Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

USA rejsetilbud

Kør-selv rundrejser Miami

Udflugter nær Miami

Rejser til Miami

Brede, veltrimmede strande med høje palmer, pastelfarvede bygninger med aerodynamiske kanter tilsat neonskilte samt et natteliv med dunkende rytmer og sjove drinks. Miami er lig med ferie, fest og farver. Lej også en bil i Miami og kør på oplevelse i Florida.

Pastelfarver, sol, sand og en god cigar i Miami

Ocean Drive om aftenen

Miami Beach lever op til sit rygte

Måske har I været heldige at finde billige flybilletter til Miami - men hvad skal man egentlig se i Miami? Glæd jer til Miami Beach, der i den grad lever op til sit rygte. Oplev den særlige Art Deco-stil i Miami Beach. Den stammer fra 30’erne, hvor de lave huse langs Ocean Drive skød op.

Om aftenen kan I slentre ned ad Ocean Drive i South Beach og se på den farverige vrimmel af turister, rige wannabees og ægte kendisser, der promenerer op og ned ad den måske mest berømte strandboulevard i verden. Snup også en afstikker til den eksklusive shoppinggade Lincoln Road og den hyggelige Espanola Way. Og hvordan er det lige vejret er i Miami? Frem med klipklapperne - det er sommerligt næsten hele året.
Miami set fra en helikopter

Hvad kan du opleve i Miami

Det ”rigtige” Miami inde på fastlandet byder bl.a. på Coconut Grove, en af Miamis mest vitale bydele med smalle gader, hyggelige, lave huse og et utal af individuelle butikker, barer, cafeer og restauranter.

Skal det være mere eksklusivt, er svaret Coral Gables med den dyre shoppinggade Miracle Mile som omdrejningspunkt - og arkitektoniske perler med afsæt i Middelhavsområdet.

Little Havana - Calle Ocho - er eksilcubanernes hovedkvarter i Miami, hvor der rulles eksilcubanske kanonslag i cigarbutikkerne, spilles domino på gadehjørnerne og sælges cubansk kunst i gallerierne. Her kan I også smage på det cubanske køkken.

Miami Downtown - Skal du shoppe, er et af de bedste steder Miami Downtown. Flagler Street (S.W. 1st Street) bugner med små sjove butikker, hvor du kan købe billigt tøj, kufferter og elektronik i alle afskygninger. Vær opmærksom på, at de cubanske indehavere er dygtige købmænd. Vil du ikke tages ved næsen, så prut om prisen – og kend prisniveauet hjemmefra.
Miami er kendt for de mange livredder-huse i flotte farver

South Beach, Miami – 17 km strande

SoBe, som de lokale kalder South Beach, er faktisk 17 km sandstrand I kan boltre jer på. Det populæreste område ligger omkring 10th Street, hvor I kan se de farverige livredder-huse i art deco stil.

Lidt nordpå løber en 2 km lang gangsti, hvor i finder masser af skygge og bænke. Fra ca. 50th Street og nordpå er nogle af de bedste familiestrande med legeområder.

John Pennekamp Coral Reef State Park
Har du dykkercertifikat eller har du mod på at snorkle, er John Pennekamp Coral Reef stedet. Nordamerikas største koralrev ligger ud for kysten langs Florida Keys. Der er en mangfoldighed af farverige fisk og koraller. Alternativt kan du tage en af de store både med glasbund, så du tørskoet kan opleve det farverige liv under vandet. Parkens hovedkvarter ligger på Key Largo.

Kør videre fra Miami

Key West - et sandt tropeparadis
Lej en bil i Miami - eller lej en bil i en anden by i Florida - og tag ud på eventyr. Her kan du se nogle af vores forslag til hvad du kan gøre.

Sydpå til Key West
Florida Keys er et sandt trope-paradis, I når efter et par timers kørsel syd for Miami. Vejen ned til Key West hører til en af de mest spektakulære køreture i verden. Den 180 kilometer lange tur ad Overseas Highway, som vejen kaldes, foregår for 20 procents vedkommende på broer, hvoraf den længste er 11 kilometer lang. Overseas Highway ender i Key West, som bl.a. Ernest Hemingway har været med til at gøre berømt.
Læs mere om Key West
Fort Lauderdale med de mange kanaler

Nordpå fra Miami til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligger en lille times kørsel nord for Miami. Uden for myldretiden kan I kalre turen på en halv time, mens den kan tage det dobbelte eller mere om morgenen eller sidst på eftermiddagen.

Har I god tid, bør I vælge turen op langs kysten – enten ad US 1 eller endnu bedre ad kystvejen A1A, der starter i selve Miami Beach og følger kysten det meste af vejen. Hele kyststrækningen er tæt bebygget, men der er strandudsigt flere steder – og masser af muligheder for at komme ned på selve stranden.
Læs mere om Fort Lauderdale

Kør nordvest fra Miami til Orlando
Turen fra Miami til USA’s forlystelses-mekka nr. ét, Orlando, kan på en god dag klares på omkring tre timer. Det er klart det hurtigste at vælge Florida Turnpike, den direkte betalingsmotorvej mellem Miami og Orlando.
Et stykke op langs kysten går Interstate 95 og Florida Turnpike parallelt med hinanden, men vælg den ”dyre” løsning og tag Turnpiken hele vejen.
Læs mere om Orlando

Start nu! Bestil din rejse til Miami og USA online eller hos en af vores USA-specialister på 70 11 60 11.

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.