Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Overnatningshoteller Tyskland

Rejser til Tyskland

Tyskland tilbyder dig en mangfoldighed, der gør landet til et af de mest interessante rejsemål i Europa. Du kan vælge at tage på kør-selv-ferie, miniferie, storbyferie, i badeland eller bruge hele din sommerferie i Tyskland. Udforsk fx Harzen, Mecklenburg eller Schleswig-Holstein.

Naturen veksler fra bølgende marker, frodige skove til smukke bjerge med små skønne landsbyer. Foretrækker du en pulserende storby, ligger Berlin fx kun en times rejse med fly fra Danmark. Tyskland er bestemt meget mere end et transitland.

Tyskland - meget mere end et transitland


Det nordlige Tyskland - store oplevelser tæt på

Vælg dit rejsemål i Tyskland

Berlin med fuld fart frem

Når du rejser til Berlin, vil det hurtigt gå op for dig, at hovedstaden i Tyskland hører til blandt den absolutte elite af verdens storbyer. Pulsen er høj i Berlin.

Her finder du et kæmpe udbud af museer, trendy indkøbscentre, teatre, koncerter, natklubber, restauranter, caféer og ikke mindst forrygende og nyskabende arkitektur. Og det er næsten så sikkert som amen i kirken - du rejser helt sikkert til Berlin igen, når du først har været her én gang.
Læs mere om rejser til Berlin
 

Hamburg er storby for alle pengene

Hamburg er lige noget for dig, hvis du holder af shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin egen originale karakter.

Når du rejser til Hamburg i Tyskland finder du fx klassiske gamle bygninger ret op og ned af ny og vovet arkitektur. Du finder også de sjove små beværtninger, der konkurrerer med de moderne restauranter, caféer og barer.
Læs mere om rejser til Hamburg
Havnen I Flensburg

Schleswig-Holstein lige om hjørnet

Schleswig-Holstein ligger lige syd for grænsen til Tyskland og byder på smuk og varieret natur mellem Østersøen og Vesterhavet. Oplev marsken og vadehavet eller de flotte søer og skove. Byer som Flensborg, Kiel og Lübeck byder på forretningsliv og restauranter, men der er også masser af hyggelige småbyer med deres eget liv.
Læs mere om rejser til Schleswig-Holstein

 

Mecklenburgs legendariske hansestæder

Hansestæder som Wismar, Rostock og Stralsund er nogle af hovedattraktionerne, når du rejser til Mecklenburg i Tyskland. Og du vil helt sikkert falde på halen over Hansestædernes imponerende facader, skønhed og historie. Flere er i dag optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Mecklenburg byder også på et rigt dyreliv og en unik natur, hvor storke bygger deres reder, havørnene svæver højt over dit hoved på udkig efter en lækkerbisken og bævere boltrer sig i naturen. Desuden er der hele tre nationalparker du kan besøge, på din rejser gennem Mecklenburg i Tyskland.
Læs mere om rejser til Mecklenburg
Stemning i den idylliske by, Celle

Ferie i det centrale Niedersachsen

I Niedersachsen konkurrerer byerne om at have Tysklands smukkeste bindingsværkshuse. Området er helt ideelt til en miniferie eller et lille stop, når du rejser sydpå. Er du på udkig efter lidt storbymiljø, så læg vejen forbi Hannover.

I den idylliske by Celle kan du forfølge historien om den danske dronning Caroline Matilde. Rejser du med børn i Tyskland, så har VW opført oplevelsesområdet, Autostadt, som hitter hos bilentusiaster i alle aldre. Endelig har naturen i Niedersachsen også en masse at byde på.
Se mere om rejser til Det Centrale Niedersachsen
Typisk akkitektur i de charmenrende byer i Harzen

Harzens store mangfoldighed

Ganske få timers kørsel fra Danmark ligger Harzen, der er en af de mest mangfoldige områder i Tyskland. Dramatiske bjerge, skove og søer blander sig med hyggelige og charmerende byer som Goslar, Bad Harzburg og Wernigerode. Rejser du til Harzen finder du alt fra stille vandreture i bjergene til udfordrende klatring på de stejleste klippesider.

