Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Languedoc-Roussillon

Læs mere om rejser til Languedoc-Roussillon

Rejsetips af samme forfatter

Larzac - Cykeltur på togskinner

I Frankrig er der rigtig mange steder du kan cykle på nedlagte togstrækninger. Her oplever du en sjov og anderledes side af den franske natur.
Larzac - Cykeltur på togskinner

Vi tog turen på 8 km i nærheden af byen Larzac. Turen starter ved en nedlagt station og vi kunne vælge to ruter, en på 4 km som gik frem og tilbage, eller en på 8 km ud hvor vi så blev kørt hjem i et lille tog. Vi tog de 8 km og var klar til at knokle. Men det viste sig at være en rigtig let tur, mest ned ad bakke, der skulle ikke trampes ret hårdt, så da først drengene havde sat sig i sadlen, kunne pigerne nyde ”bagsædet” og udsigten. Vi var en stor flok som blev sendt af sted en cykel ad gange med god plads imellem cyklerne.
Larzac - Cykeltur på togskinner

Så gik det ellers ud ad skinnerne, gennem tunneller, over broer og gennem det smukkeste landskab uden anden støj en lyden af hjulene mod skinner og vores egen snakken.
Da vi kom frem til slutstationen skulle vi vente på at alle de andre cykler også nåede frem, før det lille tog kom og hentede os og cyklerne og kørte de samme 8 km tilbage igen. Her var heldigvis en lille kiosk hvor vi kunne købe snacks og drikkevarer.
Larzac - Cykeltur på togskinner

Der er mange steder over hele Frankrig hvor du kan tage sådan en tur, tjek linket www.velorailsdefrance.com næste gang du skal på ferie i Frankrig og tag en tur på skinnerne, det kan anbefales for folk i alle aldre.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til Languedoc-Roussillon

Ferieboliger i Languedoc-Roussillon
Rejser til Languedoc-Roussillon
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/hm-tropical.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.