Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gran Canaria

Læs mere om rejser til Gran Canaria

Rejsetips indsendt af:
Bente
Odense
5. aug. 2010

Pas på påtrængende sælgere i Puerto Rico, Gran Canaria

Mit rejsetips omhandler en uhendig oplevelse på havnen i Puerto Rico.

Sælgerne lokker med gode tilbud.

Vi havde en dårlig oplevelse med J S Souvenir på havnen i Puerto Rico, Gran Canaria i juli 2010, de solgte os et kamera med video og de omtalte kameraet meget rosende indtil vi havde betalt og skulle have det demonstreret.
Så var det lige pludselig et meget dårligt kamera og hvis vi ville have noget ordentligt skulle vi "blot" give Euro 230,- udover de 70 Euro vi havde betalt. Dette ønskede vi ikke men der blev fortsat presset og prisen blev løbende reduceret. Indtil vi gjorde opmærksom på at nu ville vi have det dårlige kamera eller vi ville gå uden og bede vores bank stoppe transaktionen. Det affødte nogle højtråbende kommentarer men pludselig fik vi udleveret det dyrere kamera uden at betale ekstra.

Jeg har efterfølgende hørt om andre, der har betalt meget ekstra for at få et andet kamera.

Kommentarer til rejsetips om Gran Canaria

SD kort købt i Puerto Rico

11/01 2016 Lars Thrane
Jeg og min familie var på ferie i Puerto Rico 2014. Jeg handler normalt aldrig andet end mad de steder, men uheldigvis løb jeg "tør" på mit SD kort, og der var stadig en feriedag tilbage. Jeg gik fra vores hotel 5 min. til Eurocenteret, hvor jeg fandt en fotobutik, jeg købte et sd kort til ca. samme pris som hjemme i DK, jeg havde ikke tid til at stå og presse prisen ned, da jeg kom hjem virkede det ikke, op igen til fotohandleren, han byttede det, og prøvede det af på mit kamera. Jeg optog lidt video af min datter, da hun spillede på et af de lokale spillesteder, om aftenen, da hun var næsten færdig løb jeg "tør" igen, trods kun 10min optagelse. Der burde have været til 1 time, vi skulle af sted næste morgen, så jeg kom ikke op og "skabe" mig, men jeg sætter ikke mine ben der igen. Jeg tror de får defekte kort pakket ind, samt labet dem med mere plads, end der i virkeligheden er, hold jer langt væk fra non food forretningerne, hvis I ikke vil snydes, kreativiteten kender åbenbart ingen grænser der, alt er fake, selv Øen, det er kun en vulkan ;-)

svindel

13/05 2015 sanne clausen
Har billed af mand og forretning. Har ligeværdigt det samme. Anmeldte det der nede de trak nemlig pengene for tidlig så jeg var der i nu

værste snyderi,jeg har oplevet . febr 2015

24/02 2015 ester Skøtt
På tur i Mogan,gik jeg lidt i butikker, men fik en grim oplevelse.
Vil gerne tilslutte mig ,de øvrige -----som har fået samme grimme
behandling.Snyderi-snyderi-snyderi fra sælgernes side.

Jeg opfordrer alle rejseledere & guider, til at tage disse ting m. på informationsmøderne.Gør gæsterne MEGET OPMÆRKSOMME PÅ, hvad ,der kan ske.Jeg kunne faktisk ikke komme ud af butikken, før jeg havde købt i dyre domme.
KOmmer der aldrig mere.

