Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Tilbud til New York

Udflugter i New York

Kør-selv ferie fra New York

Rundrejse med lokal guide fra New York

Storbyferie i New York

Inspiration fra hele verden

 • Flybillet til USA
  Sådan finder du en billig og god flybillet til USA. Se video med gode råd til, hvordan du...
  15243 visninger
 • Overnatning i USA
  Se hvilke muligheder du har for overnatning i USA. Vælg mellem hotel, lejlighed, lodge,...
  3971 visninger
 • Distinguished Inns i USA
  Se video med en helt speciel overnatningsform i USA. Distinguished Inns er specielt udvalgte...
  19514 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
 • Florida
  Oplev alligatorer i Everglades, kør ad Overseas Highway til Key West, bliv astronaut for en...
  18904 visninger
 • New York
  Journalisten Niki tester New Yorks bydele og finder de gode rejseoplevelser....
  41272 visninger
 • Kennedy Space Center
  Oplev NASA's hovedkontor hvorfra rumfærger gennem tiden er blevet opsendt.
  ...
  3657 visninger
 • Everglades National Park
  Blæs derudaf på en airboat, se alligatorer og nyd den skønne natur i den store nationalpark...
  5520 visninger
 • Key West og The Keys
  Kør til Key West ad Overseas Highway - en række broer, som løber henover den eksotiske...
  9226 visninger
 • Universal Studios
  I Los Angeles er Universal Studios et must. Her kan du komme 'bag om' de store Hollywood...
  8185 visninger
 • Grand Canyon
  Bo på El Tovar Lodge direkte ud til Grand Canyon. At opleve solopgangen over Grand Canyon er...
  10955 visninger
 • Island
  Populært pitstop på vej til USA og Canada, og med natur i verdensklasse....
  43775 visninger
 • Yosemite National Park
  Vild natur blot 4 timer fra San Francisco.
  34653 visninger
 • Canada
  Kør i motorhome ad Icefield Parkway mellem Jasper og Banff National Park. Sejl op til bunden...
  65286 visninger
 • San Francisco
  Her starter de fleste deres rejse i Californien. I San Francisco kan du opleve...
  61105 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
 • Krydstogt i USA
  Tag på krydstogt fra Florida og direkte ud i Caribien. Eller prøv noget nyt og sejl op ad...
  9870 visninger
 • Kør-selv rundrejse i USA
  Oplev USA på fastlagte kør-selv ruter i bil, motorhome eller med motorcykel. Se video og få...
  22088 visninger
 • Rundrejser i USA
  Vælg mellem kør-selv ruter, dansk rejseleder rundrejser og krydstogt. Se video og få et...
  6427 visninger
 • Dansk rejseleder rundrejse i USA
  På vores populære rundrejser med dansk rejseleder får du de store oplevelser serveret på et...
  3977 visninger
 • American Cruise Lines
  Flodkrydstogt og hjuldampere på de amerikanske floder, langs kysten eller mellem de populære...
  3315 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
New York er ikke USA. New York er New York - en hel verden for sig. En gigantisk by med utallige muligheder og et fascinerende kludetæppe af kulturer, over- og underklasse, kunstnere og forretningsfolk, jøder og katolikker, asiater, latinoer og afroamerikanere.

Her er hele verden repræsenteret på et område, der er på størrelse med Bornholm. Tæller man forstæderne med, er New York City på størrelse med Sjælland – med i alt 20 millioner indbyggere. Velkommen til The Big Apple.

New York, New York!

One World Trade Center i New York
Oplev udsigten fra Empire State Building, gå tur i Central Park og se verdenskunst på Guggenheim Museet. De mægtige oplevelser fra en storbyferie i New York vil blive hos dig altid. Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om de mange spændende oplevelser i byen. Prøv at indtaste dine rejsedatoer i søgeboksen øverst på siden og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt gode tilbud på storbyferie med fly og hotel i New York.
 

One World Trade Center

New Yorks nye varetegn og byens absolut højeste bygning med sine 541 meter eller 1776 fod inkl. antennen, der er et symbol på den amerikanske uafhængighed fra Storbritannien i 1776.

One World Trade Center er en imponerende ingenørmæssig bedrift og en fryd for øjet. Indenfor bliver det endnu bedre - tag turen op i One World Observatory, hvor oplevelserne starter fra grundplan. Der kommer masser af overraskelser vi ikke vil røbe, men vi tør godt påstå, at du får en elevatortur du sent vil glemme og udsigten fra toppen er enestående. Undgå ventetid og køb billetterne online.
Læs mere og køb billetter her
9/11 Memorial – smuk mindepark

9/11 Memorial – smuk mindepark

New York har fået et nyt tilløbsstykke med den fantastisk smukke mindepark, 9/11 Memorial. Her kan du mindes den skæbnesvangre dag, der ændrede verden. Alle navnene på de omkomne er indgraveret på kanten af de 2 enorme pools, hvor vandet fosser ned i 2 niveauer. Det er alt sammen udført utroligt smagfuldt med masser af symbolik. Der er også plantet mere end 400 træer omkring de store pools, som symbol på liv og fuldender den højtidelige stemning. Det er gratis og har åbent hver dag.
Læs mere på Memorials hjemmeside - klik her 
 

Verdenskunst på Guggenheim

Besøg det smukke Guggenheim Museum, hvor du på en gang kan nyde en af verdens fineste samlinger af moderne kunst og falde i svime over selve museumsbygningen, der med sit særegne organiske hele er et arkitektonisk mesterstykke.

