Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Spanien

Vi kender Spanien - landet der har indtaget førstepladsen som verdens mest turistvenlige destination. I Spanien kan du finde den perfekte strand til dig og din familie. Du kan opleve landets smukke kulturarv, den mageløse natur, restauranter og natteliv i særklasse. Lejer du en bil, kan du tage på kør-selv-ferie og opleve endnu flere afkroge, af det charmerende land. Vi tilbyder dig de bedste hoteller og ferieboliger i Spanien med fokus på kvalitet, beliggenhed og pris. Book din rejse til Spanien her.

Smil - du skal rejse til Spanien!


Du kan rejse til Spanien hele året

Rejsemål i Spanien
Spanien - solen og skyggens land - er en rejse værd på alle tider af året. I Spanien kan du fx dyrke afslapning og strandliv på Mallorca.

På Costa Brava og Costa Dorada kysterne i Catalonien kan du kombinere dejlige sandstrande med et besøg i Barcelona, den mest dynamiske storby i Spanien. Husk også på Madrid, hovedstaden, der aldrig sover.

På Costa Blanca og Costa del Azahar kysterne frister badebyer som Alicante, Calpe og Valencia. I Sydspanien kan du opleve Andalusien med flamencobyen Sevilla og mesterværket Alhambra i Granada.

De kanariske tiltrækker solhungrende danskere i vinterhavlåret. Klimaet er super behageligt og du er sikker på masser af solskinstimer. Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuertenevtura har hvert sit at byde på, men fælles for dem er skønne strande og masser af vandsportsaktiviteter.

Sol og glade dage på Mallorca

Skønne strande og små laguner på Mallorca
Når du rejser til Mallorca kan du muntre dig med et charmerende miks af dejlige hoteller og ferieboliger, brede sandstrande, lækre restauranter og et trendy natteliv. Og Mallorca er meget mere end festlige stunder og strandliv.

Mallorca byder også på storbyen Palma og fascinerende udflugter, hvis du fx lejer en bil og kører rundt i de storslåede naturscenerier, i bondelandet og de stejle bjerge. Mallorca er et af de mest populære rejsemål i Spanien. Sikkert fordi alle gode ferieingredienser her er samlet på én overskuelig ø.

En rejse til Mallorca er således ideel både til det forelskede par på udkig efter tilbagetrukket Middelhavsromantik og storfamilien med børn og bedsteforældre, der skal ned og hygge sig i trygge og attraktive omgivelser.
Læs mere om rejser til Mallorca

Costa Brava – badeferie i det nordøstligste Spanien

Costa Brava i det nordøstlige Spanien
Costa Brava er det dejlige stykke Middelhavskyst, der ligger oppe i det nordøstligste hjørne af Spanien (Catalonien). Rejser du til Costa Brava kan du bruge din ferie på at slappe af på de dejlige sandstrande med krystalklart vand blandt dramatiske klipper. Om aftenen nyder du måske en hyggelig middag på en fiskerestaurant med udsigt til Middelhavet.

Inde i baglandet finder du hele Catalonien, som er en af de mest dynamiske regioner i Spanien. Her kan du rejse til fx Barcelona, Salvador Dalí museet i Figueres eller den hvide bohemeby Cadaques. Læs mere om rejser til Costa Brava

 

Bon dia Barcelona

Barcelona er en af de mest dynamiske og stilfulde storbyer i Spanien. Og samtidig ligger Cataloniens hovedstad fantastisk smukt og lokker med sine strande ned til Middelhavet. Der er ganske enkelt ingen ende på oplevelserne, når du rejser til Barcelona. De fleste, der rejser her i den nordøstlige del af Spanien, gør sig selv den store tjeneste at opleve byens specielle atmosfære.  Tag fx en slentretur ned ad den summende Rambla, få luft under vingerne på Montjüic og lad dig inspirere af Gaudis fantastiske arkitektur.
Læs mere om rejser til Barcelona

Costa Dorada - den gyldne kyst

Ferie i Spanien - Costa Dorada
Costa Dorada kysten løber sydpå fra Barcelona og ned til deltaet Delta de L’Ebra i den nordøstligste del af Spanien (Catalonien). Rejser du til Costa Dorada kan du bade og slappe af ved kilometerlange strande med det nydeligste sand og en behagelig vanddybde. Og den gyldne kyst byder også på varierede udflugter.