Den største svindler:Jai Sai Mata i Puerto de Morgan

02/04 2014 Lone Pedersen
Fredag d. 21. Marts misbrugte Sai Tai Mata i Puerto de Morgan mit visakortet for henholdsvis 1195 og 845 euro.de viste et kamera til 40 euro, men ville ikke modtage kontanter. Jeg betalte desværre med kort, men det var umuligt at se beløbet, og bonen blev revet af, og de forsvandt med den. Så havde de et endnu bedre kamera. Og til sidst et, der bare var super et JCV. Det kostede 315 euro, når de 40 blev trukket fra. Rimeligt. Kortet blev brugt. De løb med bonen, og jeg blev nægtet at se den. Så havde de "glemt" at tage betaling for batteri og SD Card. Kortet blev brugt for 3. Gang og beløbet var 160 euro. Skærmen på kortautomaten var gråbrun og jeg kunne ikke se beløbet. Bonen løb de med, samtidig med de ivrigt talte i mobil og sms'ede. De tog også mobilbilleder af mit kort. Jeg havde det rigtig dårligt, for hver gang jeg skulle betale hev de min mand med udenfor, for at se bjerge i en kikkert. No, no every Think is All Rights, but dont tell anybody about us, fik jeg at vide, og det undrede mig. Hvorfor ikke fortælle det, når det nu var en " så god handel".Vi nægtede at forlade forretningen, før vi havde fået en bon på det købte kamera, og til sidst kom de med en der lød på 475 euro. Det kan jeg acceptere, men de 1195 og 845 euro kender jeg intet til. Jeg skrev kun under een gang på en bon, hvor der ingen tal stod, kun noget jeg ikke forstod. De var utrolig interesseret i, hvornår vi rejste hjem, og det gjorde vi desværre om lørdagen. Lige så snart jeg kom gennem P-17 i Københavns lufthavn spærrede jeg mit kort og om søndagen skrev jeg til Nordea. Desværre bekræftede Nordea, at mit kort var blevet lænset for de 1195 og 845 euro, et beløb som jeg nægter at godkende, men beløbet på 475 æder jeg, selv om jeg har fundet ud af at kameraet kun koster 3099kr herhjemme, og så er det garanteret et kopi kamera, som ikke er en dyt værd. Så handl aldrig,aldrig med SAI Tai Mata i PUERTO DE MORGAN på Gran Canaria. Jeg har kontaktet det danske politi, banken , facebook, TV'S KONTANT udsendelse, Ekatrabladet, BT, Apollo, og Forbruger Europa. Og jeg stopper ikke!

Selv en pæn aldre dame på 72 år går de efter

18/02 2014 Pia
Jeg er lige blevet ringet op af min mor på 72 år som også er blevet snydt i den forretning. I den grad. Føj, hvor er det tarveligt. Hendes historie er præcis som alle de ovenstående. Det, jeg kunne tænke mig at vide er om der er nogen af alle de som tidligere er blevet snydt der har fået deres penge retur? I så fald vil jeg blive glad for at høre hvordan, så jeg kan hjælpe hende før hun rejser hjem den 22. Februar 2014.

Borde finnas varningsskyltar på hotellen

07/01 2014 Fredrik Årestad
7 jan-14

Har läst genom ovanstående upprörande kommentarer om svindlerier av godtrogna nordbor. Det borde finnas rejäla varningsskyltar på alla större hotell om hur dessa påträngande säljare i det närmaste drar in en i butikerna. Särskilt på vår näst sista dag gick vi en liten promenad längs hamnbutikerna. Min kvinnliga vän såg ett par kortbyxor hon blev intresserad just hos JAI OM SAI, genast var där en försäljare som drog in oss i butiken. Jag hade inga planer på att köpa någonting, men tittade på ett par hörlurar jag läst skulle vara bra. Snart hade en av försäljarna satt klorna i mig och ville att jag skulle prova dem. Ok, men sedan såga jag prislappen och avböjde bestämt. Den andre försäljaren hade dukat upp en rad teknikprylar för min vän. Hon frågade mig om det var värt det pris hon nämnde, vilket jag trodde var fem hundra svenska, men det var tydligen euro och snart var min säljare på mig igen som en igel. Frågade om när vi skulle resa hem och sånt och lovade mig ett jättebra pris. Jag kämpade emot och gav honom några skambud, vilket inte hindrade honom från att fortsätta med sina övertalningsförsök. Till sist gav jag med mig för vad jag tyckte var ett rimligt pris, men kände väl på mig att jag ändå blev blåst. Samtidigt hade min vän blivit indragen i ett rum längre bak i butiken där en ny försäljare höll på med henne. Han smörade henne och försökte på alla sätt ställa in sig medan han menade att hon skulle få en bättre videokamera till ett mycket bra pris. Snart var min försäljare på mig igen och menade att de hörlurar jag köpt inte var lika bra som de han nu tänkte sälja till mig. Efteråt förstod jag att de ville skilja på oss, så de stora svindleriet kunde göras med min vän. Snart hörde jag att hon var arg och ville att jag skulle komma dit. Stämningen var definitiv en annan och min vän ville att köpet skulle annulleras, då hade han redan dragit 800€ från hennes kontokort. Han påstod att batterierna hade hon fått till ett mycket bra pris och till sist hämtade han en liten surfplatta med ett märke som jag aldrig hört talas om. Jag tyckte jag hade gjort en hyfsad deal, men min vän kände sig väldigt lurad och gick därifrån med en massa prylar hon egentligen inte behövde och till vad som senare skulle visa sig rena rövarpriset. Dessa varor skulle kosta mindre än hälften av hon fick betala. Jag försökte kontrollera på nätet, men produkterna var svårfunna och framför allt extra batterierna till videokameran hade de höjt med 10 ggr sitt egentliga värde. Vi pratar om rena svindlerier. Det var både första och sista gången jag sätter min fot på Gran Canaria. Har varit på Fuerteventura ett flertal gånger, en betydligt ärligare och gemytligare ö, där försäljarna håller sig i skinnet. JAI OM SAI och deras gelikar borde hamna bakom galler.

