Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål

Fly til Salzburg

Her kan du bestille din flybillet til Salzburg. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Salzburg.

Salzburg lufthavn – W. A. Mozart Flughafen

Efter din flyrejse til Salzburg ankommer du til Østrigs internationale lufthavn, W A Mozart flughafen, der ligger ca. 6 km fra Salzburg.

Transport til og fra Salzburg lufthavn
Selvom afstanden fra Salzburg lufthavn til Salzburgs centrum er ganske kort, har du flere muligheder for transport:

Med tog

Toget til Salzburgs hovedbanegård tager kun 15 minutter. Toget afgår jævnligt og kører til mange andre populære rejsemål i Østrig som fx Zell am See, St. Johan og Kitzbühel.
Læs mere om tog til Salzburg

Med bus

Hvis du vælger at rejse med bus fra lufthavnen til Salzburgs centrum, har du en række busser at vælge mellem. Tag fx bus nr. 2 der kører fra lufthavnen og direkte til Salzburgs hovedbanegård (Hauptbahnhof). Bussen går hvert 10. minut og koster et par Euro. Du kan også tage bus nr. 27 som kører hver 15-20 minut.
Læs mere om busser til Salzburg

Med udlejningsbil

Det kan også vælge billeje i Salzburg. En populær løsning for dem der rejser på skiferie til Salzburg om vinteren og dem der ønsker friheden om sommeren. Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige pris på din lejebil. Bestil den her så den stå parat når du lander i lufthavnen.
Lej en bil i Salzburg

Kort om Salzburg

Kort om Salzburg
Den smukke østrigske by, som var komponisten Mozarts fødested, er helt utrolig velbevaret. Byen er præget af kirker, slotte og flotte paladser. Højt over byen ses borgen Hochensalzburg, som er en af byens mest populære attraktioner. Du kan tage en tandhjulsbane op til borgen og samtidig nyde den fantastiske udsigt. Nede i byen snor de charmerende små gader sig overalt og er prydet med gamle barokhuse. Faktisk er denne Tyrolske metropol på UNESCOS liste over Verdens kulturarv. Salzburg er også en kulturel magnet, som hvert år har en pakket kulturkalender, der omfatter alt fra koncerter og opera til skuespil. Salzburg er en anbefalelsesværdig destination, hvor du uden tvivl kan få mange spændende oplevelser.

Start nu! Det er let at bestille din flybillet til Salzburg

Læs mere om rejser til Salzburg


Rejser til Salzburg
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/slovakiet/bratislava/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.