Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hoteller til din ferie på Mallorca

Rejser til Mallorca

Du oplever Mallorca fra sin bedste side på en kør-selv-ferie. Flyv til Palma, lej en bil som står klar til dig i lufthavnen og kør ud og mærk friheden. Øen giver dig uanede muligheder for at opnå den perfekte sommerferie. Mærk solens stråler mens du daser på en af øens sandstrande. Bestig øens kuperede landskab på en mountainbike og kør ud til skønne, små landsbyer hvor du kan forkæle dine smagsløg med lækker tapas. Se vores brede udvalg af lækre hoteller og ferieboliger og bestil din pakkerejse til Mallorca i dag.


Hvor vil du bo på Mallorca?

Mallorca
På trods af sin beskedne størrelse byder Mallorca på en utrolig variation. Vi tager dig en tur rundt på øen, så du bedre kan vælge det område, der er rigtigt for dig og din ferie på Mallorca.
 
 • Palma de Mallorca | Den smukke gamle hovedstad byder på både solferie og pulserende byliv.
   
 • Palmabugten | Sydkysten med store hoteller og masser af sjove ferieaktiviteter.
   
 • Mallorcas vestkyst | Find dit eget lille ferieparadis på de stejle bjergsider ned mod havet.
   
 • Alcudia | Børnefamiliernes paradis med nogle af øens bedste badestrande.
   
 • Mallorcas østkyst | Ro, charme og idyl. Små charmerende kystbyer og små intime strande.
   
 • Det centrale Mallorca | En frodig slette med appelsin- og olivenlunde og uspoleret natur.

Familieferie på Mallorca

Eksempel på lækker familieresort på Mallorca
Mallorca rejser tiltrækker med god grund masser af børnefamilier hver eneste år. Du vil finde utallige aktiviteter for børn i alle aldre, børnevenlige strande og skønne familievenlige resorts.

 

All inclusive - så har du bedre styr på feriebudgettet

Ferie er også at få alle måltider, snacks og drikkevarer serveret! På mange af vores dejlige hoteller på Mallorca, giver vi dig derfor mulighed for at vælge All inclusive.

Vælg All inclusive og lad tegnebogen blive hjemme. Maden, ungernes is, sodavanden ved poolen og cocktailen i baren er nemlig betalt på forhånd.
 

Feriehuse på Mallorca med plads til familie og venner

Har du en stor familie eller skal du på ferie til Mallorca med dine bedste venner, og ønsker I at bo under samme tag? På vores Mallorca rejser finder du de skønneste feriehuse med plads til alle. Nogle ligger tæt på en dejlig strand og andre feriehuse ligger midt på øen i de skønneste omgivelser.
Feriehuse på Mallorca

Parferie på Mallorca

Hotel med udsigt i Porto Cristo
Skønne hoteller for par på Mallorca
Mallorca er også oplagt til en rigtig voksenferie, hvor der er fokus på fred og ro ved poolen og romantik på restauranterne. Vi har udvalgt en række hoteller, hvor fokus er på voksne. På nogle få hoteller er muligt at medbringe enkelte børn. Andre hoteller er voksenhoteller i børnefri zone - altså uden børneklubber, legepladser og børnepools, og hvor der er lagt vægt på optimale forhold for par uden børn.

Livsnyderferie på Mallorca
Forkæl jer selv med en livsnyderferie på Mallorca, i idylliske omgivelser og på et af vores udvalgte livsnyder-hoteller, hvor der er kælet for detaljerne. Her er alt fra charmerende familiedrevet Fincaer, hvor I kan slappe af i de skønneste omgivelser til et fantastisk hotel fra 1954 i Puerto Pollensa, der er restaureret med respekt for den oprindelige stil.

Fincas - små familieejede hoteller

Eksempel på lækker Finca på Mallorca
Fincas på Mallorca er små, unikke og hyggelige familiehoteller på landet med 5-15 værelser, rustik charme og fokus på det gode spanske landkøkken. Finca betyder herregård på spansk, og en del af landhotellerne har da også en fortid som store gårde.

På en finca finder du alle de faciliteter, du har behov for og de er ofte luksuriøst og rustikt indrettet. De fleste Fincaer ligger med en smuk udsigt til uspoleret natur. Her er altså langt til turistbyerne, men alligevel ikke langt til Mallorcas mange strande og andre seværdigheder. 

Fincas er for dig, der vil på en romantisk Mallorca rejse - eller miniferie - med din kære og vil bo lidt ekstra lækkert. Vælg Fincas og vælg romantikken, når du rejser til Mallorca.

Palma de Mallorca - hovedbyen på Mallorca

Katedralen La Seu i Palma de Mallorca

Tapas og shopping i Palma

I Palma de Mallorca, den fantastiske hovedby på Mallorca, der ligger majestætiske ned til havet, kan du shoppe i både den nye og gamle del af byen. Du kan også studere katedralen La Seu, hvor mesterarkitekten Gaudi har bidraget til indretningen.

