Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gardasøen

Læs mere om rejser til Gardasøen

Rejsetips af samme forfatter

Gardasøen – Til lands, til vands og i luften...!

Omkring Gardasøen er der rigtig mange muligheder for fantastiske oplevelser – Både til lands, til vands og i luften...!
Til lands...

Til lands...

Turen rundt om søen er en fin dagstur på ca. 150 km. med masser af fantastisk natur.

Det kan dog være til stor gavn, for at få en super ferieoplevelse, at kende lidt til trafikken omkring søen. Trafikken kan være meget hektisk på de små veje, specielt i weekenderne, hvor italienerne også selv tager til vandet. Men specielt på lørdage, som er byttedag på langt de fleste feriesteder, hvorfor der er massivt pres på vejen rundt om søen – Det kan derfor være en fordel, hvis man kan finde et feriested som ikke har byttedag lørdage.

Tjek også færgeruterne på søen! Der findes bl.a. bilfærge mellem Toscolano-Maderno og Torri del Benaco, som med fordel kan tages til den anden side af søen. Priserne er meget rimelige og turen giver mulighed for at nyde bjergene fra søen.
Til vands...

Til vands...

På søen er der tusindvis af muligheder – Du kan bl.a. windsurfe, leje vandcykler, bade og sejle, for bare at nævne et par stykker.

Jeg selv har været på en 3 timers tur med et sejlskib, rigtig god afslapning på en dag med 30 grader og en let brise hen over søen – Men tag di i agt, det kræver lidt solcreme! Vi sejlede med en mindre båd med plads til ca. 20 personer på båden var der siddepladser, men også dejlige ligge pladser, der blev serveret frokost og der var mulighed for en dukkert til vandhundene. Fantastiske 3 timer! Spørg hos det lokale turist bureau, hvilke muligheder der findes i din by…

Og i luften...

Vejret omkring søen kan ændre sig lynhurtigt – Hvis tjenerne på restauranten pludselig kommer løbende og begynder at slå parasoller ned og samle ting sammen, så er det ikke fordi, at I er ved at blive smidt væk fra restauranten, men sandsynligvis fordi, at der er regnvejr på vej!

Sommerdagene er varme og solrige, men pga. de omkringliggende bjerge, trækker det sommetider op til torden og nogle ordentlige regnbyger, som heldigvis oftest er hurtig overstået, men vær alligevel opmærksom hvis det blæser op og tjenerne begynder at løbe lidt ekstra stærkt…
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Randi Simonsens profilside

Læs mere om rejser til Gardasøen

Hoteller ved Gardasøen
Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/sharm-el-sheikh/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.