Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rostock

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
grethe jensen
Nykøbing Falster
23. sept. 2011

Julemarkedet, som ikke kan overgås

Vi har flere gange oplevet julemarkedet i Rostock, og tror simpelthen ikke, at det findes større - og bedre! Det breder sig gennem byens hovedgade og ud ad små sidegader, og der er boder med ALT.
Ikke mindst, hvis man går efter kulinariske oplevelser, er der noget spændende at prøve, så som kartoffelpandekager med lækre pølser ( som smager af noget), ristede champignons i flødesovs, spareribs og meget andet, alt sammen tilberedt på små transportable køkkener midt på gaden. Ej heller skal glemmes den traditionelle glühwein, som kan give varme helt ud i tæerne og øreflipperne. Sidst, men ikke mindst, så er deltagerne i markedet ualmindeligt venlige og kundeorienterede, der er masser af glade smil, og en eller anden gammeldags forventningsfuld stemning over det hele.
Måske lidt svært at forklare, men prøv det!

(Billede tilføjet af FDM travel)

Shopping
Julemarkeder

Kommentarer til rejsetippet om Rostock

Julemarked

22/11 2012 Britta Hansen
Jeg kan kun give Ole Hansen ret - julemarkedet i Rostock er ikke andet en gøgl og mad. Prøv Berlin så får man julemarked for alle pengene.

Tyske julemarkeder

22/11 2012 Lone Nors
Har oplevet julemarkeder både i Rostock, Kiel, flensburg, Lubeck og Berlin, og syntes at det er spændende at komme til hver gang. Hvert sted har sin charme.. Bare den specielle stemning med alle lysene. Min absolut favorit er Berlin. Var der sidste år på ophold booket gennem FDM og skal igen nu her d. 29. nov og 4 dage frem. Har igen booket gennem FDM lækker hotel nær Kurfurstendam, grratis parkering, morgenmad alle 3 dage ogen aften med gås og 1/2 flaske rødvin for kun 2190 kr. for to personer. Der er ca 50 for forskellige julemarkeder i Berlin og i nærheden af byen. Det er supert :-)

tyske julemarkede

13/10 2011 mette
Jeg synes ikke man kan sige at det gøgl og de sager ikke hører julen til - det er vel et traditionsspørgsmål. En tysk jul, hører de velsagtens til. Jeg har ikke været på marked i Rostock, men mange andre små, og jeg elsker dem. I år står Rostock for tur :-)

Julemarked i Rostock

26/09 2011 Ole Hansen
Jeg har oplevet julemarkedet i Rostock i 2010. Enormt stort, med en masse gøgl og sager, der ikke rigtigt hører julen til. - Gade op, og gade ned, med pølserboder og Glühwein. Spændende for et par timer, men så heller ikke mere, for man kan jo ikke spise ved alle boderne. - Det er en oplevelse at være på et tysk julemarken, og har man set et, har man set de fleste.

Grethe Jensen må tro om

26/09 2011 Torben Vestergard
Hun har tydeligvis ikke besøgt julemarkederne i Nürnberg og i Bruxelles !
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mecklenburg


Rejser til Mecklenburg
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/mercure-salzburg-kapuzinerberg-ex-dorint.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.