Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Tilbud på rejser

Hver tredje vil hellere have ferie med sne end sol

Yderligere information fås ved henvendelse til FDM travel presseafdeling.
Skriv til: presse@fdm.dk eller ring på tlf. 45 27 09 67 (24 timers tlf)

Pressemeddelelser

Publiceret: 9. september 2010
For knap hver tredje betyder skiferien mere end en sommerferie med sol, sand og strand, viser ny undersøgelse. Skiferie er en sikker succes, lyder forklaringen fra FDM travel.

Puddersne, fart under skiene og krævende pister. Skisæsonen er kun få måneder væk, og for knap hver tredje betyder den årlige ferie til fjeld eller alper mere end en sommerferie under sydens sol. I hvert fald ifølge en ny undersøgelse, som FDM travel har foretaget blandt rejsende der også står på ski. Her svarede 31 pct., at skiferien betyder mere for dem end sommerferien.

”Vi ved, at aktiv ferie hvor man er sammen med familien eller venner, er noget mange prioriterer højt. Her kan man være sammen om interessen for at stå på ski, og man kender så at sige programmet. For mange er skiferier ofte også forbundet med megen tradition. Både i forhold til hvem man rejser med og destination. Alt sammen noget som gør det til en sikker succes,” siger udviklings- og salgschef i FDM travel, Line Danvad.

At danskerne i det hele taget er glade for at stå på ski, fremgår også af undersøgelsen. 45 pct. svarer, at de tager på skiferie en gang om året, mens 11 pct. svarer, at de tager på ski flere gange om året. Af undersøgelsen fremgår det også, at de fleste er ganske rutinerede skiløbere. Hele 68 pct. svarer, at de har stået på ski i seks år eller mere.

”Svarene i undersøgelsen harmonerer med den positive udvikling, vi har oplevet på skirejser de senere år. En udvikling, der i høj grad hænger sammen med, at det både er muligt at være sammen på pisterne om dagen og hygge om aftenen. Samtidig finder man på de forskellige destinationer pister og niveauer, der passer til familiens enkelte medlemmer. Endelig kan de fleste skisportssteder, både nord- og sydpå, nås relativt nemt med bil, hvilket gør det oplagt at køre selv,” siger Line Danvad.

I alt deltog 629 i FDM travels undersøgelse.

Læs mere om skiferie på www.fdm-travel.dk/skiferie.

Pressemeddelelsen fås også i videoudgave her.
For videopressemeddelelsen i en uredigeret udgave eller lyd kontakt FDM presse og kommunikation.

Se alle pressemeddelelser
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/cala-dor/playa-ferrera-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.