Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Gør din ferie i Grækenland til en solstrålehistorie

Rejser til Grækenland

Grækenland lokker med pragtfulde ferieøer med turkisblåt vand og strande i verdensklasse. Oplev Akropolisklippen i den facinerende hovedstad, Athen. Besøg de hyggelige tavernaer og smag det græske køkken. Vores rejsespecialister har rejst rundt i Grækenland og udvalgt ferieboliger med højt kvalitetsniveau til lave priser. Book din Grækenland rejse her og lad drømmen begynde.

Guddommelige Grækenland


Klassisk kultur i Athen og daseferie i det græske øhave

Vælg feriested i Grækenland på kort eller fra listen
I Grækenland finder du alle de ingredienser, der skaber en uforglemmelig rejse. Tænk bare på solen, strandene, maden, de mange fantastiske øer og det store kulturhistoriske vingesus, som du fornemmer over alt uanset, hvor du rejser hen i landet.

Når du rejser til Grækenland kan du fx komme face to face med Europas klassiske kultur i Athen med både Akropolis og Parthenontemplet.

Du kan også rejse til fx Kreta, Rhodos, Kos eller Santorini og dyrke strandene, det turkisblå Middelhav og menukortene med sprødstegte fisk og tzatziki. Vi tilbyder dig mange spændende rejser til Grækenland.

Uanset om du planlægger en storbyferie, en aktiv ferie eller en afslappende bade- eller familieferie på fx Kreta eller Rhodos kan du i dag bestille en rejse, der opfylder dine ønsker og behov.
Akropolisklippen i Athen

Gudernes by Athen - Grækenlands hovedstad

Når du rejser til Athen i Grækenland træder du direkte ind på livet af Europas klassiske kultur og de gæve græske guder. På en forlænget weekend kan du fx sagtens nå at komme op på Akropolisklippen og beundre Parthenontemplet, de gamle amfiteatre og den smukke udsigt over Athen fra Belvedere.

Du skal også tage en slentretur gennem det gamle Pláka kvarter med mange små butikker og hyggelige tavernaer. Athen i Grækenland er altid et fascinerende bekendtskab uanset længden af din rejse.
Læs mere om rejser til Athen i Grækenland

Populære øer i Grækenland

Kreta - strandliv og pastelfarvede huse

Lille fiskerbåd i det græske øhav
Zeus’ legendariske fødeø Kreta er ikke alene den største og mest sagnomspundne af de mange øer i Grækenland. Når du rejser til Kreta i Grækenland finder du også en ø med et gudsbenådet klima og kilometerlange sandstrande, der ligger mageligt ud til det turkisblå Middelhav og frister dig med daseferie og afslapning.

Dertil kommer alle de pastelfarvede huse, olivenlundene, de forhistoriske ruiner og et superlækkert menukort med masser af sprødstegte fisk, tzatziki og musaka.
Læs mere om rejser til Kreta
 

Rhodos rammer altid plet

Der er flere gode grunde til, at Rhodos i flere år har været et populært rejsemål for os danskere. Når du rejser til Rhodos i Grækenland får du et perfekt klima med masser af sol og ingen regn i sommerhalvåret. Du kan også dase dagen lang på en af de utallige skønne strande med masser af vandsportsaktiviteter.

I Rhodos By, Lindos eller Kámiros mærker du vingesuset fra en lang og spændende historie. Her er vinmarker, små fiskerlejer, hyggelige landsbyer og du kan også tage en vandretur til Rhodos højeste punkt, Ataviros på 1.215 meter. Du har kort sagt mange gode grunde til at rejse til Rhodos i Grækenland.
Læs mere om rejser til Rhodos
Afslapning på Kos

Kos – perfekt til en sommerferie

Kos er kendt for sine mange pragtfulde strande og farverige natteliv. Men Kos har også nogle kulturskatte, der er værd at besøge som fx Johanniterborgen. Selve Kos by er for dig der elsker små taverner, barer og fester til den lyse morgen. Ønsker du et fredeligere område, er Lambi et godt alternativ.

