Påskeferie 2015

Påskeferie 2015

Skal du på påskeferie? Vi er specialist i de forskellige typer rejser som en påskeferie kan være fx i sommerhus, storbyferie, kør-selv-ferie eller solferie. Rejs foråret i møde og book en dejlig påskeferie her.

Vælg din påskeferie

Kør-selv-påskeferie i Tyskland

Kør-selv-påskeferie i Tyskland
Påskeferie er ideel til en kør selv-ferie til Tyskland. Tyskland byder på skøn natur, hyggelige kroer og rig mulighed for at være sammen med familien, vennerne eller den eneste ene. I Tyskland kan du opleve den skønne natur på en aktiv påskeferie i fx Harzen. Du kan forkæle dig selv med et wellness- eller kurophold, hvor du stresser helt af. I Tyskland kan du også tjekke ind på en af de mange romantiske kroer, hvor der bliver kræset om dig med lækker mad i dejlige omgivelser.

Påskeferie i en storby

Påskeferie i en storby
Påskeferie i en storby er for dig, der gerne vil ud og opleve kultur og historie, spise lækker mad eller gå shop amok i storbyens mange butikker. I Berlin oplever du den tyske historie på byens mange spændende museer, i London shopper du til kreditkortet gløder, og i Rom spiser du lækre italienske pizzaer direkte fra stenovnen. Eller hvad med at slappe af i den grønne Luxembourghave i Paris, mens du nyder forårssolens varme stråler?

Påskeferie i Danmark

Påskeferie i Danmark
Skal du på påskeferie med familie eller venner, så er et sommerhus i Danmark en oplagt mulighed. Nyd forårsvejret på nogle gåture langs stranden, i naturen eller kør ud til seværdighederne i nærområdet. Vi har sommerhuse, uanset hvor du ønsker at holde ferie i Danmark.

Påskeferie med sol, strand og vand

Påskeferie med sol, strand og vand
Påskeferien ligger i foråret, og skal du have rystet vinterens kulde af dig, skal du tage en tur sydpå til sol og varme. Tag fx til Costa del Sol i det sydlige Spanien, hvor varmen hurtigt får dig til at glemme de lange, mørke vinteraftener. Eller hvad med en tur til en af de Canariske Øer, hvor Tenerife og Gran Canaria er de mest populære. Den portugisiske ø Madeira der ligger i Atlanterhavet, er med sin frodige natur et rent paradis for dig, der gerne vil nyde sol og en tur ud i den smukke blomsterrige natur.
Find din rejse

Påske 2015

Denne side er udskrevet d. 1. marts 2015 fra
http://www.fdm-travel.dk/rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.