Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Påske 2017

Påskeferie

Skal du på påskeferie? Vi kan tilbyde dig alt fra en lun påskeferie i Sydeuropa, skønne dage i en storby, kør-selv-ferie i Europa eller med familien til et sommerhus i Danmark.

Du bestemmer selv rejsemål, hvornår på ugen du vil rejse og hvor mange dage påskeferien skal være. Foretrækker du et enkelt og hyggeligt hotel eller vil du give den gas med et superlækkert luksushotel? Ønsker du den ultimative frihed, kan du også nemt booke billeje. Her er nogle eksempler på, hvad du kan i påskeferien.

Vælg din påskeferie

Påskeferie i en storby

Påskeferie i en storby - hvad med Paris
Påskeferie i en storby er for dig, der gerne vil ud og opleve kultur og historie, spise lækker mad eller gå shop amok i storbyens mange butikker.

I Berlin oplever du den tyske historie på byens mange spændende museer. I London shopper du til kreditkortet gløder, og i Rom spiser du lækre italienske pizzaer direkte fra stenovnen.

Eller hvad med at slappe af i den grønne Luxembourghave i Paris, mens du nyder forårssolens varme stråler?
Læs mere om storbyferie i Europa

Påskeferie i Danmark

Hold påskeferie i Danmark
Skal du på påskeferie med familie eller venner, så er et sommerhus i Danmark en oplagt mulighed. Nyd forårsvejret på nogle gåture langs stranden, i naturen eller kør ud til seværdighederne i nærområdet. Vi har sommerhuse, uanset hvor du ønsker at holde ferie i Danmark.

Påskeferie med sol, strand og vand

Påskeferie i Sydeuropa
Påskeferien ligger i foråret, og skal du have rystet vinterens kulde af dig, skal du tage en tur sydpå til sol og varme.

Tag fx til Costa del Sol i det sydlige Spanien, hvor varmen hurtigt får dig til at glemme de lange, mørke vinteraftener.

Eller hvad med en tur til en af de Canariske Øer, hvor Tenerife og Gran Canaria er de mest populære. Den portugisiske ø Madeira der ligger i Atlanterhavet, er med sin frodige natur et rent paradis for dig, der gerne vil nyde sol og en tur ud i den smukke blomsterrige natur.

Kør-selv-påskeferie i Tyskland

Pak bilen og tag på påskeferie
Påskeferie er ideel til en kør selv-ferie til Tyskland. Tyskland byder på skøn natur, hyggelige kroer og rig mulighed for at være sammen med familien, vennerne eller den eneste ene.

I Tyskland kan du opleve den skønne natur på en aktiv påskeferie i fx Harzen. Du kan forkæle dig selv med et wellness- eller kurophold, hvor du stresser helt af.
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.