Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New York

Læs mere om rejser til New York

Rejsetips af samme forfatter

 • Alle de hoteller

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Det kan være sin opgave at vælge det perfekte hotel til sin storbysferie, jeg kender det alt for godt selv. Man vil gerne bo centralt, hotellet skal være pænt og rent, der skal være badeværelse med eget toilet på værelset og så skal morgenmaden bestå af mere end bare et toastbrød.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland hotellerne ”Hvad skal man vælge”

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 7 personer)
  Der var engang en lille familie med mor, far og bror og lillesøster, de ønskede at bo på det perfekte hotel i Disneyland. Kravene var mange da alle havde hver sine drømme om oplevelsen i Disneyland og hotellet de skulle bo på.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland After Dark - Fantastisk oplevelse

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Efter en dag med skrig og skrål, grin og sug i maven, fantasien har fået frit løb.
  Mættet på oplevelser og den store slikkepind har mistet sin interesse og smag, sænker mørkets sig over Disneyland parken.
  Se hele rejsetippet

New York – seværdigheder

Eftersom New York er en meget kendt by, har den selvfølgelig mange forskellige ting at byde på.
Fantastiske resruranter med lækker mad, donuts cafeer, drinks bar og selvfølgelig alle de kendte varemærker fra film.
Gaven fra Frankrig Statue of Liberty
Gaven fra Frankrig Statue of Liberty

En sejl ud og hilse på Frihedsgudinden

Vi gik ned til kajen og købte billetter til en af deres sightseeing både, hvilket klart kan anbefales hvis man ønsker en guide tur. Den båd vi kom på, her var guiden virkelig fantastisk, og underholdningen var i top. Vi kom rundt omkring, fik vist ude fra hvor Ground Zero er, historier omkring byen både fra nyere tid men også tilbage i tiden. Til sidst gik turen forbi Frihedsgudinden. Under hele turen bliver der holdt ”billede pauser” så man sagtens kan nå at få gode billeder af alt hvad man kan ønske sig.
Den berømte bro, turen er smukkest i solskin eller om aften
Den berømte bro, turen er smukkest i solskin eller om aften

Brooklyn Brigge

Når man er kommet i land efter sejlturen, kan det anbefales at tage op på Brooklyn Bridge. Hvis ikke man orker at gå hele vejen over til Brooklyn, kan man hvert fald gå halvejs over og så vende om til Manhattan. Det er en kæmpe bro, og meget skægt at gå over for samtidig men nyder udsigten så går alt trafikken lige under én. Broen er kendt fra mange film, for eksempel er det mødestedet for Miranda og Steve i Sex and the city, men også mange andre film foregår på broen.
Fantastisk udsigt over Manhattan
Fantastisk udsigt over Manhattan

Central Park

Gå man op mod byen, kan man følge vejene og butikkerne op ad Manhattan til Central Park, men det er en god gå tur. Alligevel skal man tage sig tid til at besøge den store berømte park.
Trænger man til at se lidt grønt, mærke græsset og komme væk fra storbyræset er dette det perfekte tilflugtssted. Selvom man befinder sig tæt på storbyen, kan man ikke mærke det. Det skal kun være hvis man kigger op ad og ser de store højhuse. Her kan man holde sin egen lille picnic, med medbragt mad og drikke fra en af de spændende supermarkeder. Tage et tæppe med og så nyde sin ferie. Parken er velholdt og smuk, selvom den benyttes af de mange New Yorker dagligt, til hundeluftning, løbeture samt udflugter.

Kommentarer til rejsetippet om New York

NYC

30/09 2011 Ditte Windelborg Ryge, FDM travel - online support
Hej Mona
Det øverste billede er taget fra en af de tourbåde, (de gule) hvor man får en guidet tur.
Det nederste billede er taget fra Empire State Bulilding. Vi var heldige at komme der op en dag hvor der næsten ingen turister var, det var super fedt. Og fantastisk udsigt :O)
Med velig hilsen Ditte Ryge

Spændende by

29/09 2011 Mona
De 3 steder du beskriver besøgte vi også på vores tur i sommer. Turen over Brooklyn bridge er dejlig og der er jo bænke på broen, så der kan hviles undervejs. Hvor er udsigtsfotoet over Manhatten taget fra ? Vi havde købt crown billetter til frihedsgudinden, så vi var helt oppe i kronen. Men der er jo lukket det næste års tid for et sådan besøg, så der må man nøjes med at se hende udefra.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Windelborg Ryges profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i New York
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/det-nordlige-adriaterhav/i-hunnerkongen-attilas-fodspor.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.