Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Zagreb

Her kan du bestille billige flybilletter til Zagreb. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Zagreb.

Zagreb lufthavn – Zracna Luka Zagreb

Efter din flyrejse til Kroatien, lander du i Zracna Luka lufthavnen, som ligger ca. 15 km syd for hovedstaden, Zagreb.

Transport til og fra Zagrebs lufthavn

Når du ankommer til Kroatien efter din flyrejse fra Danmark, kan du vælge mellem forskellige former for transport ind til Zagrebs centrum:

Med bus

Hvis du går udenfor den internationale ankomsthal, finder du lufthavnsbussen (Pleso Prijevoz), der hver halve time kører til hovedbanegården i Zagreb.
Læs mere om lufthavnsbussen til Zagreb 

Med taxi

Den lidt dyrere transportløsning er naturligvis taxi. Holdepladsen finder du foran terminalen og selvom det skulle være nemt at få en taxi, kan du også bestille en bil i forvejen.
Læs mere om taxi til Zagreb

Billeje i Zagreb

Vil du se lidt mere af Kroatien end bare Zagreb, er det en rigtig god idé at leje en bil. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på billeje.
Læs mere om billeje

Kort om Zagreb

Kort om Zagreb
Zagreb ligner på mange måder øvrige Europæiske hovedstæder. Det er en aktiv by med masser af fester, udstillinger og arrangementer. Trods den tragiske borgerkrig i det tidligere Jugoslavien, fremstår byen om muligt endnu smukkere, end det gjorde for ti år siden. Mange af de historiske byer og seværdigheder har gennemgået en omfattende genopbygning efter krigen, så mange bygninger fremstår endnu flottere, end tidligere. Du kan således opleve et Zagreb i fuld flor og fremdrift, der byder på mange spændende rejseoplevelser. Rejser du lidt udenfor byen, finder du i øvrigt en skøn natur.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/schweiz/geneve/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.