Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Disneyland® Resort Paris

 • Disneyland Paris - Føl Magien!

  (Bedømt af 4 personer)
  09.04.13: Louise
  En enestående, magisk og dragende rejse, som ikke kunne andet, end at tage vejret fra mig! Mærk magien i Disneyland Paris, som jeg. Jeg er selv en kæmpe Disneyfan, men selvom man ikke er det, så er Disneyland Paris sådan en fantastisk oplevelse, at det er noget, som alle kan være bekendt at opleve! Selvom du ikke er til enorme rutsjebaner, karruseller, endeløse køer m.m.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  Jeg synes, Disneyland Paris er et skønt sted. Du bliver glad, når du kommer ind af hovedindgangen til Disneyland Parken og går op af Mainstreet.
  Se hele rejsetippet
 • Walt Disney Studios Park

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  21.02.13: Bente Grønvig
  I Walt Disney Studios Park er der en masse forskellige shows og forestillinger. Et af dem er ”Moteurs”, et Actionshow med biler, hvor der er fart over feltet og overraskende effekter.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Andreas McGrail
Hørsholm
10. maj 2009

Store rabatter i Disneyland, Paris

For under 600 kr kan du få mellem 15% og 20% på alt i Disneyland Paris i al fremtid.

En velbevaret hemmelighed

Da Disneyland i sin tid åbnede i Paris oprettede man en aktionærklub. Hvis man har aktier i parken kan man få et aktionærkort som man kan vise ved hvert køb i parken, i disney village og på hotellerne og så vil man få mellem 15 og 20% rabat. Ankommer man tidligt nok får man endda gratis morgenmad i en lille salon til højre for indgangen. Den gang skulle man købe 2000 aktier for at få aktionærkortet gratis. Idag findes kortet endnu, men kursen på aktierne og en nedskrivning af aktiestørrelsen har gjort at man idag kun skal have 20 aktier, til en pris af under 600 kr.

Da man kan regne med en daglig udgift på omkring 1000 kr pr barn pr dag, er kortet hurtigt tjent ind i rabatter.

Kommentarer til rejsetips om Disneyland® Resort Paris

Aktuelt

27/10 2016 Vivi møller
Er dette stadig aktuelt , hvis man er med i aktionærklubben ?
Og hvis ja, hvordan gør man så ?

Skal aktionæren med?

09/05 2010 Kurt
Hej, det lyder vel nok smart med aktionærkortet. HVis jeg nu køber sådan et kort, skal jeg så selv være med, når der købes billetter? Eller kan min kæreste tage til Disneyland med børnene - uden at jeg er med - og stadig vise kortet og få rabatten?Et spørgsmål mere: Kan man bruge kortet og få rabat, hvis man bestiller online?''

Køb af aktier

25/09 2009 Mette friis
Du kan købe dine aktier gennem din bank. Hos min bank, Danske bank er det billigst at købe dem hvis du har netbank da der ellers kommer gebyrer på.

Hvor???

08/09 2009 Ketti Pedersen
Hvordan køber jeg aktierne?? Jeg kan ikke rigtigt finde noget om det. Og jeg er en flittig gæst i Disneyland Paris. Skal afsted for sjette gang (femte år i træk), så det er da et tip jeg kunne have brugt for længe siden ;-D

1 Kort pr. familie

05/09 2009 Mette friis
Man skal kun have et kort pr. familie. Man kan også få et kort hvis man har under 20 aktier, men så koster det vist ca 30 euro for to års medlemsskab af klubben.

Udgift

05/06 2009 Andreas McGrail
Hej Marianne Beløbet på 1000 kr er et estimat ud fra mine egne erfaringer i parkerne. Beløbet kan selvfølgelig variere fra familie til familie. De 1000 kr. for mit vedkommende inkluderer entré, mad og diverse indkøb i parkernes butikker. Jeg regner ikke overnatninger med i det beløb. Uanset hvor billig hver enkelt ting er, er Disneyfolkene eksperter i at lokke penge op af folks lommer :o)

Daglig udgift++

02/06 2009 Marinne
Hej Andreas... du skriver "Da man kan regne med en daglig udgift på omkring 1000 kr pr barn pr dag, er kortet hurtigt tjent ind i rabatter. Hvad er medregnet i den udgift ??

5 billetter pr dag pr medlem

20/05 2009 Andreas McGrail
Hej Søren Man kan købe op til 5 billetter pr dag pr medlem, så det må siges at dække de fleste familiers behov :o) Da jeg postede tippet, postede jeg også et link til aktionærklubbens hjemmeside. Der står også hvordan man får kortet når man nu har købt aktierne... corporate.disneylandparis.com/shareholders/shareholders-club/ mvh Andreas

En velbevaret hemmelighed

16/05 2009 Søren Vidriksen
Såfremt man får et aktionærkort, hvormange giver det adgang til?. - Er det sådan man skal have 1 stk. pr. familiemedlem, eller giver det adgang til hele familien.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/hotel-at-gare-du-nord.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.