Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Italien

 • Cinque Terre - De Fem Verdener

  (Bedømt af 42 personer)
  På et lille geografisk område i Ligurien kan du besøge fem verdener. Cinque Terre består af fem små byer der ligger isoleret ud mod havet.
  Se hele rejsetippet
 • Fabelagtige Firenze

  (Bedømt af 56 personer)
  I Firenze får du det hele: godt vejr, god mad, smuk arkitektur og ikke mindst spændende historie. At byen samtidig er beliggende i et af de smukkeste områder af Italien, nemlig Toscana, er bare endnu en grund til at besøge den blomstrende renæssanceby.
  Se hele rejsetippet
 • Andet end skæv byggesjusk

  (Bedømt af 62 personer)
  Når snakken falder på Pisa er det første der falder én ind Det Skæve Tårn der er byens - ja hele regionens - vartegn. Den toscanske universitetsby har dog meget andet at byde på end dette arkitektoniske "ups"...
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Italien

Plads til hele familien ved stranden i Bibione
Rejsetips indsendt af:
Langeskov
2. aug. 2010

På ferie med hund i Italien

Skal du have din bedste ven med på ferien, skal det være på hundens præmisser

Med vores labrador på bagsædet imellem børnene

og bagagerummet godt pakket, drager vi afsted tidligt om morgenen på vej mod Italien. Første stop er dog bestilt i Ingolstadt i Tyskland, hvor vi har fundet et godt familieværelse til 4 og hvor Gucci selvfølgelig også er velkommen. Her får vi købt lidt ind i et outlet, hvor Gucci dog ikke må komme med ind, men hvor de tilbyder gratis pasning af hunde, så der går vi heller ikke glip af noget. Gucci er glad for at kunne ligge i skyggen og slappe af, imens vi andre render rundt og shopper.

I Italien har vi booked en lejlighed i Bibione. der hedder "Villagio Selene". Her er der en lille have, hvor Gucci kan ligge i skyggen og kigge hen til os, når vi går i Swimmingpoolen. I starten havde vi dog vores overvejelser om vi skulle tage hende med, da vi ikke helt vidste, om vi kunne have hende med til stranden, hvor vi jo vidste, at vi også ville opholde os en stor del af ferien. Vi kiggede i vores velkomstmateriale og fandt et kort over byen og stranden. Vores lejlighed lå ca. 1½ km fra havet, så vi var indstillet på, at vi i den varme enten ville cykle til stranden eller tage bilen.

Den tætteste strand var den nordlige ende af lidoen også kaldt Lido Dei Pini og det var også her hundestranden lå. Helt ude for enden og i starten (eller slutningen) af den ca. 8 km. lange og meget overfyldte betalingsstrand i Bibione, hvor man lå i mange rækker på den brede strand. Vores billetter, som vi havde fået med i prisen da vi lejede lejligheden, gjaldt dog ikke for hunde, de var slet ikke velkomne der, men helt ude i enden fandt vi en meget fin og faktisk prisbelønnet hundestrand "La spaggia di Pluto", her kunne man købe sig en solstol og parasol til både os og hunden, og så var der oven i købet alle faciliteter og endda underholdning og træning med i prisen.

Denne strand var dog meget populær og havde man ikke bestilt plads i forvejen, så var det svært at komme ind. Hvis vi havde vidst det i forvejen kunne vi have bestilt en ugebillet inden vi tog afsted. Da vi ikke var de eneste, der gik forgæves, blev vi dog henvist til den frie strand, som lå lige ved siden af i enden af kyststrækningen, hvor man faktisk kunne være gratis med sin egen parasol og solstole og her var der masser af hunde-legekammerater og de kunne boltre sig i det dejlige lavevandede hav uden at genere andre.

Aktiviteter

Kommentarer til rejsetips om Italien

hunde ven

10/11 2011 Annelise Thomsen
Det er skønt at læse, at man kan have en dejlig ferie sammen med sin hund og at der findes steder hvor de er velkommen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Italien

Ferieboliger i Italien
Rejser til Italien
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.