Turprogram i kort udgave

 • Dag til dag
 • Dag 1: Seattle
 • Dag 2: Seattle - Port Angeles (225 km)
 • Dag 3: Port Angeles - Astoria (385 km)
 • Dag 4 : Astoria - Coos Bay (overnatning standard 370 km) / Gleneden Beach (overnatning superior 190 km)
 • Dag 5: Coos Bay / Gleneden Beach - Crater Lake (overnatning standard 275 km / overnatning superior 460 km)
 • Dag 6: Crater Lake - Bend (150 km)
 • Dag 7: Bend - Portland - (265 km)
 • Dag 8: Portland
 • Dag 9: Portland - Yakima (300 km)
 • Dag 10: Yakima – Wenatchee (170 km)
 • Dag 11: Wenatchee – Seattle (240 km)

Prisen på rundrejsen inkluderer

 • 10 hotelovernatninger
 • Lokale skatter
 • Personlig rejsehåndbog på dansk

Prisen inkludere ikke:

 • Flybilletter
 • Billeje
 • Entre til nationalparkerne

Hos os får I jeres helt personlige rejsehåndbog

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Oregon & Washington

11 dages kør-selv-rundrejse i det nordvestlige USA

Store skove med gigantiske nåletræer tilsat en dramatisk kyst langs Stillehavet og inde i landet dybe, blå søer og høje bjerge med sne på toppen og et par vibrerende storbyer.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 969 USD

pr. person i dobbeltværelse i 10 nætter.

Oregon & Washington

Dag til dag
Dag til dag
Seattle
Dag 1: Seattle, Washington
Dag 2: Seattle - Port Angeles, Washington
Dag 3: Port Angeles - Astoria, Oregon
Dag 4: Astoria - Coos Bay / Gleneden Beach, Oregon
Dag 5: Coos Bay / Gleneden Beach - Crater Lake, Oregon
Dag 6: Crater Lake - Bend, Oregon
Dag 7: Bend - Portland, Oregon
Dag 8 : Portland
Dag 9: Portland - Yakima, Washington
Dag 10: Yakima - Wenatchee, Washington
Dag 11: Wenatchee - Seattle, Washington
Dag 1
Dag 1

Seattle

Olympic Peninsula
Få amerikanske storbyer ligger så smukt som Seattle ud til Puget Sound og med udsigt til tre bjergtoppe. Samtidig er Seattle en rigtig trendsætterby, fyldt med iværksættere, der har skabt nogle af verdens mest kendte brands, bl.a. Microsoft og Starbucks Coffee.

Er I morgenfriske, så gå ned og oplev det berømte Farmers Market. En anden måde at opleve Seattle på er fra en af byens utallige kaffebarer: Vælg mellem enten Starbucks eller konkurrenten Seattles Best. Når I har drukket kaffe, så tag Seattles berømte Monorail ud til foden af vartegnet Space Needle, hvorfra I kan se ud til nogle af de oplevelser, der ligger og venter på jer de kommende dage.
Dag 2
Dag 2

Seattle - Port Angeles (225 km)

Olympic Mountain
Nu starter turen ud i den frodige Washington State. Men inden naturen for alvor åbenbarer sin skønhed, skal I lige syd om Puget Sound via Tacoma og Olympia, hvor U.S. 101 starter, som er den vej, I skal følge de kommende dage. I takt med at I atter kører nordpå ud på Olympic-halvøen, bliver naturen smukkere og vildere.

Dagens destination er den hyggelige by Port Angeles, men inden I kommer til byen, bør I tage den første afstikker ud i Olympic National Park og køre op til Hurricane Ridge i 1.500 meters højde, det højeste punkt man kan komme op til med bil på Olympic Mountain. Heroppe blæser det, og måske ligger der endda sne endnu. Men smukt, det er der.
Dag 3
Dag 3

Port Angeles - Astoria (385 km)

Stå tidligt op, for der venter jer adskillige smukke naturoplevelser i dag og en fantastisk køretur rundt på Olympic-halvøen med afstikkere ind i Olympic National Park. Er I friske på en varm dukkert, så tag en pause i Sol Doc Hot Springs, et kursted, der udnytter det varme vand, som pibler frem fra varme kilder i undergrunden.