Vest for Kos by, ligger Tigaki med øens bedste strand med alle former for vandsportsaktiviteter. Strandene er dejlig lavvandede og ideel til børnefamilier. Rejser du til Kos, er du sikker på en sommerferie med masser af sol og varme.
Læs mere om rejser til Kos
 

Korfu - strandene lokker

Kun 3 timers flyvetur fra København finder du en frodig paradis-ø som er grøn fra ende til anden og er rig på græsk kultur og historie. Øen rummer alle - hvad end du vil på romantisk parferie, aktiv ferie eller familieferie, vil I kunne finde aktiviteter, der passer lige netop til det behov I søger. Korfus helt store trækplaster er øens mange forskellige slags strande.

Hvis du er til stenstrande med smukke klippeformationer, skal du tage til den østlige del. Er du derimod til hvide sandstrande med det klareste blå vand, er den vestlige side fyldt med sådanne strande.
Læs mere om Korfu her

Santorini - en smuk vulkanø

Pragtfuld udsigt fra Santorini
Rejser du til Santorini, kommer du til en af Grækenlands absolutte smukkeste øer. De kridhvide små byer danner en fantastisk kontrast til det sorte landskab, der for tusinder af år siden, blev dannet at et voldsomt vulkanudbrud. På østsiden finder du de flotteste sorte lavastrande og vestsiden domineres af stejle klipper ned mod havet.

En af Santorinis kendste byer er Kamari, med en pragtfuld strandpromenade og lange lavastrande. Det er et rigtigt godt udgangspunkt for at udforske hele øen.
Læs mere om rejser til Santorini
Liste med ferieboliger på Santorini

Thessaloniki er vejen til Halkidiki halvøen

Halkidiki kyststrækning

Halkidiki
– turkisblåt hav, grønne nuancer, kultur og natur

Halkidiki halvøen strækker sig på smukkeste vis ud i Det Ægæiske Hav. Du vil hurtigt blive grebet af stemningen og den herlige blanding af natur, kultur og skønne badestrande. Du kan tage på opdagelse på de 3 halvøer Athos, Kassandra og Sithonia og få 3 vidt forskellige oplevelser.

Athos er den bjergrigeste halvø med Mt. Athos, der stjæler opmærksomheden men det er de mange klostre, der er Athos helt store trækplaster. Sithonia halvøen er for dig, der sætter pris på naturen og et roligere tempo. En cykeltur er den perfekte måde at opleve halvøen på. Kassandra har alle faciliteter og nok Halkidikis populæreste halvø. Skønne hoteller, et farverigt natteliv og gode restauranter med alt godt fra havet. Du kommer nemt Halkidiki via Thessaloniki, der ligger ca. 100 km derfra.
Læs mere om rejser til Halkidiki
Liste med ferieboliger på Halkidiki

Peloponnes - de sydlige Grækenland

Peloponnes - det sydlige Grækenland

Luksus på 1. kalsse og lækre strande

Peloponnes ligger i det sydlige Grækenland. Det er her du oplever den ægte græske stemning og gæstfrihed. Du kan starte ferien med nogle dage i byen, Kalamata, hvor du sandsynligvis flyver til.

Hvis du lejer en bil, kan du nemt komme rundt på halvøen. Du kan kører gennem olivenmarker og bjerge til historiske seværdigheder og lækre strande og små kystbyer. Ønsker du livsnyderferie på 1. klasse, så bør du tage til luksusresortet Costa Navarino med udsigt til Det Ioniske Hav.
Læs mere om rejser til Peleponnes

Billeje i Grækenland

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Grækenland. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på dette link: Lej en bil i Grækenland

 

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Grækenland

Se liste med ferieboliger i Grækenland
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/ikke-altid-pizza.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.