Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bergheim

Indgang til hotel/restaurant
Rejsetips indsendt af:
Helle Ditlev
Tune
30. aug. 2010

Alsace

Skift den triste (og dyre) overnatning på motorvejshotel ud til fordel for en super dejlig oplevelse for både børn og voksne.

Lav et pitstop i Alsace på vej til eller fra Frankrig

De seneste to år har vi været på ferie i Sydfrankrig med tenagebørn. I stedet for en trist overnatning på vej hjem, har vi taget 4 overnatninger på La Cour du Bailli i Bergheim. Det er nu blevet en tradition vi slet ikke kan undvære.

Der er så mange utrolig dejlige oplevelser man kan få i området og noget for alle parter. F.eks. Borgen Haut-Koenigsburg, de hyggeligste små byer med storke på hustagene (f.eks. Colmar og Ribeauville), Europark (Tysklands største og er efter vores børns mening bedre end Disneyland, der er mere for små børn), Adventure park (hvor man bevæger sig mellem trætoppene), en shoppedag i Strassbourg, abepark (aberne går frit rundt blandt publikum), restaurant Auberge Frankenbourg med 1 michelinstjerne (under 500 kr. for en skøn og oplevelsesrig 6 retters menu inkl. vinmenu).

Når man kommer træt hjem til hotellet, kan man slappe af i poolen og nyde en god fransk 3 retters menu for 19 EUR.

Overnatninger
Hotelophold

Kommentarer til rejsetips om Bergheim

Lige noget for os

31/08 2010 Janne Jensen
Hej Helle! tak for de gode tips. Det lyder utrolig dejligt. Har hørt at området også er fantastisk på cykel samt der er gode muligheder for at leje cylker. Cykelkort med ruter fås på de lokale turist bureauer. M.v.h Janne Jensen

Det vil vi prøve til næste år

31/08 2010 Bo K. Larsen
Hej Helle, Vi planlægger en rejse til Alsace til næste år med 1 teenager på 15 og vil prøve dit rejsetip - takker ... VH Bo
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Alsace


Rejser til Alsace
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.