Længere nede ad U.S. 101 må I ikke snyde jer selv for en afstikker til Hoh Rain Forest, en tempereret regnskov dybt inde i parken, hvor det regner næsten hele året, og hvor træerne pga. fugtigheden er fyldt med moslignende vækster. Og så kan I glæde jer til en meget smuk strækning af U.S. 101, hvor I kører på kanten af Stillehavet med direkte havudsigt. Senere fører ruten jer længere ind i landet forbi tømmerbyen Aberdeen, og finalen er en tur over den 6,6 kilometer lange Astoria Bridge ved Columbia-flodens udmunding i Stillehavet, der også markerer grænsen mellem Washington og Oregon. Selve Astoria er en hyggelig og meget smukt placeret havneby med Stillehavet og Columbia-bugten som de nærmeste naboer.
Dag 4
Dag 4

Astoria - Coos Bay (overnatning standard 370 km) / Gleneden Beach (overnatning superior 190 km)

Newport og den imponerende bro
Den ene hyggelige kystby efter den anden ligger på turen videre ned langs Oregons Stillehavskyst. I følger fortsat U.S. 101, og der er masser af muligheder for at tage små pauser undervejs og gå ned på stranden.

Der ligger adskillige state parks med store klitter og adgang til kysten langs hovedvejen. I kører gennem Newport, en hyggelig havneby med adskillige restauranter langs havnefronten - og en ganske imponerende bro over indsejlingen til havnen - broen er naturligvis byens vartegn.

Lidt længere nede ad kysten, lige inden I kommer til byen Florence, ligger en af de mere bemærkelsesværdige lokaliteter på strækningen, Sea Lion Caves, der som navnet antyder, er hjemsted for utallige søløver. Dagens tur ned langs Oregons kyst slutter i tømmerbyen Coos Bay.
Dag 5
Dag 5

Coos Bay / Gleneden Beach - Crater Lake (overnatning standard 275 km / overnatning superior 460 km)

Crater Lake
I forlader nu kysten for at køre ind i landet og sætter kursen østover mod Crater Lake. Crater Lake er helt bogstaveligt et brag af en sø, hvis oprindelse er vulkanen Mount Mazama, som kollapsede for cirka 7.000 år siden. Siden har smeltevand fyldt det gamle vulkankrater op. Crater Lake er den dybeste sø i USA med en dybde på 594 meter på det dybeste sted. Samtidig er Crater Lake berømt for sit klare og dybblå vand, der kombineret med det cirkelrunde krater har gjort søen til et af de mest populære udflugtsmål i Oregon.

Dag 6
Dag 6

Crater Lake - Bend (150 km)

Newberry
Efter et par dage med relativt lange distancer sættes tempoet lidt ned på dagens etape, der giver mulighed for at bruge lidt ekstra tid ved Crater Lake. Fra Crater Lake går turen op gennem det centrale Oregon, der er ganske rig på skov og med mulighed for en afstikker til Newberry Volcano National Monument og Lava Lands lige syd for byen Bend, hvor man kan komme ned i nogle størknede lavatunneller.
Dag 7
Dag 7

Bend - Portland - (265 km)

I dag krydser I gennem det nordlige Oregon på vej mod metrolen Portland. Undervejs kommer I gennem indianerreservatet
Portland skyline
Portland skyline
Warm Springs, og længere nordpå kører I gennem noget af Oregons både skovrige og bjergrige natur øst for Portland – med flere muligheder for pauser og vandreture undervejs – inden I når frem til Portland.
Dag 8
Dag 8

Portland

Portland
Portland er Oregons vitale kraftcenter – en by fyldt med ungdommelig energi og selvbevidsthed. Portland er bl.a. berømt for sin meget velfungerede offentlige transport, der inkluderer en række gratis sporvognslinjer i den indre by. Desuden er Portland helt skandinavisk i sin tilgang til cykelkultur med cykelstier og cykelbaner i downtown. Endelig er Portland berømt for sine mange mikrobryggerier, så der er aldrig langt til en god, velskænket lokal øl.

