Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Mpala Safari Lodge

Inspiration fra hele verden

 • Rovos Rail i Sydafrika
  Togturen Rovos Rail - The Pride of Africa - emmer af atmosfære fra en svunden tid, men med...
  10738 visninger
 • Ngala Tented Camp
  Her falder du i søvn til lyden af Sydafrikas dyreliv, for her bor du i telt ved bredden af...
  4677 visninger
 • Ngala Safari Lodge
  Her bor du i skyggen fra de enorme tambotitræer og i den rene luksus i en af de 20...
  5822 visninger
 • Kirkmans Kamp
  På Kirkmans Kamp bor du i historiske omgivelser på en original farm fra 20'ernes Transvaal...
  3689 visninger
 • Great Fish River Lodge
  På Great Fish River Lodge bor du i luksussuiter der alle har egen privat swimmingpool....
  1415 visninger
 • Ecca Lodge
  Indretningen på Ecca Lodge er som et trendy hotel i storbyen, men udenfor vinduerne er kun...
  1162 visninger
 • Mpala Safari Lodge
  Danskejet lodge i udkanten af Kruger Nationalpark med den sydafrikanske natur helt tæt på....
  33260 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
Mpala Safari Lodge ligger i Limpopo-provinsen i det nordøstlige Sydafrika på kanten af det verdensberømte naturreservat Kruger National Park. Midt i det smukke landskab med Afrikas fascinerende dyreliv ligger Mpala Safari Lodge, og her er der rig mulighed for at opleve den farvestrålende mangfoldighed af dyr, fugle, natur og kultur.

Alt om Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge

2 danskeres drøm

Mpala Safari Lodge er først og fremmest udsprunget af to danskeres drøm om et sydafrikansk paradis. Helle og Per Grunert virkeliggjorde i 2003 deres drøm om at bygge en unik og fredfyldt perle, der med sin stil og atmosfære afspejler det bedste i Sydafrika. Målet var at skabe rammerne om en unik oplevelse, der forener den ægte safarioplevelse med komfort og tryghed. Lodgen er tegnet i samarbejde med lokale arkitekter og forener på bedste vis afrikanske byggetraditioner med danske krav til komfort og indretning.
Mpala Safari Lodge - på safari
Main House udstråler den atmosfære, der karakteriserer hele Mpala Safari Lodge. Her er højt til loftet, og midt i rummet stråler en stor lysekrone majestætisk ved siden af træstammen, der med et elegant, rustikt præg understøtter taget. Main House danner rammen om hyggelige middage og fredfyldte morgenmåltider på terrassen med udsigt over Olifant River.

Mpala Safari Lodge har tre store, lyse og komfortable Guest Houses hver med to dobbeltværelser og veranda med udsigt til floden. Alle værelser har privat bad og toilet, loftsvifte, aircondition, telefon og panoramavinduer. Et stort myggenet danner en romantisk himmelseng og giver rummet en hyggelig atmosfære. Indretningen er luksuriøs og stilfuld.
Mpala Safari Lodge - Main House
Det ene hus ligger tæt ved Main House og swimmingpool og er perfekt, hvis I foretrækker at have det hele lige ved hånden. De to andre huse ligger lidt mere diskret, små 100 meter derfra. Alle måltider serveres i Main House - nogle gange på terrassen med udsigt over Olifant River - hvor der tillige er rig mulighed for at slappe af ved swimmingpoolen - eller i zebrastuen med en drink

Safarioplevelser fra Mpala Safari Lodge

Bush walk fra Mpala Safari Lodge

En typisk uge på Mpala Safari Lodge byder på et væld af oplevelser, der er inkluderet i opholdets pris


Bush Walk
Tur til fods i bushen sammen med Mpalas erfarne og bevæbnede ranger, der fortæller om dyrenes levevis, spor i terrænet, overlevelse i bushen og ikke mindst om, hvordan man finder fødekilder og vand.

Fotosafari ud over det sædvanlige
En tidlig eftermiddag, når solen aftager, går turen ud i den spændende afrikanske natur på noget så usædvanligt som en 4-hjulet motorcykel.
Stammedans i Mpala Safari Lodge

Stammedans af Sotho-stammen

En inciterende tromme lyder i det fjerne og kommer nærmere og nærmere. De traditionelle skikke med dans var ved at gå i glemmebogen, men er genoplivet til stor glæde for gæsterne.
Middag i bushen

Middag i bushen

Når det bliver aften, bliver der dækket op til middag i bushen under et 1.600 år gammelt baobabtræ. Der er dug og levende lys på bordet i rigtig ”Karen Blixen”-stil, og kokken tilbereder maden i store jerngryder over åben ild på gammeldags safarimåde. Mpala byder naturligvis på champagne, for som Karen Blixen sagde, ”safari uden champagne er ikke safari, blot en oplevelse”.
Sagari i Kruger national Park

To dages safari i Kruger National Park

Kruger National Park er naturparken over alle. På størrelse med Jylland og med et enestående dyre og fugleliv. Undervejs holder vi pauser og tager for os af retterne fra picnickurvene, som kokken har pakket til os hjemmefra. Turen gennemføres som en 2-dages tur, der giver bedre mulighed for oplevelser i aften- og morgentimerne med fx løver og leoparder end på endagsturene. Vi overnatter i parkens lodges, hvor hvert par får sin egen hytte med privat bad og toilet.
Game drive fra Mpala Safari Lodge

Safari oplevelser ud over det sædvanlige

Game drive i solnedgangen
I åben safaribil tager vi rundt i området, hvor vi kommer tæt på de nataktive dyr, der vågner og er aktive, når skumringen sænker sig.

Besøg på Diphuti Landsbyskole
Besøg på den lokale skole, som Mpala gennem årene har hjulpet med fx de obligatoriske skoleuniformer til de mest trængende
elever.

Gamedrive med champagne
Gamedrive i bushen og afslutning på ugens oplevelser med champagne undervejs.
Mpala Safari Lodge

Start nu! Bestil din rejse til Mpala Safari Lodge hos vores Sydafrika-specialister på 70 11 60 11

Denne side er udskrevet d. 20. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzkammergut/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.