Oplev fx den pulserende storby Barcelona, romerhovedstaden Tarragona eller forlystelsesparken Port Aventura. For naturelskere ligger det frodige delta Delta de L’Ebre ud til Middelhavet med vidtstrakte rismarker og ynglende flamingoer.
Læs mere om rejser til Costa Dorada

Costa Blanca - den hvide kyst

Ferie i Spanien - Costa Blanca
Costa Blanca kysten ligger nord og syd for Alicante midt på Spaniens østkyst. Rejser du til hertil finder du herlige sandstrande, der ligger mageligt ud til det turkisblå Middelhav. I de charmerende badebyer som fx Calpe og Santa Pola, vil du straks føle dig hjemme, hvis du er på udkig efter en afslappende rejse til det solrige og milde klima i Spanien.
Læs mere om rejser til Costa Blanca

Alicante er en prægtig storby, der ligger foden af Benacantil-klippen med den dramatiske fæstning Santa Barbara. På strandpromenaden Explanade de Espana kan du slentre mellem palmerne eller slappe af på stranden.
Læs mere om Alicante

Madrid er vågen døgnet rundt

Sommer i Madrid
I Madrid lever du livet både nat og dag. Når du rejser til hovedstaden i Spanien handler det bare om at følge rytmen i byen. I dagtimerne kan du fx nyde El Greco på kunstpaladset Museo del Prado eller gøre et shoppingkup på El Rastro markedet, inden du slapper af med en picnic i den grønne El Ritero park.

I de lune aftener sidder du på en tapasbar eller en vinbar og fordøjer dagens mange indtryk, inden du måske fortsætter ud i nattelivet til de sene nattetimer.
Læs mere om rejser til Madrid

Costa del Sol - livet leves på solkysten i Spanien

Costa del Sol - lange indnydende sandstrande
Costa del Sol – Spaniens berømte Solkyst – strækker sig mod øst og sydvest for Malaga i den sydligste del af Spanien. Rejser du til Costa del Sol får du på store dele af året serveret den helt rigtige kombination af sol, strand og spændende oplevelser. Lejer du en af vores udvalgte ferieboliger i Torremolinos eller Benalmádena Costa, bor du godt på Costa del Sol i Spanien.
Læs mere om rejser til Costa del Sol
 

Málaga - porten til hele Andalusien og det sydlige Spanien

Málaga er porten til Andalusien med noget for enhver. I selve Málaga finder du spændende museer, du kan slappe af på en af strandene eller udforske Málagas største seværdighed, borgen Castillo de Gibralfaro. Melder sulten sig, bør du bestemt prøve tapas. Til dessert frister Málaga også med nogle af Spaniens bedste kager og fristende variationer af is.
Læs mere om rejser til Málaga
 

Andalusien - det allerbedste af Spanien

Når du rejser til Andalusien skal du bl.a. opleve Malaga, klippebyen Ronda, sherryhovedstaden Jerez de la Frontera, Atlanterhavsperlen Cadiz, flamencobyen Sevilla, Granada med Alhambra og bjergkæden Sierra Nevada. Dertil kommer alle de fantastiske strande ud mod det azurblå Middelhav og maden, ja den er et helt kapitel for sig selv. Andalusien er Spanien, når det er allerbedst.
Læs mere om rejser til Andalusien

Menorca - her passes der på naturen

Ferie i Spanien - Menorca
På Menorca har man respekt for naturen og forstår virkelig at på den. Det kommer dig og alle andre rejsende til gode. Kyststrækningerne lokker med små bugter, skønne strande og krystalklart vand der bare appelerer til en dukkert. Menorca har også flere hyggelige byer og alle er dejlige overskuelige. Hovedstaden Mao (Mahón) har fx ikke meget mere en 25-30.000 indbyggere.

