Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Skotland

Fly til Edinburgh

Her kan du bestille dit fly til Edinburgh. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Edinburgh.

Find de billige fly til Edinburgh

Normalt finder du de billige fly til Edinburgh, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er fredag (udrejse) og søndag (hjemrejse). Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris. Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Edinburgh på forskellige datoer.

Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Edinburgh i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt. Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Edinburgh.

Prisen på fly til Edinburgh er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Edinburgh i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Edinburgh hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Edinburgh

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Edinburgh fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Edinburgh uden mellemlandinger.

Edinburgh lufthavn – Edinburgh Airport

Efter din flyrejse fra Danmark, ankommer du til Skotlands største lufthavn, Edinburgh Airport, der ligger ca. 20 minutters kørsel fra byens centrum.

Transport til og fra Edinburgh lufthavn
Der gode transportforbindelser til Edinburghs centrum fra lufthavnen.

Med tog

Du har mange gode grunde til at tage toget til Edinburghs centrum; det er nemt, hurtigt, billigt og ikke mindst miljøvenligt. Togturen tager mellem 25 og 30 minutter til Edinburghs centrum (Waverley Station).

Med bus
Du har flere muligheder, hvis du vælger at tage en bus til Edinburghs centrum. Tag fx Airlink 100, der kører dig direkte til centrum på 25 minutter. Bussen kører hvert 10. minut. Bus nr. 35 kører dig også til centrum, men den har lidt flere stop undervejs og kører kun hvert 15. minut. Du kan naturligvis også tage en natbus. Tag bus nr. N22, der kører dig til midtbyen på ca. 30 minutter.

Med taxi

Der er separate taxiholdepladser til henholdsvis lufthavnstaxier og bytaxier (Black Cabs) udenfor lufthavnens ankomstterminal. Priserne skulle ikke være forskellige og turen til Edinburghs centrum tager ca. 25 minutter.
Taxi til Edinburgh

Med udlejningsbil
Hvis du gerne vil opleve mere af Skotland end bare Edinburgh, kan det være en fordel for dig at leje en bil. Hos FDM travel kan vi nemt arrangere billeje for dig. Hvis du ringer til os, sørger vi for at en udlejningsbil står klar til dig, når du lander i Edinburghs lufthavn.
Lej en bil i Edinburgh

Kort om Edinburgh

Kort om Edinburgh
En kendt forfatter sagde engang:” Edinburgh er hvad Paris burde være”. Skotlands hovedstad burde måske ikke sammenlignes med Paris, men faktum er, at Edinburgh er mindst lige så unik. Byen rummer al slags arkitektur fra moderne og spektakulært byggeri til en smuk middelalderby, der er på UNESCOs verdensarvslist, samt en række gamle slotte. Byen er omringet at betagende og rå natur, som du sent vil glemme og alene Edinburghs strande, betragtes som nogle af de bedste i hele Skotland. Besøg fx Carmond Beach, der ligger i kort afstand af byen og er et yndet rekreationssted for de lokale.

Det er også i Edinburgh golfsporten blev opfundet. Af den grund har Edinburghs omegn nogle af verdens absolut bedste golfbaner. Edinburgh er selvfølgelig også rig på kultur og kulinariske tilbud. Byen rummer et hav af museer, gallerier og teatret, som har noget at byde på året rundt. Men hvad end du foretrækker at shoppe, nyde den fantastiske natur, dyrke byens kulturelle skatte eller gå til stranden, vil du helt sikkert ikke fortryde dit besøg i Skotlands Paris, Edinburgh.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Edinburgh

Læs mere om rejser til Edinburgh


Rejser til Edinburgh
i Edinburgh
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.