Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flere sider med praktisk info

Motorhome i USA - se video

Inspiration fra hele verden

 • T17 Truck Camper
  T17 er bygget som en truck med en campingvogn på ladet. Der er ikke direkte adgang fra...
  23 visninger
 • Motorhome c30
  Se introduktion til motorhome-typen c30 hos FDM travel
  35555 visninger
 • Motorhome c25
  Se introduktion til motorhome-typen c25 hos FDM travel
  39651 visninger
 • Motorhome c19
  Se introduktion til motorhome-typen c19 hos FDM travel
  35139 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
 • Se USA fra et Cruise America motorhome
  Tillykke med dit Cruise America Motorhome! Lær at betjene køretøjet så du er sikker på en...
  7805 visninger
 • Kør-selv rundrejse i USA
  Oplev USA på fastlagte kør-selv ruter i bil, motorhome eller med motorcykel. Se video og få...
  22082 visninger
 • Billeje i USA
  Få billig pris, nul selvrisiko og styr på forsikring med FDM travel, når du lejer bil i USA....
  10391 visninger
 • Bil, motorhome eller motorcykel i USA?
  Sådan vælger du mellem bil, motorhome og motorcykel i USA. Se video og hør mere om dine...
  10054 visninger
 • Motorhome i USA og Canada
  Se introduktion til motorhome i USA og Canada med FDM travel....
  25651 visninger
 • Motorcykel i USA
  Lej en Harley Davidson og kør gennem USA. Se videoen og hør mere om de mange muligheder for...
  6305 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
 • Krydstogt i USA
  Tag på krydstogt fra Florida og direkte ud i Caribien. Eller prøv noget nyt og sejl op ad...
  9867 visninger
 • Kør-selv rundrejse i USA
  Oplev USA på fastlagte kør-selv ruter i bil, motorhome eller med motorcykel. Se video og få...
  22082 visninger
 • Rundrejser i USA
  Vælg mellem kør-selv ruter, dansk rejseleder rundrejser og krydstogt. Se video og få et...
  6427 visninger
 • Dansk rejseleder rundrejse i USA
  På vores populære rundrejser med dansk rejseleder får du de store oplevelser serveret på et...
  3974 visninger
 • American Cruise Lines
  Flodkrydstogt og hjuldampere på de amerikanske floder, langs kysten eller mellem de populære...
  3315 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
Se videoen om motorhome i USA, der giver dig en masse god information. Se også punkterne om planlægningen af lejen af motorhome i USA.

Der findes ikke en enkel og fast pris på et lejemål, men du kan benytte dig af vores prisberegner. Når du har fundet prisen, skal du ringe til en af vores USA-specialister på 70 11 60 11 - de sørger for resten.

Intro til motorhomes i USA
Bestil dit motorhome i god tid
De fleste kan køre et motorhome
Hvilket motorhome passer til din ferie?
Fordele ved et motorhome
Ulemper ved et motorhome
Camping i USA
Internationalt kørekort
 

Intro til motorhomes i USA

Motorhome for hele familien i USA
USA er som skabt til ferie i motorhomes. Amerikanerne elsker de store køretøjer, der er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder. Behagelig komfort for hele familien, mens I er midt i eventyret.

Også for børnene er motorhomet en god løsning. De kan sidde ved bordet i motorhomet og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller eller tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

Motorhomes er især perfekte til kør-selv-ferie i det vestlige USA, når I fx vil på opdagelse i de store nationalparker. Her bestemmer I selv tempoet, og når I ikke har lyst til at køre længere, finder I bare en ledig campingplads og overnatter der.

Hos os kan I leje flere forskellige typer af motorhomes alt efter antallet af rejsende, og med udlejningssteder i mere end 20 byer fordelt over det meste af USA, kan vi sammen finde det motorhome, der passer bedst til jeres motorhome-eventyr.

Cruise America motorhomes i USA og Canada
Sommer 2017 - priser og betingelser
Vinter 2017/18 - priser og betingelser
2018/19 - priser og betingelser

Road Bear motorhome i USA - vores premium produkt
2017/18 - se priser og betingelser

Værd at vide om at motorhome i USA og Canada.
Forslag til ruter i USA.
Efterspørglsen på motorhome i USA er stor - så bestil i god tid

Bestil dit motorhome i god tid

Prisen på motorhome er baseret på udbud og efterspørgsel, og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte en rabat til ”early bookers”.

Ønsker du at starte i en by og slutte i en anden by, er det en rigtig god ide at checke prisen i begge retninger, for efterspørgslen giver ofte meget forskellige priser afhængig af, hvor du starter og slutter dit lejemål.

