Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser
i det østlige USA

Rundrejser med dansk rejseleder

USA rejsetilbud

Rejser til det østlige USA

New York City er kun en meget lille del af det østlige USA. Det nordøstlige USA bugner med tilbud til dem, der har lyst til at gå på opdagelse i en del af USA, de færreste danskere faktisk kender. Det østlige USA er en oplagt destination for danskere, der har været i USA flere gange, men som nu har lyst til at skifte vestens fantastiske landskaber ud med kolonihistorie, høje bjerge, store skove og smukke klippekyster.

Udvalgte oplevelser i det østlige USA - Se hvad vores USA-specialister har udvalgt.


Magtens centrum, kolonihistorie og Atalnterhavskysten

Highlights på østkysten i USA

Verdensberømte storbyer

Det østlige USA er først og fremmest et inferno af storbyer, der har hver deres unikke identitet. Washington D.C. er verdensberømte monumenter, brede boulevarder, imponerende bygninger, gratis museer, embedsmænd og toppolitikere, mens Boston er kolonihistorie, britiske rødder, broget arkitektur, spændende bykvarterer og nogle fantastiske universiteter – små byer i byen.

Storbysafari - til fods eller på hjul
Vil I på storbysafari i New York, Washington D.C. og Boston, så drop udlejningsbilen og vælg i stedet Amtrak, da der kører hurtigtog direkte fra centrum til centrum mellem Boston, New York og Washington D.C. Vil I køre selv, så lej fx en cykel i Washington D.C. og se den amerikanske hovedstad på to hjul - byen er overraskende cyklistvenlig.

Foretrækker I naturen frem for storbyerne, så er en køretur i New Hampshire oplagt. Her ligger White Mountains og lokker med utallige aktiviteter som fx en vandretur eller med verdens ældste bjergbane til toppen af Mount Washington. I kan også stoppe ved et af de mere end 100 vandfald, nyde en sejltur på Lake Winnipesaukee eller måske en dukkert om sommeren.

Storbyer i det østlige USA

Storbyer i det østlige USA

New York - en bid af det store æble

New York er ikke USA. New York er New York - en hel verden for sig. En gigantisk by med utallige muligheder og et fascinerende kludetæppe af kulturer, over- og underklasse, kunstnere og forretningsfolk, jøder og katolikker, asiater, latinoer og afroamerikanere. Her er hele verden repræsenteret på et område, der er på størrelse med Bornholm. Velkommen til The Big Apple.
Læs mere om rejser til New York
Capitol i Washington D.C.

Washington D.C. - magtens centrum

Washington er meget mere end Det Hvide Hus, parlamentsbygningen Capitol og det militære hovedkvarter Pentagon. Mens netop de institutioner i dag stort set er lukket land for turister efter terrorangrebene den 11. september 2001, har Washington en række andre enestående monumenter og museer, der er med til at understrege byens profil som USA’s hovedstad.
Læs mere om rejser til Washington D.C.
Old State House i Boston

Boston - storby med engelske rødder

Millionbyen Boston med tre millioner indbyggere er den uofficielle hovedstad i New England, området nord for New York. Som navnet antyder, var det her at nogle af de første engelske nybyggere i USA slog sig ned, og det var også her, at trangen til at løsrive sig fra englænderne blev antændt. Boston er en by med et spændende miks af historiske traditioner, moderne højteknologi og liberale holdninger.
Læs mere om rejser til Boston
Stemning i Philadelphia

Philadelphia - uafhængighedens vugge

Philly, amerikanernes kælenavn for Philadelphia, spiller en central rolle i den amerikanske historie. Det var her, at den amerikanske uafhængighedserklæring blev underskrevet den 4. juli 1776, og det var også i Philadelphia, at den amerikanske forfatning blev udfærdiget i 1787. Byen er med sine i alt 5,8 millioner indbyggere ikke den mest charmerende amerikanske storby, men byens historiske institutioner gør den et besøg værd.
Læs mere om rejser til Philadelphia

Naturområder i det østlige USA

Niagara Falls i det østlige USA

Niagara Falls - vandfald, udsigtstårne og reklameskilte

Naturkræfterne er unægtelig imponerende, når du står og ser de massive vandmasser, der brager ned i dybet. Niagara Falls er en fascinerende naturattraktion. Men vandfaldene er også et skræmmende eksempel på, hvor galt det kan gå, når masseturismen får frie tøjler. Langs begge flodbredder står et utal af udsigtstårne, reklameskilte og andet gøgl, der ikke ligefrem leder tankerne hen på en naturattraktion i verdensklasse.
Læs mere om rejser til Niagara Falls
Smukke landskaber i New England

New England
Romantiske landskaber, hvalsafari og fyrtårne

New England er, ud over Boston, fantastiske natur-oplevelser med smukke fiskerbyer langs Atlanterhavskysten, rige muligheder for at smage på havets frugter, fyrtårne, Bed and Breakfast i den lidt bedre ende af skalaen og rustik natur med rå klippekyst og store skove i Maine.

Skal det være mere kultiveret og farverigt, er Cape Cod lige sagen med sine eksklusive kystbyer. Efteråret er højsæson i New England, når de store skove eksploderer i et festfyrværkeri af røde og gule nuancer i slutningen af september og begyndelsen af oktober.
Læs mere om rejser til New England

Byways and Highways i det østlige USA

Kør via de mindre Byways i det østlige USA
Eventyret starter på de mindre Byways. Vi har udvalgt 6 meget forskellige forslag:

1: Old Kings Highway, Cape Cod, Massachusetts
2: Mohawk Towpath Byway, New York State
3: Great Lakes Seaway Trail, Ohio / Pennsylvania / New York State
4: Mohawk Trail, Massachusetts
5: Harriet Tubman Underground Railway, Maryland
6: Jacob’s Ladder Trail, Massachusetts

Læs mere her


 
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.