Udforsk fx den smukke Nationalpark Harz, når du rejser til dette smukke område i Tyskland. I Harzen kan du også tage på spændende museumsbesøg i nedlagte miner og drypstenshuler.
Læs mere om rejser til Harzen
Slotte og borgruiner på bjergtinderne i Rhein-Mosel

Rhein-Mosel - smukke borge og fantastisk vin

Rhein-Mosel nord for Schwarzwald i det nordvestlige Tyskland går rent ind i dit hjerte. Her ligger slotte og borgruiner på bjergtinderne og fortæller om fortidens myter, ridderkampe og krigeriske hændelser. Midt i landskabet flyder de legendariske floder Rhinen og Mosel. 

Elsker du vin, så rejser du aldrig forgæves til Rhein-Mosel. Pga. de ideelle vækstbetingelser er der vinmarker og vinbjerge overalt, og hvert lille lokalområde har deres egen vinfest. Besøg den lokale vinbonde, når du rejser til Rhein-Mosel-Franken og få dig en smagsprøve eller to.
Læs mere om rejser til Rhein-Mosel

Ferie midt i Tyskland

Thüringen - Tysklands grønne hjerte

Midttyskland lokker med dybgrønne flod- og moselandskaber, romantisk bjerglandskab ogeventyrlige småbyer med smukke bindingsværkshuse.

Thüringen byder på vidunderlig natur, masser af kultur og historiske byer. Der ligger flere natur- og nationalparker i Thüringen, så det er ikke uden grund, at området kaldes for Tysklands grønne hjerte.

Området udgør også Tysklands geografiske midtpunkt og ligger lige syd for Harzen. Her kan du indånde den friske luft og opleve fortryllende bjerglandskaber, når du holder ferie i Thüringen. Du kan også besøge byerne Weimar, Eisenach og Erfurt, der har masser af flotte bindingsværkshuse.
Se mere om rejser til Thüringen og Midttyskland

 

Det sydlige Tyskland

Romantiske og dramatiske slotte i Sydtyskland

Blændende natur, romantik og dramatik i Sydtyskland

Sydtyskland er det rette valg, hvis du holder af blændende natur med spejlblanke søer, dramatiske bjerge samt romantiske slotte og borge. Rejser du til det sydlige Tyskland kan du tage på vandre- og cykelture, hvor du nyder naturen på nærmeste hold.

Her kan du også prøve en af de mange svævebaner, der giver dig fantastiske udsigter. Romantiske og dramatiske slotte og borge ligger strøet ud over området, men højdepunktet er uden tvivl Neuschwanstein slottet.

Trænger du til lidt storbystemning, kan du tage en afstikker til Augsburg eller München.
Læs mere om rejser til Sydtyskland

Weekend i München

München er Tysklands tredjestørste by. På en rejse til München kan du opleve byens rige kulturliv, flotte arkitektur og fantastiske shopping. München er også hjemsted for bilkoncernen BMW, og det store udstillingsområde BMW Welt byder på biler og meget mere. 

Du kan ikke sige München uden at sige øl, og der findes flere gode bryggerier i byen, hvor et af de mest kendte er Hofbräuhaus. Det er let at komme rundt i München med offentlig transport, og byen er kendt for at være ren og pæn. 
Se mere om rejser til München

Vintur i Schwarzwald

Hvis du vil have en aktiv ferie, er det oplagt at rejse til Schwarzwald i det sydvestligste hjørne af Tyskland. Her kan du vandre mellem frodige vinmarker, grønne enge og kølige skovområder. Efter vandreturen kan du slappe af med et glas hvidvin lavet på druer fra de lokale marker.

Byen Freiburg er en storby i miniformat og har stadig et middelalderligt præg med kirker og smalle stræder. Se mere om rejser til Schwarzwald

Billeje i Tyskland

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Tyskland. Du kan let og overskueligt bestille billeje online
Lej en bil i Tyskland

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Tyskland

Se liste med udvalgte hoteller i Tyskland
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa-event/exhibitors/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.