Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Spanien

Rejser til Valencia

Her kan du bestille din rejse til Valencia i Spanien. Udfyld din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt billige fly og gode, centrale hoteller i Valencia.

Spaniens ukendte perle

Valencia byder på et væld af oplevelser

Valencia byder på et væld af oplevelser
Valencia er en perle af en storby, der ufortjent lever i skyggen af Madrid og Barcelona. I Valencia kan du fx nyde den originale paella eller slentre rundt på Mercado Central, der er et af de smukkeste indendørs fødevaremarkeder i Spanien. 

Rejser du til Valencia skal du også opleve superattraktionen Ciudad de las Artes y las Ciencias – Kunstarternes og videnskabernes by. Byen er en tour de force i nyskabende arkitektur, hvor du fx kan tage på eventyr i det kæmpemæssige akvarium og eksperimentarium. Valencia byder også på sandstrande og Middelhav, hvis du trænger til et afslappende break. Hos FDM travel kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel, så du bare skal koncentrere dig om udforske Valencia. Prøv at indtaste dine rejsedatoer i søgeboksen øverst på siden og klik ”Søg rejse”. Så vælger du blandt mange gode tilbud på rejser med fly og hotel til Valencia.
 

Kunstarternes og videnskabernes by

Mange rejser til Valencia med det ene mål for øje at opleve byens absolutte topattraktion, Ciudad de las Artes y las Ciencias (Kunstarternes og videnskabernes by), som er tegnet af de spanske mesterarkitekter Santiago Calatrava og Felix Candela. Her træder du ind i en fascinerende verden, som rent arkitektonisk er taget direkte ud af en science fiction film. Den ene mere spacede bygning efter den anden ligger ved siden af hinanden på et stort område, som er bundet sammen af broer, kanaler og kæmpemæssige vandbassiner.
Katedralen i Valencia
Besøg fx Opera- og koncerthuset, der har form efter en trojansk krigerhjelm. I Europas største akvarium kan du møde alt lige fra delfiner til hajer i de kæmpemæssige akvarier, som har navn efter verdenshavene. Eller hvad med at bruge hele eftermiddagen i Eksperimentariet, der er bygget med inspiration fra menneskets knogler og udfordrer dig med sjove opgaver inden for videnskabens verden?
 

Se den hellige gral i katedralen i Valencia

Når du rejser til Valencia kan du besøge byens katedral, som angiveligt udstiller den hellige gral, som er det berømte bæger, som Jesus drak af ved den sidste nadver. Katedralen byder desuden på en imponerende smuk altertavle og et par malerier af Goya. Tag også de over 200 trin op til toppen af det ottekantede El Miguelete klokketårn, hvor du får en fremragende udsigt over det meste af Valencia. 

Appelsinerne på banegården
Banegården midt i Valencia er ikke bare en banegård, men også et pragteksempel på modernistisk arkitektur, hvilket du snart vil opdage, hvis du rejser til Valencia med tog. På facaden ser du talrige afbildninger af grøntsager, appelsiner og blomstrende citrustræer, hvilket er et både oplivende og farvestrålende vidnesbyrd om den frugtbare Valencia-region. Indenfor er den lyse og venlige ankomsthal en vellykket kombination af mahogni og krystal.
Det centrale marked i Valencia

Det overdækkede marked i Valencia

Det enorme overdækkede marked - Mercado Central – er en helt speciel oplevelse, når du rejser til Valencia. Herinde i den modernistiske markedshal kan du finde alt fra friske fisk og skaldyr til eksotiske grøntsager, frugt og slik. Mercado Central er også en oplevelse, selvom du ikke har tænkt dig at købe noget med hjem. Tæt på ligger den gamle silkebørs, La Lonja.

IVAM og den moderne kunst
Rejser du til Valencia som kunstinteresseret, så må du sørge for at kigge forbi IVAM, der både viser en interessant permanent udstilling af den spanske multikunstner Julio González (1876-1942) samt skiftende udstillinger af moderne kunst med særlig vægt på fotokunst. IVAM bliver af mange regnet som et af de vigtigste museer for moderne kunst i Spanien. I Valencia kan du også besøge det mere klassiske kunstmuseum, Museo de Bellas Artes, med værker af bl.a. Greco og Goya.

Den botaniske have i Valencia

I den botaniske have i Valencia kan du studere nogle af de godt 40.000 planter, der gror side om side med små fiskebassiner og en håndfuld dovne katte, som ligger og slikker sol på gangstiernes grus. Et dejligt fredeligt og grønt åndehul, når du rejser til Valencia.

Natteliv i Valencia
Barrio del Carmen i den gamle bydel er et godt sted at starte, hvis du får lyst til at gå i byen, når du rejser til Valencia. Her ligger restauranter, barer og natklubber side og side i de smalle, krogede gader. Om sommeren er der også gang i den på pubberne og barerne i nærheden af strandområderne ved Valencia. I Valencia går man ud ved kl. 23-tiden.

Billeje i Valencia

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Valencia i Spanien. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Valencia. Ønsker du at leje bil i en anden spansk by? Læs mere om billeje i Spanien.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Valencia

Se liste over hoteller i Valencia
Se hoteller på kort over Valencia

Læs mere om rejser til Valencia


Fly til Valencia
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/alanya/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.