Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 42 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Husk afgifter på Europas veje!
Rejsetips indsendt af:
Christine Ib
2635 Ishøj
29. aug. 2008

Husk afgifter på Europas veje!

Undersøg de forkellige landes vejafgifter inden I kører! Dagen inden afrejse nævnte en af vores bekendte ved en tilfældighed at der skulle sidde et klistermærke i forruden, hvor man kan se at afgiften på motorveje i Østrig er betalt!!!

Første biltur til Italien?

Vi har lige haft en dejlig bilferie til Italien. Det var også første gang vi skulle på bilferie og vidste derfor ikke at der var noget der hed afgifter på vejene i andre lande...Dagen inden afrejse nævnte en af vores bekendte ved en tilfældighed at der skulle sidde et klistermærke i forruden, hvor man kan se at afgiften på motorveje i Østrig er betalt!!! Endvidere fik vi at vide at i Hamburg skulle der også betales afgifter hvis man kørte i centrum, hvilket vi jo skulle, når vi blev sat af med biltoget der. Det var også planen at vi ville se Hamburgs zoo nu vi var der. Så vi fik mægtig travlt med at undersøge hvor vi kunne få de forskellige mærker og nå at fremskaffe dem dagen inden og samme dag vi tog afsted! Så undersøg de forkellige landes vejafgifter inden I kører og få en rolig afgang.

Transport
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/alperne/paa-camping-rundt-i-frankrig-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.