I Palmas gamle bydel finder du hyggelige gader med små, lækre restauranter og tapas-barer, hvor du sent om aftenen kan hænge ud og nyde det summende liv i det behagelige klima. Tag også en jogge- eller cykeltur langs den imponerende havnepromenade med udsigt de store lystyachter ved molen. Palma er en overskuelig by, som du let kan udforske til fods, når du rejser til Mallorca.
Læs mere om Palma de Mallorca
Sóller på nordkysten af Mallorca

Alcudia på Mallorca
Populært og familievenligt

Alcudia i den nordøstlige del af Mallorca har en stor tiltrækningskraft på mange rejsende.

Alcudia by er en blomstrende by med smukke huse og hyggelige restauranter. Området ligger ud til Alcudia bugten og Pollenca bugten, hvor hvide sandstrande tilbyder timevis af underholdning og afslapning.

I Alcudia er der mange tilbud til børnefamilier ikke mindst på de store familievenlige resorts og ferieboliger.

Sóller er smagen af modne appelsiner
I dalene omkring Port de Sóller - den største by på nordkysten på Mallorca - vokser citron- og appelsintræer, der hvert år modner omkring marts og april. Og intet smager bedre end en saftig Sóller-appelsin. Prøv også den lokale citronis, der er læskende kold og lækker i sommervarmen. Rejser du til Sóller på Mallorca får du også gode shoppingmuligheder, en botanisk have, fortovscaféer og herskabshuse.

Strandene på Mallorca

Du finder de skønneste strande på Mallorca
Når du rejser til Mallorca kan du boltre dig på de dejlige strande, som du finder i forskellige afarter stort set hele vejen rundt om øen. På din Mallorca rejse vil du opleve, at nogle strande er brede og flade med det fineste sand, mens andre tilbyder mere intime rammer for badeferie og romantisk miniferie inde mellem klipperne for enden af smalle, dybe kløfter.

Dertil kommer den lange badesæson, der på Mallorca strækker sig helt fra april til november samt øens milde subtropiske og solrige klima. Gennemsnitstemperaturen på Mallorca over hele året er på ca. 17 ºC.

6 anderledes seværdigheder når du rejser til Mallorca:

Sóller på Mallorca
 1. Besøg Salvadorklostret og bo i en af de gamle munkeceller på din rejse til Mallorca. I alt finder du syv klosterherberger på Mallorca.
   
 2. Tag det gamle charmerende tog fra Palma til Sóller. Du sidder på de gamle træbænke eller står oprejst bagerst på platformen, mens toget rumler af sted gennem bjergene og gennem appelsinplantagerne på Mallorca.
   
 3. Oplev det skønne fiskerleje Cala Figueras - en lille, gammel by, der er bygget på siderne af klipperne i en naturlig bugt.
   
 4. Er du vild med Camper-sko? Så besøg byen Inca inde midt på Mallorca, hvor skoeventyret i sin tid blev startet af Fluxà-familien. Her finder du Camper-fabrikkens skoudsalg, når du rejser til Mallorca.
   
 5. Se Jørn Utzons tidligere hus Can Liz på Sydmallorca, der består af flere småboliger ved siden af hinanden med udsigt over havet.
   
 6. Joan Miró, den spanske kunstner, der er verdenskendt for sine klare, glade farver og hjertevarme formsprog, boede på Mallorca fra 1956 til sin død i 1983. Når du rejser til Mallorca kan du studere kunstnerens efterladte atelier, se den permanente Miró-udstilling og nyde de skiftende udstillinger af de kunstnere, der gæster Miró-stiftelsens værksteder. Miró-udstillingerne er et must for alle kunstelskere, der er på Mallorca ferie.
Lej en bil på Mallorca

Billeje på Mallorca

Lej en bil på Mallorca og oplev alle de fascinerende afkroge af øen, der er let at finde rundt på. En lejet bil giver dig adgang til alle de spændende udflugter på Mallorca. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Mallorca i Spanien. Du kan nemt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil på Mallorca

Udflugt fra Mallorca

Menorca – en stille udgave af Mallorca

Menorca – en stille udgave af Mallorca

Menorca har levet en diskret tilværelse i skyggen af Mallorca. Det kan du nyde godt af, hvis du foretrækker en stille ø med smuk natur og levn fra en fantastisk kultur. Menorca lokker med den smukkeste kyststrækning med utallige badevige og bugter med turkisblåt vand og en spektakulær natur, der bliver gjort et stort stykke arbejde for at beskytte.

Menorca tilbyder noget for de solhungrende, der ønsker en stilfærdig daseferie og for dem der går efter en aktiv ferie. Du kan opleve Menorca på cykel- og vandreture eller til hest. Du kan hoppe i det indbydende Middelhav og snorkel eller dykke og blive vidne til et farverige undervandsliv. Eller hvad med en sejltur og find en strand, du kan have helt for dig selv. Rejs til Menorca med din bedre halvdel, venner eller hele familien og få skønne rejseminder for livet.
Se hoteller på Menorca

Her kan du se vejret på Mallorca

Klimatabel for Mallorca

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Mallorca her eller på 70 11 60 11.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/asien/rundrejse-med-rejseleder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.