I dag kan du nemt komme til Menorca. Der er gode flyforbindelser fra Danmark med et enkelt flyskifte eller du kan tage en færge fra enten Mallorca eller Barcelona. Rigtig god rejse.
Læs mere om sommerrejser til Menorca

 

Ibiza - altid populær

Ibiza er for alvor kommet på kortet igen. Tidligere var Ibiza kendt for unge mennesker der festede til den lyse morgen. Der festes stadig, men efterhånden har flere og flere opdaget hvor meget øen egentlig har at byde på. Rejser du med børn, med din kæreste eller vennerne, så har du alle muligheder for at få en pragtfuld ferie.
Læs mere om rejser til Ibiza

De Kanariske Øer

Gran Canaria lokker med sol i vinterhalvåret

Gran Canaria - en ø med mange ansigter

På din rejse til Gran Canaria bliver du mødt af en pragtfuld ferieø med mange ansigter. På den sydlige del finder du de indbydende strande og forskellige feriebyer, der hver især appellerer til sit publikum. Aktiviteterne er der mange af uanset dine interesser og om du rejser alene, med børn eller hele familien. Der er et kæmpe badeland, som børnene vil elske. Vandsports-aktiviteterne står i kø og venter på dig.

Du kan prøve dine evner af på en af de mange flotte golfbaner. Hvad med en vandretur i bjergene eller leje en bil og oplev Gran Canarias mangfoldighed. De idylliske små landsbyer, den dramatiske kyststrækning eller Maspalomas-ørkenen. Muligheder er der mange af.
Læs mere om rejser til Gran Canaria
Tenerife

Tenerife – sæson hele året

Klimaet på Tenerife er behageligt året rundt og øen har en masse at byde på. Den sydlige del lokker dig med en stribe skønne feriebyer med alle faciliteter. Små cafeer, tapasbarer, restauranter, forretninger, en stor vandpark og dejlige strande. Mange af aktiviteterne står i vandets tegn, med alt fra windsurfing, vandski, vand-scooter, kajak til dybhavsfiskeri. Du kan prøve kræfter med vulkanen Teide, der faktisk er Spaniens højeste bjerg.

Måske er du mere til golf. Tenerife har baner i alle sværhedsgrader. Du burde leje en bil, så du kan opleve den alsidige natur, der skifter fra golde områder, frodige dale til dramatiske kyststrækninger. Skulle det ikke være nok, kan du tage på en udflugt med båd til en af de andre Kanariske Øer eller for at se delfiner og hvaler.
Læs mere om rejser til Tenerife
Lanzarote

Lanzarote – vulkaner og skønne strande

Lanzarote er vulkaner, smukke strande, en særpræget natur og ikke mindst gæstfrie øboere. Vulkanerne kan du komme helt tæt på og mærke varmen fra dem under dine fødder. Strandene er skønne og du har faktisk mere end 80 at vælge mellem. Der er alt fra de børnevenlige strande med roligt vand, de mere voldsomme med bølger, der kan udfordre selv de bedste surfere og dem der ligger gemt af vejen, så du næsten har dem for dig selv.

Er du til aktiv ferie, så eksisterer Club La Santa i bedste velgående med de mange aktiviteter. Sportsstjerner kommer ofte dertil og underviser som instruktør/træner. Selvom der kommer mange turister til Lanzarote, passer lanzaroterne godt på deres ø. Byggeriet holdes i den oprindelige stil hvilket øens største arkitekt, César Manrique, bestemt også respekterede. Alligevel formåede han at sætte sit særpræg på Lanzarote.
Læs mere om rejser til Lanzarote
Fuerteventura

Fuerteventura - strande i verdensklasse

Fuerteventura er en pragtfuld ø med masser af solskinstimer året rundt. Rejser du dertil, vil du opdage en ø, der er meget mere afslappet i forhold til mange af de andre Kanariske øer. Du kan slappe af på de kilometer lange strande, der ligger som perler på en snor eller springe ud i de mange vandsportsaktiviteter.

Om aftenen kan du nyde friskfanget fisk og skaldyr på en hyggelig restaurant og måske fortsætte til en bar, der serverer farverige cocktails. Jo, Fuerteventura er en ferieø i ordets bedste forstand.
Læs mere om rejser til Fuerteventura

Billeje i Spanien

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje i Spanien. Du kan nemt og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Spanien
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/singapore/skoenne-singapore.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.