Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer:

 • 8 overnatninger på Distinguished Inns
 • Morgenmad alle dage
 • Lokale skatter


Prisen inkluderer ikke

 • Flyrejse
 • Billeje
 • Rejse- og afbestillingsforsikring 

 

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Sydstatscharme for livsnydere

9 dages unik kør-selv-ferie i USA's sydstater

Nyd en oplevelsesrig kør-selv-ferie med fokus på den amerikanske historie og kultur kombineret med afslapning og forkælelse. Turen går gennem Sydstaterne South Carolina, Georgia og Florida. Undervejs vil I opleve imponerende sydstatspalæer, charmerende byer med gode shoppingmuligheder, hyggelige havne og lækre sandstrande.

På turen bor I på udvalgte Distinguished Inns, der er charmerende, mindre vernatningssteder, som ligger i idylliske og smukke omgivelser. Her er der fokus på udsøgt mad og vine samt god tid til afslapning. Forkæl jer selv, lad sjælen få ro og få en helt speciel oplevelse på en livsnyderferie.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 1.188 USD

pr. person i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med 8 nætters ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

Sydstatscharme for livsnydere

Dag for dag
Dag for dag
Dag 1: Charleston lufthavn - by, South Carolina
Dag 2: Ophold i Charleston
Dag 3: Charleston - Savannah, Georgia (175 km)
Dag 4: Ophold i Savannah
Dag 5: Savannah - Amelia Island, Florida (207 km)
Dag 6: Ophold på Amelia Island
Dag 7: Amelia Island - St. Augustine, Florida (94 km)
Dag 8: Ophold i St. Augustine
Dag 9: St. Augustine - Orlando lufthavn, Florida (203 km)
Dag 1-2
Dag 1-2

Charleston, South Carolina

Charleston
Charleston er en arkitektonisk perle med store, imponerende palæer, lækre restauranter og gode shoppingmuligheder i den lidt mere mondæne ende af skalaen, og så har Charleston en fantastisk strandpromenade, hvor I kan se store sydstatspalæer ligge side om side. En fantastisk måde at opleve byen på er en guidet tur med hestevogn. På en let og ubesværet måde kommer I rundt og ser et udpluk af byens mange seværdige huse, gader og stræder.

I bor på John Rutledge House Inn, der har særstatus blandt byens historiske inns på grund af dens spændende
John Rutledge House Inn
John Rutledge House Inn
historie, hvor utallige patrioter, statsmænd og præsidenter har sat deres fødder i sidste halvdel af 1700-tallet og drøftet Amerikas fremtid. En perle uden lige.

John Rutledge var en amerikansk statsmand og dommer og en af 55 underskrivere af "The Constitution of the United States of America", Amerikas grundlov. I 1763 opførte han, hvad der i dag er John Rutledge House Inn, udsøgt og nænsomt restaureret og blot en af de 15 tilbageværende boliger, der tilhørte underskriverne af den amerikanske forfatning. Beliggenheden er også i top i hjertet af det historiske distrikt, tæt på det kendte område "South of Broad", antikvitetsforretninger, museer, den historiske havn og mange andre attraktioner. Hele området emmer af levende historie og er oplagt for alle, der interesserer sig for Amerikas fortid.

 • 19 klassiske, luksuriøst og individuelt indrettede værelser og suiter.
 • Daglig udvidet continental breakfast og lune retter. Serveres enten på værelset, i gårdhaven eller Signers Ballroom, hvor mange tidligere statsmænd mødtes.
 • Spaservice og trådløst internet.
 • Mulighed for udsøgte middage på den anerkendte restaurant "Circa 1886" i nærheden.
 • Eftermiddagste og forfriskninger, portvin, sherry og brandy til aftenkaffen i Signers Ballroom.
Dag 3-4
Dag 3-4

Savannah, Georgia

Savannah
Fra en perle til en anden, Savannah i Georgia. En smuk, smuk by med store, brede boulevarder, grønne parker og ikke mindst store sydstatspalæer, der aftvinger respekt. I Savannahs gamle centrum, hvor der er omkring hundrede huse fra før Den Amerikanske Borgerkrig, er masser af amerikanske film optaget, bl.a. episoden med den berømte bænk på Chippewa Square, hvorf Forrest Gump fortæller sin historie. Og er I til shopping, har Savannah et hyggeligt område ved havnen, hvor der også bydes på alt godt fra havet.

I bor på den romantiske og smukke Azalea
Azalea Inn and Gardens
Azalea Inn and Gardens
Inn and Gardens,
der er indbegrebet af ægte sydstatsidyl og gæstfrihed og ligger ideelt placeret i Savannah Historic District - blot få minutters gang fra den skønne Forsyth Park, byens "Central Park". Og så er den i sig selv en oase i byen.

Forkælelse og luksus er nøgleordene, når man gæster Azalea Inn and Gardens. Værtsparret Teresa og Michael Jacobson står selv i spidsen, når der skal kræses om gæsterne med pragtfulde middage, aftenhygge med gode vine og masser af gode tips og forslag til at opleve det historiske Savannah. Også den omgivende have er et kapitel for sig, hvor det er oplagt at tilbringe tid med en god bog eller bare slappe af efter dagens oplevelser. Haven er desuden anerkendt af NOGS Tour of Hidden Gardens og producerer mange af de lækre råvarer, der bruges til aftenens middag.

