Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

Læs mere om rejser til Italien

Husk afgifter på Europas veje!
Rejsetips indsendt af:
Christine Ib
2635 Ishøj
29. aug. 2008

Husk afgifter på Europas veje!

Undersøg de forkellige landes vejafgifter inden I kører! Dagen inden afrejse nævnte en af vores bekendte ved en tilfældighed at der skulle sidde et klistermærke i forruden, hvor man kan se at afgiften på motorveje i Østrig er betalt!!!

Første biltur til Italien?

Vi har lige haft en dejlig bilferie til Italien. Det var også første gang vi skulle på bilferie og vidste derfor ikke at der var noget der hed afgifter på vejene i andre lande...Dagen inden afrejse nævnte en af vores bekendte ved en tilfældighed at der skulle sidde et klistermærke i forruden, hvor man kan se at afgiften på motorveje i Østrig er betalt!!! Endvidere fik vi at vide at i Hamburg skulle der også betales afgifter hvis man kørte i centrum, hvilket vi jo skulle, når vi blev sat af med biltoget der. Det var også planen at vi ville se Hamburgs zoo nu vi var der. Så vi fik mægtig travlt med at undersøge hvor vi kunne få de forskellige mærker og nå at fremskaffe dem dagen inden og samme dag vi tog afsted! Så undersøg de forkellige landes vejafgifter inden I kører og få en rolig afgang.

Transport
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 21. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.