Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Aligatorer i vejkanten
Rejsetips indsendt af:
Helle Bærentsen Quottrup
Egå ved Aarhus
9. marts 2009

2 skønne uger i Florida

Mit rejsetips handler om 2 forrygende uger i Florida. FDM travel sørgede for bestilling af flybilletter samt reservation af bil og hoteller. Det var super tilrettelagt.
Hotel Sara Sota Sand Castle
Hotel Sara Sota Sand Castle

Mød aligatorer fra Miami til Sara Sota

Vi landede i Miami fredag aften kl. 17.00 - lokal tid. Fik vores bil udleveret hos Hertz, og kørte til hotellet (Howard Johnson - ikke noget luksus, men vi skulle kun bo der 1 nat, og vi vågnede til en fantiastisk udsigt over Atlanterhavet - hotellet lå lige i strandkanten).

Dagen efter kørt vi på vej 41 gennem Everglades til Sara Sota - på Vestkysten. Vi så flere hundrede aligatorer ligge i vejkanten - en helt ubeskrivelig oplevelse.

De næste 2 nætter tilbragte vil på Sara Sota Sand Castle - et hyggeligt hotel lige i vandkanten til Den Mexicanske Golf. Aldrig har vi været på et hotel med så hyggelig en stemning (vi kunne også fornemme at flere af gæsterne havde været der før).
Når vi ville ud og spise om aftenen kørte portieren os til den type restaurant som vi ønskede at spise på - f.eks. fiskerestaurant. Når vi ønskede at tage tilbage til hotellet, ringede vi efter portieren igen, hvorefter han afhentede os.

Søndag kørte vi til Tampa og vi var så heldige at finalen i Super Bowl skulle spilles der. Byen var på den anden ende, og der var helt vildt sjovt at opleve.
Pool på Sheraton Vistana Resort
Pool på Sheraton Vistana Resort

Orlando - Super ophold på Sheraton Vistana Resort

Fra Sara Sota kørte vil til Orlando, hvor FDM travel også havde booket hotel til os.

Vi boede på Sheraton Vistana Resort - havde en lækker Lake Suite med 2 soveværelser, 2 badeværelser, køkken, spisestue og dagligstue (der var også 3 fladskærme - 1 i hvert soveværelse og 1 i stuen). Det var super dejligt, og faktisk det billigste overnatningssted pr. nat vi havde.

Resortet bestod af flere bygninger, og der var 7 pool-områder (som alle var opvarmede) ialt.
Lad jer ikke lokke med til info-møde, de vil sælge time-share.

Når hele dagen var tilbragt i forlystelsespark, var det dejligt at holde ind på vejen hjem og købe take away food på en restaurant - tage det med hjem og spise hos os selv - det var afslapning oven på en ofte hektisk dag.

I Orlando var vi i Universal Studios, Disney Magic Kingdom, SeaWorld og Kennedy Space Center.

For vores fam. 2 voksne og 2 børn (11+15) var SeaWorld og Kennedy Space Center absolut de største oplevelser - ligesom besøg i Outlets med 150 mærkevarerforretninger, - som kun lå 2 miles fra hotellet, var en succes (ikke mindst for vores datter på 15).
Udsigt fra hotelværelse - Fort Lauderdale
Udsigt fra hotelværelse - Fort Lauderdale

Fort Lauderdale - flotte lystyachter

Efter 8 dage i Orlando kørte vi til Fort Lauderdale, hvor vi boede på Hotel Grande Yacht Club - ikke et sted for børn, men vi havde selv bedt FDM travel om at bestille værelse der, da vi ønskede at bo, hvor alle de store lystyachter kommer forbi/ligger til.

Vi fik også set en del, bl.a. verdens største lystyacht, som ejes af en Mixicaner - rigere end Bill Gates (fortalte guiden på en Water Taxi).

Yachten lagde til lige uden for vores værelse. Der er 40 mennesker ansat på den hele tiden - den var simpelthen stor.

Efter 3 dage i Fort Lauderdal var tiden inde til at drage mod DK - ikke af lyst, men af nød.

Vi har alle 4 haft den mest fantastiske ferie i Florida. Turen var SUPER tilrettelagt af FDM travel - tak for det. Det er ikke sidste gang vi lader FDM travel tilrettelægge vores ferie.

Seværdigheder
Road trips

Kommentarer til rejsetips om Florida

Flere hundrede alligatorer....

