Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Weissenhäuser Strand

Rejsetips af samme forfatter

4 dage for alle i familien i Weissenhäuser
Rejsetips indsendt af:
Familien Rasmussen
Vejrup
31. aug. 2010

4 dage for alle i familien i Weissenhäuser

Lang ferie har de fleste kun én gang om året, men 3-4 dage i tropisk badeland kan man også komme rigtig langt med, når det danske vejr siger regn, rusk, blæst og kulde

4 dage for alle i familien

Vi har kun tid og finanser til én længere rejse om året, men når regnen siler ned på 3. måned, når blæsten rusker og det er hundekoldt og træls udenfor, ja så rykker vi til Weissenheuser i 3-4 dage og bliver ladet op.

Kun et par timers kørsel syd for grænsen ligger familiens private "rednings-station" når vi alle fire - 2 voksne og 2 teenagere er ved at få pip af mørke og kulde, og bare trænger til vand, varme og wellness. For et meget beskedent beløb har vi her mulighed for at slappe af, bade, gå i sauna/dampbad, spise god mad, udfordre os selv med fx. tree-top-bane og klatrevæg, og i det hele taget bare få ladet batterierne op. Nogle dage i Weissenheuser sætter os kort og godt i stand til at klare endnu nogle måneder af det danske vejr, og med 2 besøg om året, ja så når det at blive forår og snart-ferietid igen, inden vi ser os om.

mvh Familien Rasmussen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/hanoi/vietnam-fra-nord-til-syd-med-en-refleksion-over-krigen-mellem-nord-og-sydvietnam-1964-1973.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.