Hvor langt skal du køre?
Den samlede pris på et motorhome afhænger også af det antal miles, som du kører. Vi anbefaler derfor, at du planlægger ruten og tæller miles, for at afgøre om det bedst kan betale sig at købe et ubegrænset antal miles eller pakker med 500 miles i USA.

Start tidligt – og aflever sent
Bestil en ”Early Bird Departure Special” og få mest muligt ud af dine dage. Her kan du afhente dit motorhome allerede om formiddagen og aflevere om eftermiddagen. Det koster lidt ekstra, men du får en ekstra dag ud af det, og så er det godt at komme hurtigt ud på turen, når du alligevel på grund af tidsforskellen vågner tidligt om morgenen efter din ankomst til USA.
Det er overraskende nemt at køre med et motorhome

De fleste kan køre et motorhome

Mange danskere bliver overvældede, når de første gang står ansigt til ansigt med et amerikansk motorhome. Det er nemlig en del større end en gennemsnitlig europæisk autocamper.

Heldigvis er de amerikanske veje bygget til sådanne køretøjer, og motorhomet er trods sin størrelse nemt at navigere rundt i trafikken. Du skal blot vænne sig til de store dimensioner. 

For et lejet motorhome tillader Amerikansk lovgivning, at personer med et lille dansk kørekort må køre et amerikansk motorhome, selvom totalvægten i nogle tilfælde overstiger 3.500 kg.
 

Hvilket motorhome passer til din ferie


FDM travel samarbejder med firmaet Cruise America omkring udlejning af motorhomes i USA. Firmaet tilbyder fire forskellige størrelser motorhomes, alt efter hvor mange personer, der skal med på turen. Få yderligere oplysninger hos vores rejsespecialister på tlf. 70 11 60 11 - eller se videoerne om de enkelte motorhomes herunder.

Sørg for at have god plads, da motorhomet trods alt er jeres hjem, mens I er på ferie i USA. Få mere information og vejledning om valg af motorhome hos vores rejsespecialister på tlf. 70 11 60 11.
Til toppen
Kom tæt på naturen med motorhome gennem USA

Fordele ved et motorhome

Der er både fordele og ulemper ved at leje motorhomes i USA. Den mest åbenlyse fordel er muligheden for at komme helt ud i den flotte amerikanske natur.

Vil du bruge hovedparten af din tid på at udforske de amerikanske nationalparker i det vestlige USA, er motorhomet en oplagt mulighed. De store nationalparker har alle primitive naturcampingpladser, som du er velkommen til at benytte med et motorhome.
 

Ulemper ved et motorhome


Vælger du et motorhome som ferieform i USA, må du være indstillet på, at din rejseradius bliver lidt mindre, end hvis du vælger en udlejningsbil. Det tager simpelthen længere tid at køre fra sted til sted i et motorhome i USA – især på de mindre veje. Desuden er det lidt dyrere at leje et motorhome i forhold til en almindelig udlejningsbil.

De penge du sparer på overnatning, kan ikke altid opveje udgiften til benzin, overnatning på campingpladser og lignende. Desuden betaler du et beløb pr. kørt kilometer i et motorhome, mens udlejningsbiler er med fri kilometer.
Til toppen
Camping med motorhome i USA

Camping i USA

Kør selv ferie med et motorhome er en fremragende måde at komme tæt på amerikanerne. Amerikanerne er nemlig selv vilde med motorhomes, og på de forskellige campingpladser er der rig mulighed for at komme tæt på amerikanerne – måske over en kold Budweiser eller en omgang barberque.

Kampgrounds of America – KOA – er det amerikanske svar på Danmarks Camping Union og FDM Camping, og organisationen driver campingpladser over det meste af USA.

Fidusen ved at bruge KOA’s campingpladser er bl.a., at du om morgenen kan reservere en plads til om aftenen på en anden af KOA’s campingpladser – så du har sikkerhed for, at der også er plads, når du kommer frem om aftenen.
 

Internationalt kørekort

Vi anbefaler, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du rejser til USA. Det er ganske vist ikke noget krav for at kunne leje bil i USA, men bliver du stoppet af en amerikansk færdselsbetjent et sted ude på landet, er det er fordel at kunne fremvise et internationalt kørekort.
Til toppen

Beregn prisen på dit Cruise America motorhome

I formularen nedenfor kan du finde prisen, på lige præcis det motorhome du vil benytte i din ferie. Når du har fundet prisen, skal du ringe til en af vores USA-specialister på 70 11 60 11, der hjælper dig med at bestille det.
Bemærk, at priserne opdateres ugentligt og at du oftest får de bedste priser hvis du er tidligt ude.
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/berlin-i-boernehoejde.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.