Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Florida

 • En af USA's mindst besøgte nationalparker er virkelig et besøg værd

  (Bedømt af 1 person)
  27.07.16: Jan Kronsell
  Dette rejsetip handler om en af de mindst besøgte nationalparker i USA's 48 sammenhængende stater. Dry Tortugas National Park har kun omkring 60.000 gæster om året.
  Se hele rejsetippet
 • Til træf i Leesburg

  (Bedømt af 6 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Havde det været i Danmark, så var dette enorme mc-træf uden tvivl blevet forvist til Lars Tyndskids Mark. Men det er ikke Danmark. Det er Leesburg i Florida, hvor hele midtbyen i forbindelse med afholdelse af ”20TH ANNIVERSARY LEESBURG 2016 BIKEFEST” er forbeholdt bikere og deres mageløse maskiner.
  Se hele rejsetippet
 • Mig & Harley Florida rundt

  (Bedømt af 8 personer)
  22.06.16: Sven-Erik Nielsen
  Vi har hjemsøgt Orlando Premium Outlet og forsynet os med mærkevarer til særdeles attraktive priser. Vi er blevet lænset for masser af dyre dollars i Universal City og Islands of Adventures.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Florida

Rejsetips af samme forfatter

Florida - fantastiske strande, mad og natur
Rejsetips indsendt af:
lars pedersen
københavn
3. april 2013

Florida - fantastiske strande, mad og natur

Vore tur startede i Miami, lejet bil til 3000 kr for 18 dage, og straks videre til hotellet Daddy O hotel, i det jødiske rolige kvarter sydpå.
Godt tip, medbring eller køb gps, alt for dyrt at leje den. Fedeste strande og gode restauranter i Miami, Zoo have er et must, stor smuk zoo med både plads til publikum og dyrene.
Næste stop var the everglades, hvor vi cyklede rundt 20 km i natur reservat. Senere fantastisk sjov airboat tur, hvor vi så mange krodiller og andre dyr, afsluttet med dyreshow.
Videre ned til the keys... første stop key layton, dejlig, rolig bode på hotel med værelse 20 m fra stranden, hvor der en dag kom delfiner 10 m ind til land.

Spiste dagligt på lazy days restaurant, som er et must... store hummer retter til ingen penge, og lækre østers og cocktails.
Kørte videre til Key west, skønt hotel, men alt i alt skuffede key west lidt...ikke de fedeste strande, kedelig fisketur. Vi foretrak de andre øer, hvor der var mindre turistet og bedre strande.

Turens største hit blev en helikopter rundflyvning over flere af øerne, hvor vi så hajer, søko, skildpadde og kæmpe fisk, som piloten dykkede ned til, når vi fik øje på dem. Blot 900 kr for 25 minutter.. virkeligt fedt...
Turen sluttede i fort lauderdale, ved de skønne strande, med en fantastisk heldags fisketur, hvor vi fangede en 250 kg bull shark, udover masser af fisk som vi fik med hjem, og stegte i æg og peanut rasp.
Vi glæder os allerede til næste tur til florida....

Kommentarer til rejsetippet om Florida

Helikoptertur

14/05 2013 Thomas Andersen
Hej Lars. Lyder som en super tur i har haft, skal selv afsed til marts 2014.
Hvor fløj i med helikopter, det ef en rigtig god ide og til en fin pris.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Florida

Florida
Rejser til Florida
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/rhodos-en-perle-i-det-graeske-oehav-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.