Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Fantastiske (næsten) gratis guidede ture i Paris
Rejsetips indsendt af:
Jesper Priskorn
Amager
22. nov. 2011

Fantastiske (næsten) gratis guidede ture i Paris

Netop ankommet til vores hotel i Paris - parat til en romantisk miniferie - sad jeg i lobbyen og bladrede i en af de gratis hvad-sker-der-lige-nu-i-byen-brochurer.
Vi havde ikke nogen fast plan for hvad vi skulle lave/se, og inspiration var derfor kærkommen.

Ud over de sædvanligt ret dyre oplevelser, var der lige pludselig en annonce som skilte sig ud. Discover Walks i Paris reklamerede med, at lokale Parisere viste rundt i byen på forskellige ture. Vel og mærke gratis - og naturligvis på engelsk.

Konceptet er simpelt; man bestemmer sig for en af de guidede ture, møder op på det klokkeslet og mødested der er angivet for turen og kigger efter en guide i en lyserød vest. Og så starter turen :-)

Og i modsætning til andre (dyre) guidede ture i Paris, så skal man ikke følges med 97 andre turister på turen - langt de fleste gange er der en 5-10 deltagere med.

Alle ture slutter af med, at guiden udleverer en række brochurer med forslag til spisesteder og udflugter som man kan få store rabatter på. Og hvis man har været tilfreds med turen, så kan man vælge at give guiden lidt drikkepenge.
Bare mød op
Bare mød op

Love and Murder in Paris

Turenes indhold skifter efter årstiden, men vi valgte at lægge ud med en tur, som lige passede til vores miniferie - kærlighed og mord i Paris.

Vi fandt hurtigt vores guide på pladsen foran Notre Dame. Som lovet var det en lokal Pariser - Eva, som studerede på Sorbonne og talte perfekt engelsk. Længe så det ud til, at vi ville være de eneste deltagere på turen, men vi endte med at være to danskere, et ældre amerikansk ægtepar inkl. skødehund og et par israelere.

Den næste times tid første Eva os rundt i området, og fortalte om alle de ting man ikke finder i guidebøgerne. Og naturligvis også om de mere oplagte seværdigheder. Hele tiden med vægt på hendes egne erfaringer med at bo i Paris og med masser af tip om gode steder at spise, drikke og hygge sig.

Som sagt kan man efter turen vælge at give lidt drikkepenge - hvilket foregår helt frivilligt. Vi valgte at give 10€ for en fantastisk rundtur på vores tur til Paris.
Alle ture afsluttes med et gruppebillede
Alle ture afsluttes med et gruppebillede

Phantom of the Opera

Dagen efter valgte vi at deltage på endnu en tur - og her var vi superheldige.

Turen var centreret omkring den fantastiske Opera i Paris, og vores guide Philippe viste sig at være "gammelt" balletbarn, som havde tilbragt hele sin barndom på balletskolen på Operaen. Hvilket betød at vi selvfølgelig fik de facts man normalt finder i alle guidebøger, men derudover fortalte han anekdoter i lange baner om operaen.

Og efterfølgende viste han gruppen (denne gang ca. 10 personer), rundt i kvarteret omkring operaen - igen krydret med masser af tips og tricks til at få mest ud af byen.

På grund af gruppens størrelse, var det også meget let at få gode tips fra de andre deltagere undervejs - og høre lidt om deres baggrund.

Og efter en god gang drikkepenge, valgte vi at tage på et af de tilbud de havde med; en aftentur på Seinen til 25% af normal pris. Så var der også råd til lidt mere shopping på resten af turen:-)

Prøv det :-)

Jeg kan kun varmt anbefale Discover Walks. Udover at det er en billig måde at opleve Paris på, så får man en indsigt i byen som man ellers aldrig ville have fået på en af de sædvanlig guidede turist-fælde ture.

Du finder meget mere information på deres hjemmeside, så du allerede hjemmefra kan tage det med i planlægningen.

www.discoverwalks.com

Kommentarer til rejsetippet om Paris

Merci mille fois :-)

10/03 2013 Else
Det lyder fantastisk - jeg skal til Paris i apil med mit 8årige barnebarn (som danser ballet) så operaturen lyder som noget for os. Jeg forsøgte at købe billetter til Eiffel Tårnet, men alt udsolgt. Er der nogen af jer der ved om man evt. kan købe en guidet tur i Paris, hvor det at komme op i tårnet indgår?

Rigtig godt top

15/01 2013 Stephanie
Tak for tippet! Min kæreste og jeg, drager i næste uge mod Paris! Vi vil helt sikkert benytte os af de gratis guidede ture.

Super god ide

22/03 2012 Michael
Vi er netop ved at planlægge en tur til Paris, syntes at dette tip er helt fantastisk. Der findes vel ikke nogen bedre til at vise byen frem end folk der er så stolte af den, at de vil gøre det næsten gratis. Sådan nogle " ambassadører" kunne vi godt bruge herhjemme.

super tip

14/03 2012 elin lind
Det er et super godt tip, lyder som en både sjov og interessant måde, at få set noget andet en det sædvanlig turistede. Vil helt sikkert benytte mig af ideen når jeg/vi skal til Paris til efteråret.
tak for det.
elin

Godt Tip

25/02 2012 Ældre Par
Lige hvad man har brug for og ikke så bindende, kan tages når man føler man har tid
Flot

Supertip

25/02 2012 Jørgen
Et rigtig godt tip vi helt sikkert vil gøre brug af næste gang vi kommer til Paris.

Vidunderlig ide

24/02 2012 Else Rumler
Tusinde tak for en vidunderlig ide til næste Paris tur. Jeg har været i byen masser af gange bla. på besøg hos lokale, men dette giver pludselig mulighed for andre perspektiver af byen. Tusinde tak

Guldrandet tip

23/02 2012 Jørgen Winther
Det var da et uvurderligt tip som vi helt sikkert vil gøre brug af næste gang ferien går til Paris. Alene guidens lokale kendskab må gøre turen speciel.

Fantastisk tip

23/02 2012 Stella Madsen
Det er et utrolig godt tip, du kommer med her.
Vi (min mand, datter og jeg) har været i Paris flere gange, men aldrig vidst, at dette arrangement fandtes. Vi har talt om, at nu er det længe siden, vi sidst var i Paris, så det skal vi snart igen. Dit tip er derfor særdeles velkomment og må helt sikkert afprøves.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.