Fakta

  • Storbyferie
    Storbyferie
  • Afstand til Kruså 13 km. Puttgarden 195 km. Rostock 350 km.
    Afstand til
    Kruså 13 km. Puttgarden 195 km. Rostock 350 km.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Arcadia Hotel Flensburg, Schleswig-Holstein

Dejligt hotel i centrum af Flensburg

Trænger I til et par dage med storby, shopping og restaurantbesøg er Arcadia Hotel Flensburg et godt valg. Det er et glimrende mellemklassehotellet centralt beliggende ved havnen i Flensburg, kun få min. gang fra byens gågader og mange indkøbsmuligheder.
Fra 415 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Læs mere om Arcadia Hotel Flensburg


Arcadia Hotel Flensburg
Pænt mellemklassehotel på Norderhofenden ved havnen i Flensburg, kun få min. gang fra byens gågader, shoppingmuligheder og restauranter.

Hotellet har 95 pæne og velindrettede værelser med badeværelse med hårtørrer, satellit-tv med pay-tv, minibar m.m. samt morgenmadsrestaurant "Am Hafen" med udsigt over havnen, samt bar, trådløst internet og parkering.

Flensburg
Flensburg er en charmerende by med et levende havnemiljø, et blomstrende kulturliv samt et rigt og varieret shoppingudbud med priser, der er nok så attraktive for os danskere.

Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under krigen, hvorfor man finder mange historiske bygningsværker fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie.

I over 400 år blev Flensburg regeret af den danske konge og byen er derfor i lige dele forankret i tysk såvel som i dansk kultur. Dermed er Flensburg en by med to kulturer. Der findes et tysk og et dansk bibliotek, der er „Flensborghus“ og „Deutsches Haus“, og der bydes på koncerter af både Schleswig Holsteinisches Symphonieorchester og Sønderjyllands Symfoniorkester.

Og så er byen et eldorado for shoppere. Rotestrasse på 1 km med ca. 500 butikker og flere indbydende baggårde, der ikke mindst ved juletid rigtig gør sig til. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner. Og nu også indkøbscentret "Flensburg-Galerie" ved Südermarkt. Holmpassagen er en moderne shoppingarkade i centrum med eget parkeringshus. Og sidst, men ikke mindst, Grosse Strasse med sine flotte facader og sine eksklusive dame- og herretøjsforretninger.

Afstande: Kruså 13 km, Puttgarden 195 km, Rostock 350 km

Værd at opleve

Naturwissenschaftliches Museum und Eiszeit,  en moderne, spændende udstilling om Schleswig-Holstein

Loppemarked 1. og 3. torsdag hver måned på Südermarkt

Julemarked i adventstiden.

Ugemarked hver onsdag og lørdag på Südermarkt

Noter

Prisen inkluderer:

Trådløst internet.

Eventuelle ekstra udgifter:

Parkering 7 € pr. døgn. Hund 10 € pr. nat.

Start nu! Det er let at bestille Arcadia Hotel Flensburg


Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HHAMTULI

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/malaga/calahonda-skoen-by-og-omraade-i-malaga.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.