Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cape Town

 • Cape Town – En perle på kanten af verden

  Vinderrejsetip August 2012
  (Bedømt af 44 personer)
  16.06.12: Dennis
  Cape Town bliver af mange betragtet som en af verdens farligste byer, hvilket har givet byen et ry, som den langt fra har fortjent. For efter at have tilbragt flere måneder i byen kan jeg med sandhed sige at Cape Town er en misforstået perle, som jeg med sikkerhed vil besøge igen og igen.
  Se hele rejsetippet
 • Cape Town SA - Det skønneste land med alle former natur.

  (Bedømt af 5 personer)
  26.04.12: Inger-Lise Jørgensen
  Dette er et ophold i Cape Town strækkende sig over 3 år. Min mand blev(frivilligt) udstationeret fra sit firma. To mdr. havde vi, til at få altibg arrangeret, ikke mindst vores 2 gravhunde! Vi har også to sønner, som på daværende tidspunkt var 6 og 9 år.Vi valgte et helt nyt hus uden for C.T.
  Se hele rejsetippet
 • Lions Head ved Cape Town

  (Bedømt af 1 person)
  13.03.12: Marianne Lyngholm
  I 2009 var min datter nede og arbejde som frivillig På Hospital i Cape town. Hun fungerede derfor som guide for mig og hendes bror, da vi besøgte hende i januar.Jeg holder meget af en god vandretur og derfor tog hun os med op på Lions Head.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cape Town

Rejsetips af samme forfatter

Vores guide der viste os rundt
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Township i Cape Town – min største oplevelse i Sydafrika

Sydafrika er kort og godt ”hele verden samlet i et land”. Storslået natur, fascinerende safariparker, smukke vinmarker og ikke mindst Cape Town, der er en farverig storby med en imponerende beliggenhed med Taffelbjerget i baggrunden.

Bag facaden er alt desværre ikke lutter idyl. I fx Cape Town og Johannesburg ligger de store slumområder kaldet Townships.
Township i Cape Town
Township i Cape Town

Her bor hovedsagelig de sorte under urimelige forhold i små vakkelvorne blikskure og træhytter, store dynger af affald flyder og med vandhaner på gaden. Trods de dårlige forhold bliver du modtaget med åbne arme og en utrolig varme at de lokale, hvis du tager på en arrangeret tur til et Township.
Familien inviterede os inden for
Familien inviterede os inden for

Det oplevede jeg selv på en tur med en lille gruppe til et Township i Cape Town. (Det blev min nok største oplevelse i Sydafrika). Flere steder blev vi inviteret inden for. Et sted fik vi en god snak med en ældre mand og hans familie. De fortalte om dagligdagen og viste os rundt i huset…der bestod af to bitte små værelser til 5 personer. Snakken kredsede meget omkring fodbold og jeg opdagede, at der i lejligheden og i gaderne var mange plakater af FCK og Manchester United. De fleste kendte også Peter Schmeichel og alle var utrolig stolte over fodboldspilleren Zuma fra deres hjemland, der havde spillet i FCK med kæmpe succes.

Fodbold var i det hele taget nøgleordet de fleste steder vi blev vist rundt. Der var også mange projekter i gang, hvor frivillige organisationer prøvede at få de unge til at suge en masse viden til sig og få et indhold i tilværelsen via fodbold. Det så meget lovende ud.

Besøget tog en lille halv dag. Den blev en oplevelse over al forventning og ikke mindst utrolig lærerig. Jeg kan kun anbefale det.

Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Cape Town

Hoteller i Cape Town
Rejser til Cape Town
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.