 • 10 luksuriøst indrettede værelser. Flere har kamin og balkoner eller jet-air-badekar og verandaer.
 • Større Cottage Garden House for længere ophold.
 • Overdådig, varm Southern breakfast hver morgen med bl.a. Sweet Georgia Shrimp serveret til Georgia Grits, Spiced Apple og Pear French Toast med lokale frugter.
 • Vin og hjemmelavede forretter til middagen.
 • Sherry og frisklavede desserter til at runde aftenen af på.
Dag 5-6
Dag 5-6

Amelia Island, Florida

Amelia Island
Leder I efter et roligt og afslappende tilflugtssted, så er Amelia Island stedet. Her findes både smukke sandstrande og uspoleret vildmark på den lille ø. Nyd naturen og freden, mens I ser ud over havet, hvor I kan være heldige at få et glimt af et par legende delfiner eller en hval, der krummer ryg og løfter sin hale over vandet, inden den igen forsvinder ud af syne.

I bor på Elizabeth Pointe Lodge,
Elizabeth Pointe Lodge
Elizabeth Pointe Lodge
der ligger i det nordvestlige hjørne af Florida, tæt ved den historiske by Fernandina, på grænsen til Georgia. I vil opleve et særdeles flot strandhus fra 1890 opført i den klassiske og velkendte charmerende New England-stil og som taget ud af strandbilledet ved Hyannis.

Stedet er indbegrebet af ro og afslapning med en placering lige ud til den smukke, hvide sandstrand med de hyggelige klitter, men med kun kort afstand til flere nærliggende byer med spændende butikker er det også oplagt at leje cykler og udforske området på en måde, man ikke kan gøre i bil.
 • 25 dejlige og rummelige værelser med stort spabadekar.
 • Morgenbuffet i "Sunrise Room" eller på verandaen med den skønne udsigt over havet.
 • Daglig vinsmagning med hors d'oeuvres.
 • Privat strand med strandstole, håndklæder og parasoller.
 • Mulighed for at arrangere golf, ridning, tennis sejlads o.m.m.

Dag 7-8
Dag 7-8

St. Augustine, Florida

St. Augustine
St. Augustine er en hyggelig by med en lang historie bag sig. Den lille by ved Atlanterhavskysten var den første permanente europæiske bosættelse i USA. Ud over de smalle, brostensbelagte gader med de gamle byhuse, kan I også besøge byens fort, Castillo de San Marcos, der er komplet med voldgrav, kanoner og det hele. Måske vil I en tur op i St. Augustine Lighthouse and Museum, hvor I efter at have tilbagelagt de 219 trin til toppen, står over for en imponerende panoramaudsigt over byen og strandene?

I bor på St. Francis Inn, en historisk
St. Francis Inn
St. Francis Inn
inn, der ligger centralt placeret i den gamle bydel af St. Augustine i en frodig, tropisk gårdhave lige ud til de brolagte gader. St. Francis Inn er en skøn blanding af historie, romantik og moderne komfort, som mange helt sikkert vil finde charmerende.

Her er gæsteværelser med antikviteter, balkoner med gyngestole og gynger, kaminer og whirlpools, der alle bidrager til en afslappet atmosfære. Her er desuden en dejlig swimmingpool, mulighed for at låne cykler, internet, privat parkering, tilbud om massage, gavekurve, picnickurve, blomster, champagne og meget mere (ekstra betaling). De tropiske omgivelser indbyder til en lang række udendørs aktiviteter, sightseeing, historiske besøg, kulturelle begivenheder o.m.m. Kun fantasien sætter grænser.

 • 17 værelser og suiter af varierende størrelse og indretning med eget bad, internet og tv – enkelte med kamin, whirlpool, mp3/iPod-forbindelse og køleskab.
 • Ægte hjemmelavet sydstats gourmetmorgenmad, der enten kan nydes på værelset, i spisestuen, på den private balkon eller i den hyggelige gårdhave.
 • Brunch i weekender og på helligdage.
 • Drikkevarer til "social hours", lækkerier om aftenen og hjemmelavede kager hele dagen.

Dag 9
Dag 9

Hjemrejse fra Orlando, Florida

Orlando, International Drive
Turen slutter med en køretur til Orlando. Undervejs har I mulighed for at stoppe i Silver Springs State Park nær Silver River, der er blandt verdens største formation af kilder med artesisk vand (grundvand under tryk). Her kan I komme ud at sejle med både med glasbunde og se det spændende liv, der udfolder sig op til 25 m under overfladen.

I Orlando er det blevet tid til at aflevere bilen og flyve hjem til Danmark. Men I kan naturligvis også vælge at rejse videre ud på andre eventyr.

Start nu! Det er let at bestille Sydstatscharme for livsnydere.


9 dages unik kør-selv-ferie i USA's sydstater
Fra 1.188 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med 8 nætters ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

Afrejse: 2017

Fra 1.188 USD

pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode: Året rundt

Afrejse: Daglig

Længde: 680 km

Bemærk:
Denne tur ikke er beregnet for børn.   

Tilbage til Distinguished Inns

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/faa-de-bedste-oplevelser-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.