JAI OM SAI

05/08 2013 hege
HANDL IKKE I JAN ON SAI DE ER SVINDLERE AV VERSTE SORT, DE SKULLE IKKE HATT RETT TIL OG HA MASTYER CARD ELLER VISA TERMINAL, OG ELLER VARER FRA ELEKTRONISKE LEVERANDORER, DE SVINDLER DEG P`VAREN DU HANDLER OG P`KORTET DITT, VERSTE SORTEN AV FORETTNINGS FOLK JEG HAR VART BORTI. HILSEN 2 NORMENN, STYGGE I MUNN VAR DE OGSA.

Jai Foto Sai i Center Europa, Puerto Rico

08/02 2013 Carl Hedegaard
08.02.2013 Carl Hedegaard
Jeg var på ferie i Puerto Rico i december og boede i nærhed af Europa Center, derfor var det naturlig at vi gjorde vores indkøb der, men jeg er dybt skuffet over de forretninger der var i centret, specielt jeres forretning, vi var på en indkøbstur en aften i centret og min kone blev kabret af en af jeres sælgere og blev tilbudt et kamera til 24 EUR. Hun kom ud til mig og spurgte om jeg var interresseret, jeg gik ind og så på kameraet og tænkte det ikke kunne gå rent galt at købe det, men det skulle jeg aldrig have gjort, da jeg havde købt kamaret fik vi en demonstration af hvor dårlig kamaret var og at det var meget bedre at købe et andet og meget dyrere kamara.
Vi fik demonstreret et nyt kamera en Yashica Europe, iørigt et kamera der kan købes i Danmark for 1.500,- Kr. ca. 205,00 EUR. jeg blev tilbudt kameraet til en specialpris da vi er pensionister til 345,00 EUR. Jeg vidste ikke hvad kamaraet var værd inden, jeg kom hjem.
Nu gik vi igang med at få kameraet betalt, det skulle helst være med kort og jeg har marster card, så det blev brugt, men chefen for buttikken kunne ikke få tansaktionen til at gå igennem, han kaldte derfor på en anden person som kom med en anden maskine som han satte kortet i og der kunne det mærkelig nok gå igennem.
Da jeg kom hjem og skulle skifte batteri, passede batteriet ikke, jeg havde købt et ekstra batteri, som jeg betalte kontant med 15 EUR.
Nu fik jeg mit kontoudtog fra Globe Card og jeg blev noget overrasket, da jeg så at der var trukket både 345,- EUR og 390,- EUR. på min konto, begge beløb fra samme forretning samme dato og samme tid. Jeg undrer mig over, hvordan de kunne skrive et beløb på 390,- EUR. det er et beløb som jeg slet ikke kan kende igen og ved ikke hvad beløbbet dækker, da jeg kun har købt et kamera til 345,- EUR.
Jeg er ikke i tvivl om, at det eneste personerne i forretningen var ude på, var at fuppe mig.
Jeg synes det er dybt beskæmmende, at en sådan forretning kan få lov at have marster card, da de kun er ude på at svindle, jeg vil prøve at advare andre dansker der rejser på ferie i Puerto Rico og specielt i Europa Center hos JAI FOTO SAI.

