En verden af oplevelser

Gå på opdagelse i vores rejsetips

Mangler du inspiration til, hvad du skal opleve på din rejse? Eller er du nysgerrig efter at vide, hvor du finder de flotteste vandreture, de mest zigzaggende bagveje, de smukkeste vinbyer eller måske de bedste lobster rolls?

Vi er et team af passionerede rejseentusiaster. Vi har rejst i hele verden og kørt utallige omveje og bagveje for at finde nye spændende historier. Her i vores oplevelsesunivers har vi har samlet nogle af de oplevelser, der fik os til at grine, til at sige wow, til at tabe pusten og til at tænke over livet.

Vi guider dig til de skæveste, de mindste og de største oplevelser, men også seværdigheder, der ikke er til at misse. Så kan du finde inspiration til at skabe din egen rejse med nye oplevelser undervejs.

Du kan også finde ud af mere om vores messer og gratis rejseforedrag, se vores spændende rejsevideoer og booke udflugter.

God fornøjelse :)

Søg inspiration

Klik på på kortet og find masser af inspiration til oplevelser undervejs

Vis på kort

Se vores videoer

Se filmen
Se, hvad Canada kan på 2 minutter
Icefields Parkway i Canada
Se filmen
Kør-selv-ferie i USA
Kystvej i det nordlige Californien - USA

Nyhedsbrev

Gør som 180.000 andre danskere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag rejseinspiration, nyheder og gode råd til de bedste rejseoplevelser rundt i verden. Derudover får du mulighed for at deltage i konkurrencer med rejserelaterede præmier.