Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Tyskland

Fly til Berlin

Her kan du bestille dit fly til Berlin. Se prisoversigten herunder og find billige fly til Berlin. Læs også vores lufthavnsguide eller find flybilletter til andre destinationer.

Guide til lufthavne i Berlin

Berlin har to store internationale lufthavne – Tegel International Airport og Schönefeld.
 
Tegel er Berlins største lufthavn med over 19 mio. passagerer hvert år og ligger ca. 8 km. nordvest for centrum af Berlin. 
Schönefeld var tidligere Østberlins lufthavn. Schönefeld håndterer ca. 7 mio. passagerer årligt og ligger ca. 16 km. sydøst for centrum.

Arbejdet til en ny lufthavn, Airport Berlin Brandenburg International, er påbegyndt i Schönefeld og forventes afsluttet i 2014. Efter åbningen vil den nye lufthavn overtage alle flyvningerne fra Tegel, der derefter lukkes ned. Følg med i udviklingen her.

Tegel lufthavn i Berlin

Navn: Tegel International Airport
Adresse: Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Tyskland
Tlf.:  +49 1805 000186
Website: www.berlin-airport.de
IATA kode: TXL
 
Flyvetider til Berlin:
København - Berlin (Tegel Airport): 1 time
Billund - Berlin (Tegel Airport): Ingen direkte fly til Berlin
 
Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Tegel lufthavn

Klik på oversigtskort over Tegel lufthavn

Transport til og fra Tegel lufthavn

Transport til og fra Tegel lufthavn
Når du lander med fly til Berlin, findes der gode transportforbindelser til centrum af Berlin fra Tegel lufthavn. Bus og tog er de billige transportvalg, mens taxi og lejebil er dyrere.

Med tog
Fra lufthavnen har du mulighed for at tage S-Bahn. Turen til Alexanderplatz tager ca. 45 minutter og koster cirka 20 kr. for en enkeltbillet.
 
Med bus
Du kan tage bybusserne 109 og 128, eller hurtigbusserne JetExpressbus X9 og TXL, der kører til Hauptbahnhof. Alle busserne har stoppesteder uden for ankomsthallerne i lufthavnen.
Turen koster € 2.40.
 
Med taxi
Taxiholdepladser findes lige uden for lufthavnens terminal 1 i Tegel lufthavn. Turen til centrum tager omkring 15-25 minutter og koster ca. € 20.
 
Med bil
En anden mulighed er, at du lejer en bil hos FDM travel sammen med dine flybilletter til Berlin. Så bestil din bil i dag, så sørger vi for at den står klar til dig, når du lander.

Fordele og ulemper ved Tegel lufthavn

Fordele: Masser af moderne faciliteter, restauranter/cafeer og tax-free butikker. Tegel lufthavn kan desuden tilbyde hurtig og billigt internet via trådløst WLAN, der findes i hele lufthavnen. 

Ulemper: Tegel lufthavn er en stor lufthavn, og derfor kan den godt virke lidt uoverskuelig, hvis det er første gang man er i lufthavnen. Kom derfor altid i god tid før afrejse, så du ikke misser din flyafgang.

Schönefeld lufthavn i Berlin

Navn: Flughafen Berlin-Schönefeld Airport
Adresse: Flughafen Schönefeld, 12521 Berlin, Tyskland
Tlf.:  +49 3060911150
Website: www.berlin-airport.de
IATA kode: SXF
 
Flyvetider til Berlin:
København - Berlin (Schönefeld): 1 time og 5 minutter – 1 time
Billund - Berlin (Schönefeld): Ingen direkte fly til Berlin
 
Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Schönefeld lufthavn

Oversigtskort over Schönefeld lufthavn

Transport til og fra Schönefeld lufthavn

Schönefeld lufthavn har ligeledes gode transportforbindelser til Berlins centrum, når du lander med fly til Berlin. Du kan komme let og hurtigt til centrum med enten offentlig transport, bil eller taxi.
 
Med tog
Airport Express går hver halve time fra lufthavnsstation, som ligger ca. 5 minutters overdækket gang fra terminalerne. Billetter koster omkring € 3, og købes i automaterne i tunnelen, lige inden du kommer op på platformen. En togtur til Berlins Hovedbanegård tager ca. 30 minutter.
 
Du kan også tage S-bahn linjerne S45 og S9, der stopper samme steder som Airport Express.
 
Med bus
Bybusserne 126 og 171, eller hurtigbusserne JetExpressbus X7 U Rudow og STX 2 kører til Hauptbahnhof. Alle busserne har stoppesteder uden for ankomsthallerne. Det koster ca. € 3 fra Schönefeld lufthavn til Berlins centrum.
 
Med taxi
Taxiholdepladser finder du lige uden for ankomsthallen i Schönefeld lufthavn, og turen til centrum tager ca. 35 minutter. En taxa fra Schönefeld lufthavn til bycentrum koster ca. € 30-40 euro, svarende til 225-300 kr.
 
Med bil
En anden mulighed er, at du lejer en bil hos FDM travel samtidig med dine flybilletter til Berlin. Bestil i dag, så sørger vi for at bilen står klar til dig, når du lander. Lej en bil i Berlin online her

Fordele og ulemper ved Schönefeld lufthavn

Fordele: Overskuelig lufthavn med et småt udvalg af butikker som sælger rejsetilbehør, souvenirs og luksusvarer.
 
Ulemper: Ikke mange spændende butikker med mode og smykker. Husk derfor en bog eller andet, du kan underholde dig med, hvis du skal vente længe i lufthavnen. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Berlin?

Rejser til Berlin - Berlin sprudler af aktivitet 24 timer i døgnet, og uanset om du er til det klassiske eller det sidste nye, kan du finde masser af aktiviteter i Berlin.
Hoteller i BerlinVi hjælper dig med at finde hotel i Berlin - uanset om du leder efter et billigt hotel i centrum af Berlin, nær Kurfürstendamm, Kaiserdamm eller Alexanderplatz.

Læs mere om rejser til Berlin


Rejser til Berlin
Storbyferie i Berlin med hotel
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.