Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Jeg synes, at du skal se Triumfbuen på din Paris tur.
Rejsetips indsendt af:
Sabine Andersen
Odense
3. dec. 2008

Store seværdigheder i Paris

Læs her hvad du skal opleve i Byernes By, Paris, hvis du vil se flest muligt at største seværdigheder på en enkelt dag.
Pantheon kirken i smuk sol.
Pantheon kirken i smuk sol.

Rue Mouffetard, Pantheon, Sorbonne, Luxembourghaven

Start din dag i Paris med at spise morgenmad på en af caféerne i Rue Mouffetard, der ligger lidt i yderkanten af Latinerkvarteret. Prøv fx Le Mouffetard eller La Pain Quotidien.

Rue Mouffetard er en gammel charmerende parisergade, som foruden adskillige caféer og restauranter også byder på et lækkert udendørs fødevaremarked.

Fra Rue Mouffetard går du videre ind i Latinerkvartert. Snart møder du den imponerende Pantheon kirke, hvor bl.a. Voltaire og Victor Hugo ligger begravet. Fra pladsen foran Pantheon har du udsigt til både Luxembourghaven og Eiffeltårnet.

Fra Pantheon går du til Sorbonne universitetet, hvor studenteroprøret startede i Paris i slutningen af 60erne. Nyd de mange caféer og hyggelige boghandlere i området.

Fra Sorbonne går du over til den superhyggelige Luxembourghave, hvor du kan sætte dig ned og slappe af på en af de mange stole ved springvandene og slappe af.
Der er meget lækkert tøj i modeforretninger på Champs-Elysées og nærliggende gader, men det koster!
Der er meget lækkert tøj i modeforretninger på Champs-Elysées og nærliggende gader, men det koster!

Notre Dame, Louvre, Champs-Elysées og Triumfbuen

Spis din frokost på en café eller frokostrestaurant i Latinerkvarteret.

Så er det tid til at gå ned ad Boulevard St. Michel og nyde Notre Dame kirken. Husk at gå op i kirketårnene og nyd udsigten over Paris!

Fra Notre Dame kan du vælge enten at besøge Louvre eller Musée D’Orsay. Brug et par timer på at nyde kunstsamlingerne og forsæt så videre op igennem Jardin des Tuileries til Champs-Elysées og Triumfbuen.

Aftenfoto over Paris fra Eiffeltårnet - man slet ikke se enden på lysene!
Aftenfoto over Paris fra Eiffeltårnet - man slet ikke se enden på lysene!

Eiffeltårnet og aftensejltur på Seinen

Fra Champs-Elysées kan du tage metroen ned til Eiffeltårnet, hvor du kan vælge at tage elevatoren hele vejen op eller evt. gå op til tårnets 2. etage og herfra tage elevatoren til toppen. Nyd her den fantastiske udsigt over Paris!

Efter Eiffeltårnet er det tid til at finde en god aftensmadsrestaurant i nærheden. Herefter kan du slutte dagen af med en aftensejlads på Seinen, hvor du ser den fantastiske by fra søsiden.

Viola!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/faa-de-bedste-oplevelser-i-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.