Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Svøm med delfiner i Florida
FDM travel Presale coordinator
Mette Tjæreborg

Svøm med delfiner i Florida

Der er rigtig mange steder i verden man kan prøve at svømme med delfiner og de er alle mere eller mindre gode for delfinerne.

Mine børn prøvede det for to år siden i Florida, ingen tvivl om at det var en fantastisk oplevelse og vi følte også at det sted vi valgt havde dyrenes velfærd i højsæde.
Vi havde undersøgt lidt om det hjemme fra og snakket med andre som havde prøvet det. Vi fik at vide at, i Seaworld ved Orlando var det meget kommercielt og man fik en hurtig tur i bassinet på 10 – 15 minutter. Vi søgte derfor efter et alternativt sted og fandt et par adresse i Politikens ”turen går til Florida” Dolphins Plus og Cove ved Key Largo, som har de samme folk bag sig. Her fik vi først en grundig instruktion i delfiners liv og opførsel, hvad man måtte og i særdelshed hvad man IKKE måtte når man svømmede med delfinerne. Der var et stort bassin hvor der var omkring 8 delfiner i og 4 platforme hvorfra en træner på hver platform styrede to delfiner som så svømmede med to personer ad gangen.

De gjorde meget ud af at fortælle det skulle være en leg for delfinerne, så man kunne ikke forvente at lave det samme som dem man lige havde set i vandet, eller dem ved siden af, så hvis ikke delfinen ville kysse, danse eller svømme ræs, så kom man ikke til det. Men det virkede som om delfinerne elskede det og de fløj gennem vandet med deres ”legekammerater” (dem der svømmede med dem) de dansede, hentede gaver på bunden (et stykke tang) og afsluttede med et stort vådt kys.
Så danses der
Så danses der

Det var en fantastisk oplevelse og mine børn var fuldstændig høje bagefter af oplevelsen. Vi havde en god fornemmelse af at delfinerne havde det godt, det bassin de havde, var stort og direkte forbundet med havet, den ene side bestod af finmasket net så der var cirkulation hele tiden og der kom små dyr ind i bassinnet fra havet. Centret har et stort program for psykiske handicappede som kan komme på gratis ophold og træne med delfinerne. En stor del af indtægten fra det vi betaler for at svømme med delfinerne går til det formål. Det eneste minus ved hele oplevelsen var at vi forældre ikke hoppede i vandet og svømmede med, stor fejl som vi skal have ændret på næste gang mulighede for at svømme med delfiner byder sig.
Svøm med delfiner i Florida

Underholdning

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Svøm med delfiner

30/06 2015 Anita Nielsen
Hej.
Vi er en familie på 5 der påtænker at svømme med delfiner... Mit spørgsmå er bare at vores børne er 11, 7, 4 - er der nogen aldersgrænse for hvornår man kan svømme med delfinerne ?

skal man resevere i forvejen ?

14/05 2014 dina
hej da vi skal til Florida i juni, er vores ønske også at svømme med delfiner skal man bestille tid og dato osv. hjemmefra ? eller kan man gøre det fra dag til dag når vi er ankommet til USA ? er der lavvandet bassiner ? tænker vi har en dreng med på 6 som ikke kan svømme uden luffer osv. håber på hurtigt svar da vi er godt i gang med planlægningen af vores tur derover.

Svøm med Delfiner

11/04 2013 Mette Tjæreborg, FDM travel Presale coordinator
Vi benyttede Dolphin plus i Key Largo, det kostede 150 $ per person, så vidt jeg husker. Der til kom en masse foto og et par souvenirs. Her er linket til dem: http://www.dolphinsplus.com/ Det var som jeg skrev, godt og ordentlig og ALLE pengene værd.

Rigtig god fornøjelse

Pris

01/04 2013 Tanja
Hvad kostede sådan en oplevelse? :)
Vi skal måske til Florida til december, og snakker lidt om at prøve at svømme med delfiner.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 29. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/camilla-nielsen-koebenhavn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.