Oregon er som bekendt også en stor vinstat, og med stolte traditioner inden for både øl og vin ligger det lige for, at Portlands restaurantscene også har masser at byde på. Så nyd en herlig dag i Oregons største by og føl selv, hvordan den skandinaviske tilgang til livet slår igennem i Portland.
Dag 9
Dag 9

Portland - Yakima (300 km)

Fra Portland går det tilbage til Washington State, hvor I følger Columbia-floden på nordsiden gennem et meget frodigt landskab med masser af landbrug og frugtplantager – og med udsigt til Oregon på den modsatte flodbred. Ved byen Maryhill kan I opleve en amerikansk kopi af Stonehenge i England, og herfra fortsætter I nordpå til byen Yakima, der er et af de store centre for vinproduktion i Washington State. Her er der rig mulighed for at smage på varerne hos de lokale vinproducenter, der gerne fortæller om deres kærlighed til deres vin.
Dag 10
Dag 10

Yakima – Wenatchee (170 km)

Mount Rainier
Mount Rainier er den bjergtop, der er mest markant med store mængder sne og is på toppen, når man kigger hele horisonten rundt fra Seattle. Mount Rainier betragtes som en af de farligste vulkaner i USA, da den kan forårsage massive ødelæggelser, når den går i udbrud – hvilket der dog ikke er nogen indikationer på skulle være nært forstående. Med andre ord, en vulkan og en bjergtop på 4.392 meter højde, der på en gang er fascinerende og respektindgydende. Derfor anbefaler vi, at I lægger vejen forbi Mount Rainier, når I nu er i området. Besøgscentret i Mount Rainier National Park ligger på østsiden af bjerget.

Fra Mount Rainier kan I enten vælge at køre retur til Seattle og tage en ekstra dag i den spændende storby eller sætte kursen tilbage mod Yakima og køre nordpå mod byen Wenatchee gennem det skovrige område Wenatchee National Forest.
Dag 11
Dag 11

Wenatchee – Seattle (240 km)

Dagens køretur byder på en naturskøn og smuk rute ind mod Seattle. Undervejs kan I tage et stop i den historiske by Cashmere, der fortæller om livet som nybygger i 1800-tallet. Også den hyggelige og tidligere stations- og tømmerby Leavenworth indbyder til et stop med sin charmerende bykerne. Herfra går det mod Seattle ad den kønne og skovrige hovedvej U.S. 2, inden I returnerer til Seattle, hvor rundrejsen slutter – eller tag videre ud på andre oplevelser.
VIDSTE DU...

Portland i Oregon er noget så usædvanligt som en ”skandinavisk” millionby i USA. Portland har et ganske fintmasket net af offentlig transport med bl.a. sporvogne, som det er gratis at benytte i downtown. Vil du hellere køre rundt på to hjul, er Portland en af de mest cyklistvenlige byer i USA. Læg hertil en skøn placering lige ned Columbia-floden, der udgør grænsen til Washington State, adskillige mikrobryggerier over alt i byen og masser af muligheder for shopping i en stat, der ikke opkræver sales tax. Du handler med andre ord momsfrit i hele Oregon. Hvad mere kan du forlange?

Start nu! Det er let at bestille Oregon & Washington


11 dages kør-selv-rundrejse i det nordvestlige USA
Fra 969 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 10 nætter.

Rejseperiode:
1. april - 31. oktober 2017

Standard, fra 969 USD
pr. person i dobbeltværelse

Superior; fra 1.658 USD
pr. person i dobbeltværelse

+ børn: Overnatning for 2 børn under 16 år uden ekstra opredning er inkluderet.

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde:
Standard 2.380 km / Superior 2.385 km

Udvalgte kør-selv-rundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.