Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sirmione

Rejsetips af samme forfatter

Gardasøen er ikke kun for kør-selv turister
Rejsetips indsendt af:
København
6. juni 2011

Gardasøen er ikke kun for kør-selv turister

Efter nogle overvejelser blev det bestemt at sommerferien skulle gå til Italien, i området omkring Gardasøen. Som første gangs besøgende kan det virke meget uoverskueligt, men efter noget benarbejde fandt vi frem til den skønneste lille by ved Gardasøen efter at have set på diverse kort.
Byen vi faldt for hed Sirmione, og viste sig at være den perfekte ramme for vores ferie. Byen ligger på en halvø ude i Gardasøen som den eneste, og har sine rødder helt tilbage til 1300 tallet. Der findes et utal af hoteller omkring søen, i gåafstand til Simione, så det er nemt at kombinere strandferie med byferie. Om dagen kan man bade i det dejlige 20 grader varmt ferskvand, og om aftenen tager man ind til byen og nyder de gamle bygninger, og duften af frisklavet is. Det kan varmt anbefales at man prøver en af de mange isbare der laver is i alle smagsvarianter. Et godt TIP - spørg om en gratis smagsprøve først. På den måde kan man gå fra bar til bar og prøve sig frem. Sirmione er både velegnet for børnefamiler og par der ønsker en forlænget weekend.
Hvordan kommer man dertil?

Hvordan kommer man dertil?

Gardasøen har for os i mange år været et rejsemmål for kør-selv turister, lige indtil vi fandt ud af hvor nemt det var at flyve dertil. Faktisk er der 3 lufthavne man kan flyve til, og nå Gardasøen inden for 2 timer i bil. Milano som er den størte kan man flyve direkte til med flere flyselskaber, og ligger ca. 2 timer i bil derfra. Verona er endnu en lufthavn man kan nå med en mellemlanding og ligger kun 20 min. derfra. Verona kan også bruges til en dagsudflugt fra Gardasøen, hvis man fx gerne vil se opera eller shoppe. Den sidste lufthavn er Venedig og igen kan man i sommerhalvåret flyve direkte fra Danmark eller med en mellemlanding. Venedig ligger ca. 2 timer fra Gardasøen. Så hvis man køber en flybillet, lejer en bil, kan man slippe for de lange køer ned gennem Tyskland og være ved Gardasøen i løbet af ingen tid.

Transport
Søer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Gardasøen


Rejser til Gardasøen
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/torremolinos/gran-hotel-blue-sea-cervantes.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.