Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Quicklinks

Tilbud på rejser til
Disneyland® Paris

Rejser til Disneyland® Paris

Oplev to parker i Disneyland® Paris

Oplev to parker i Disneyland® Paris
Disneyland® Paris ligger kun 32 km fra Paris og har åbent hele året rundt. Området er Europas største turistdestination og består af to magiske parker:

Igangværende og kommende renoveringer af forlystelser

Disneyland® Paris forsøger hele tiden at drysse lidt ekstra glimmer og magi ud over deres 2 parker, så det altid er spændende at besøge dem igen. Derfor har de travlt med at opgradere nogle af attraktionerne, så de bliver en endnu mere eventyrlige. Nedenfor kan I se hvilke perioder de forskellige attraktioner bliver renoveret:
 
*Datoerne for renoveringer og lukkede attraktioner i Disneyland® Paris kan ændre sig.
Eventyret fortsætter i Disney® Village

Eventyret fortsætter i Disney® Village

Disney® Village er en hel hovedgade midt i Disneyland® Paris. Hovedgaden er fuld af action, underholdning og gode Disney tilbud for enhver smag og alder.

I Disney® Village kan I gå shop-amok lige indtil midnat, se nye biograffilm, spise godt og opleve det populære Buffalo Bill's Wild West Show med vilde cowboys.

Ved Disneyland® Paris rejser du også nemt til Paris by, Aquarium Sea Life og outlet-mekkaet La Vallée Shopping Village på en af vores dagsture fra dit Disneyland hotel.
Masser af shows og parader

Masser af shows og parader

En af de helt store oplevelser i Disneyland® Paris er de mange underholdende shows og farverige parader. 

Kom helt tæt på din favorittegneseriefigur i Disney's Once Upon a Dream Parade, hvor alle Disney-figurerne går parade gennem Disneyland Park. Oplev børnenes store smil, når de ser deres yndlingsfigur. 

Du kan også lade dig fascinere af trylleri og magi, når Mickey og hans venner optræder med sang og dans i en helt fortryllende finale i Candleabration.

Disneys egne hoteller i Disneyland® Paris

Disneys egne hoteller i Disneyland® Paris er en oplevelse i sig selv. Alle hoteller har et bestemt tema, som bliver ført igennem til mindste detalje. På rejser hertil får du fornemmelsen af at bo i New York, i omgivelserne fra en amerikansk western-film eller i en naturpark med åbent ildsted. Klik på et af linkene herunder og bestil det Disneyland hotel, som passer til dine ønsker.
Disney's Davy Crockett Ranch®
Disney's Davy Crockett Ranch® er populære familievenlige...
Se mere og bestil her

Disney's Davy Crockett Ranch®

Vil du langt væk fra en hektisk hverdag? På den populære Disney's Davy Crockett Ranch® kan du nyde livet i egen rummelig og veludstyret træhytte midt ude i skoven. En dejlig naturoplevelse kun 15 min. kørsel fra de to Disney® Parker.
Disney's Hotel Santa Fe®
Disneys Hotel Santa Fe® er indrettet som en mexikansk...
Se mere og bestil her

Disney's Hotel Santa Fe®

Bo midt i en mexicansk siesta-stemning med brændende sol, kæmpestore kaktusser, UFO’er og landskaber mærket af tidens tand. På Disney's Hotel Santa Fe® er det skønt at slappe af inden aftenens fiesta. Ay Caramba!
Disney's Hotel Cheyenne®
På Disneys Hotel Cheyenne® får din familie en herlig...
Se mere og bestil her

Disney's Hotel Cheyenne®

Her er der ægte Wild West stemning, fuldstændig som i de amerikanske westernfilm. Tag din cowboyhat på, sæt hesten i luntetrav og slap af i den hyggelige nybyggerstil.
Disney's Sequoia Lodge®
Disneys Sequoia Lodge® er bygget som en overdådig...
Se mere og bestil her

Disney's Sequoia Lodge®

Naturen i al sin storhed, et venligt smil fra en parkbetjent, en stor buldrende pejs. Du bor lige midt i stemningen fra de enorme amerikanske nationalparker.
Disney's Newport Bay Club®
På Disneys Newport Bay Club er der eventyrlig stemning...
Se mere og bestil her

Disney's Newport Bay Club®

Banker der en sømandshjerte i dit bryst? Så gå i havn på hotellet med stemningen fra de syv verdenshave. Her kan du lade romantikken og eventyrlysten lede dig tilbage til en tid, hvor alle lange rejser foregik til søs.
Disney's Hotel New York®
Disneys Hotel New York® er overdådigt indrettet som i...
Se mere og bestil her

Disney's Hotel New York®

Her oplever du for alvor 30’ernes New York med rendyrket art deco og imponerende skyskraberstil, der oser af livet og spændingen fra downtown Manhattan.
Disneyland® Hotel
Hold ferie på første klasse ved Disneyland® Paris - på...
Se mere og bestil her

Disneyland® Hotel

Bo på det mest storslåede og eventyrlige Disneyland® Hotel med flot klassisk indretning og en service som på et af 1800-tallets fornemme amerikanske jernbanehoteller.

Køb en billig GPS til din kør-selv-ferie

I FDM netbutik finder du et godt og bredt udvalg af GPS og navigation fra blandt andet Garmin og TomTom, hvis du fx ønsker at medbringe din egen GPS i forbindelse med din køretur til Disneyland® Paris. Naviger og find vej til Disneyland® Paris med en god og billig GPS fra FDM.
Køb billig GPS online i FDM netbutik
Denne side er udskrevet d. 31. juli 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.