plattenslagere og røvere

04/01 2013 hanne hammann

hvorda får man fat i disse røvere. har netop været udsat for det samme og der er hævet tre gange så meget som den pris de sagde på mit master card. kan man kontakte det spanske og det danske politi samt banken for jeg stopper ikke her. Ikke sært at den spanske økonomi er så elendig. Ingen normale turister vender tilbage til puerto Rico havn og lægger deres penge der.

Svindlere

16/10 2012 Erik T
Jeg havde temmelig nøjagtig samme oplevelse i samme butik som jeg besøgte i marts 2009.
Først sagde jeg ja til at købe et Sony til en meget billig pris. Dernæst forsøgte de at give mig et andet skod kamera, og sagde det første var en demo.
Efter meget protest fra min side betalte de pengene tilbage med en kreditering på Visa kortet.
Et års tid senere ringede min bank og fortalte at mit
Visa kort skulle spærres pga. svindel i Spanien.

Tyveknægte ved havnen i Puerto Rico

02/09 2012 Allan
For mit vedkommende startede det med fup, men endte med simpelt tyveri og trusler om vold. Efter at være blevet lokket med et lækkert Sony videokamera (jeg fik lov at se det og prøve det) til en pris der lyder for godt til at være sandt, endte jeg med at sige ja og betale 65 euro for kameraet. Så snart pengene var overrakt, blev jeg hevet om i baglokalet hvor en anden person viste mig at kameraet ikke virkede indenfor pga. noget sludder om megapixels, og derfor måtte jeg betale flere penge for et andet kamera(kinesisk juks) Jeg sagde straks at jeg ville have pengene igen, da de jo havde vist mig eet kamera og solgt mig et andet. Det nægtede de, og da jeg fortalte ham hvad han var, nemlig en bedrager, truede han med at slå mig i ansigtet hvis jeg kaldte ham det igen. Jeg endte med at gå derfra med et nogenlunde kamera til overpris. Budskab: Hold jer LANGT fra den butik og den ved siden af, da de som nævnt af andre, arbejder sammen om fupperiet/tyveriet.

snydt så vandet driver

13/02 2012 Frank Nielsen
Det er det værste svindel nummer vi nogensinde har været ude for, der tilbydes et kamera som har en god kvalitet, men under handlen bliver den ene part lokket væk medens cameraet bliver ombyttet og pakke ne så når man kommer hjem viser der sig et billigt kinesisk skod camera som ikke er noget værd. Så rådet her fra er gå aldrig i nærheden af denne butik, de er kun ide på at fuppe.
Frank Nielsen

Kommentar til ovenstående

06/11 2011 Alice Pedersen
Jeg er enig i ovenstående. Vi har oplevet nøjagtig det samme i ovenstående butik med de 70€ for et videocamera, som vi senere fik at vide, at det var en demomodel. Men hvis vi betalte 60€ mere kunne vi få et meget bedre videocamera, hvilket vi så gjorde under stort pres med en prisreduktion til 50€. (Ialt 125€)Vi betalte også med mastercard. Vi gik nogle dage senere forbi disse butikker, hvor min mand blev grebet i armen. Så pas på hvad i bliver rodet ind i. Sig nej med det samme.
Jeg er enig i at disse personer er svindlere af første grad.

Plattenslagere Pourto Rico!

25/11 2010 Hanne Andersen
Jeg er helt enig med de ovenstående, ignorer dem, gå over på modsatte side af gaden, de er hvad de er.. plattenslagere.

Sælgere på hvanen i Puerto Rico

22/09 2010 Kurt Bach Jensen
Jeg er helt enig i ovenstående. Butikkerne på havnen, der sælger elektronik, er svindlere og plattenslagere af værste skuffe. Hold jer langt væk fra dem og ignorer deres pågåenhed. De er alle i familie med hinanden, så uanset om du køber i den ene eller den anden butik, går pengene i sammme kasse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria

Hoteller på Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.