14/07 2012 Kim
Jeg har selv kørt på vej 41, som er så smal lang og kedelig... der ligger sgu ikke flere hundrede alligatorer...det ville jo være til fare for trafikken... bevares man kan da godt være heldig at se en alligator... inde i nationalparken Everglades ligger der ikke en gang så mange i vejkanten... men bevares overdrivelse letter forståelsen ... ville det så ikke have været mere spændende at lægge et billede på af alle de alligatorer... i stedet for et lidt dårligt billede af et hotel i sarasota...;-) ...

Florida

11/03 2010 Maria
Jeg tror du skal bestille tid til Discovery cove, vi skal også til Florida og jeg tror man får mest ud af at købe diverse billetter online, MEN jeg har lidt svært ved at finde ud af om det er en legal side? Hvad regner i med at bruge til lommepenge, hvis i vil ud med det? :-) syntes jeg læser nogle volsomme beløb nogle steder

Bookning af bil og biletter til temaparker

02/02 2010 Thomas Christoffersen
Hej Vi skal i Universal studios, Discovery Cove og Sea World. Skal man købe billeter på deres officieller hjemmesider eller findes der andre? Vi skal også have booket en bil i 7 dage. Hvilke udlejningsfirmaer kan I anbefale? Mvh Thomas

spar på overnatning og mad

03/12 2009 leo terkel jensen
vi er 5 personer som tager til florida med FDM marts 2010. Jeg har tidligere været i florida, og det vil vi bruge til at spare på kontoen der hedder overnatning og mad. vi lander i miami om eftermiddagen og for at spare på den dyre overnatning i key west, tager vi i stedet 2 overnatninger i Florida city, hvor vi bruger den ene dag til at køre frem og tilbage til key west, det kan sagtens lade sig gøre. Efter overnatning nr. 2 kører vi til Everglades og fortsætter til Naples. Det er også dyrt at overnatte i Miami Beach, der sparer vi ved at overnatte i Fort Lauderdale, som ligger næsten ved Miami. På maden har vi sparet ved at booke resorts med eget køkken.

Walt Disney biletter

21/08 2009 Rikke
Hej, I skriver om, at de billigste Walt Disney billetter fåes på internettet. Men er der en bestemt side som har de billigste? Vi har kun tænkt os 1 højest 2 dage i Magic Kingdom Rikke

Er vild med florida

31/03 2009 Majs Marott
Hej Susanne Jeg har været i florida 14 gange og er vild med det. Har været der på næsten alle årstider, og kan helt klart anbefale foråret, helst lige efter påskeferien(springbreak) Der er det varmt uden at være kvælenden. Og det er heller ikke så overrendt..(der er altid mange mennesker.;0) ) Vi rejser om 12 dage og skal være der i 3 uger, det er min mands første besøg. Billetter har i købt på nettet og fået dem til 3900 kr pr person. lejet bil på nettet, der er en besparelse på næsten 40 % hvis man gør det der. Booket hotel til 7 dage i orlando, også på nettet, ligeledes en besparelse på mellem 40-50 % Key-west har vi også booket i forvejen med samme besparelse. Resten af turen tager vi ind på det motel der nu falder forbi og passer på vores rejse. Der er en tusindvis af moteller at vælge imellem så det er meget nemt. Det er en stor omkostning at rejse på ferie i florida, ikke fordi selv bil ,bensin og motel/hotel er så dyrt, men fordi man skal besøge så mange steder på en gang, Disney,universel, seawold, badelande osv osv og det ligger fra 35 dollers og opefter for at komme ind. 2 dage i universel koster for eksempel 110 dollers pr person hvis du køber billetterne på nettet. Køb altid parkbilletterne på nettet. Man bruger hurtigt 20.000 kr pr person på 14 dage. Håber du blev lidt klogere.;0) Mvh Majs

Hej Susanne

22/03 2009 Helle Bærentsen Quottrup
Vi rejste i uge 6+7. Vi havde 3 dage, hvor det var lidt køligt, men ellers kunne vi gå i shorts/t-shirts og ligge ved poolen, ca. 20-24 grader. Hvis du ser bort fra alt hvad vi har købt med hjem, vil jeg tro at turen kan gøres for ca. 30-35.000 for 2 voksne i nævnte uger.

Økonomi

20/03 2009 Susanne
Hej Det lyder simpelthen som en helt fantastisk tur. Jeg har lige et par spørgsmål til jeres tur, da jeg og min mor rigtig godt kunne tænke os en lignende tur. Hvornår på året rejste i? og hvor varmt var det? Hvilken årstid vil I anbefale? Hvad med økonomien? hvor meget betalte I ca. for en voksen med det hele? eller hvor meget tror I det vil koste for to voksne med det hele? På forhånd tak Mvh Susanne
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.