Guggenheim Museet er tegnet af Frank Lloyd Wright, der døde kort inden museet stod færdig i 1959. Indenfor venter dig intime oplevelser med kunstværker af bl.a. Picasso, Chagall, van Gogh og Renoir på din storbyferie i New York.
Ellis Island – drømmenes port

Ellis Island – drømmenes port

På Ellis Island får du en god forståelse af, hvorfor det amerikanske samfund i dag er smeltedigel af indvandrerkulturer – i perioden fra 1892 til 1954 var den lille ø Ellis Island i New York nemlig indgangsporten til Drømmenes Land for ca. 12 millioner immigranter, heraf godt 180.000 danskere. På det restaurede Ellis Island Immigration Museum kan du bl.a. opleve de sale og rum, hvor immigrantfamilierne ventede på deres sagsbehandling og fik foretaget lægeundersøgelse. Se også American Immigrant Wall of Honor – verdens største navnevæg – på din storbyferie i New York.
 

Central Park - det grønne åndehul i New York

Hvis menneskemyldret og travlheden på gaden bliver for meget på din storbyferie i New York, så lad op igen med en udflugt til Central Parks grønne åndehul med legepladser, søer, boldpladser, joggere og cyklister. Begynd gerne med besøgscentret The Diary, der giver dig et godt overblik over arrangementerne i Central Park. Derefter kan du fx opleve Strawberry Fields – en mindelund til ære for John Lennon, der boede lige over for Central Park – eller se H.C. Andersen statuen, hvor der om sommeren er højtlæsning for børn. 
Empire State Building

Empire State Building

Empire State Building er en af de mere højtsvævende oplevelser på din storbyferie i New York. Skyskraberen, der stadig er en af de højeste bygninger i New York, måler hele 443 m, hvis du tæller radio- og tv-masten i toppen med. Hvad enten du besøger den udendørs platform på 86. etage eller observatoriet på 102. etage får du et helt fantastisk vue over New York i fugleperspektiv.

Skyskraberen stod færdig i 1931 og vejer 365.000 tons. Det er sjovt at tænke på, at kendte som Tom Cruise, Fidel Castro, Pele og Dronning Elizabeth også har stået her på toppen og gået i selvsving over udsigten.
 

Shopping på din storbyferie i New York

Funky modetøj, antikviteter, boghandlere, stormagasiner, musikinstrumenter, foto og elektronik, kosmetik og plakater. På din storbyferie i New York City bliver du ganske enkelt aldrig færdig med at shoppe. Slå dig fx løs på 5. Avenue, på Madison Avenue eller på Upper East Side. Stormagasinet Bloomingdale's er en indgroet del af shopping-udvalget i New York. Her finder du fx husholdningsting, børnetøj og møbler.
Gadeliv i New York

7 anderledes seværdigheder i New York:

 • Gospelkoncert i Harlem, New York City. På din storbyferie i New York kan du komme på guidede jazz- og gospelture til den berømte bydel, Harlem. Turene foregår som oftest med bus.
 • Publikum til Late Show with Stephen Colbert (tidl. David Letterman), New York City. Hvis du kunne tænke dig at blive publikum til en optagelse af CBS’ populære talkshow med Stephen Colbert på Broadway i New York, så husk at reservere billetterne i meget godt tid. Gerne 8-9 måneder i forvejen.
 • Bronx Zoo, New York City. Kom fx tæt på gorillaer i The Congo Gorilla Forest eller junglelivet i JungleWorld. Bronx Zoo er specialiseret i udstillinger, der viser dyrene i deres naturlige omgivelser, og så har de over 4000 dyr, som du kan udforske på din storbyferie i New York!
 • Chinatown, New York City. Lad dig opsluge af det asiatiske eventyr i Chinatown, hvor over 140.000 kinesere byder på en vrimmel af shopping, restauranter og buddhistiske templer.
 • FN-bygningen, New York City. Fornem historiens vingesus og se de mange medlemslandes flag, der – opstillet i alfabetisk rækkefølge – blafrer foran bygningen i dagtimerne.
 • New York Public Library, New York City. Kig ind i den kæmpemæssige og atmosfærefyldte læsesal i den smukke nyklassicistiske bygning, der huser over 10 millioner bøger.
 • International Center of Photography, New York City. Skiftende udstillinger med fotokunsten samt et program for dokumentar-film.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/hawaii/maui/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.