Bestil et tilbud

OBS - Ekstra ventetid på visse destinationer

Vi har sendt en del af vore Australien- og New Zealand-rejsespecialister på studieture til Australien, så de kan blive endnu bedre til at sætte den perfekte rejse sammen til jer. Det betyder desværre, at det lige nu tager ekstra tid at få et tilbud på Australien og New Zealand, men hvis du kan vente, så kommer de hjem med friske oplevelser i bagagen. Da vi først er fuldtallige igen medio juni, må der indtil da forventes 10 dages ventetid på et tilbud til Australien og New Zealand.

Derudover har vi i øjeblikket ekstraordinær stor efterspørgsel på vores hjælp og kompetencer til at planlægge rejser til Tyskland / Tjekkiet / Østrig. Vi prioriterer derfor de henvendelser, som vi allerede har modtaget.

For henvendelser angående andre af vores destinationer er vores svartid for øjeblikket cirka 3 dage.

Vidste du i øvrigt, at du nemt og hurtigt kan bestille billeje, fly og overnatninger i vores online søgemaskine? På den måde kan du selv sammensætte en tryg pakkerejse.

Bemærk: Island er et populært rejsemål med begrænset kapacitet over sommeren. Flere byer/områder melder udsolgt fra juni - august 2023. Vi hjælper gerne med tilbud, men vær opmærksom på, at det kræver en del fleksibilitet i forhold til overnatningssteder.