Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Washington D.C.

FDM travels USA-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Washington D.C. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11 eller bestil selv flybilletterne online i søgeboksen.

Værd at vide om flybilletter til Washington D.C.

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Washington D.C. i USA. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Washington D.C. tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Washington D.C.

Book din flybillet til Washington D.C. online
Du kan nemt og hurtigt bestille din flybillet til Washington D.C. i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Washington D.C., hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i USA, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Washington D.C.
Kontakt FDM travel på 70 11 60 11 for en aktuel pris på en flybillet til Washington D.C. så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Washington D.C.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Washington D.C., så de kan rådgive og bestille din flybillet til Washington D.C. til den bedst mulige pris.

Flybillet til Washington D.C. i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i USA, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigst at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i USA eller Canada, så kan det ofte betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med den oversøiske flybillet til Washington D.C.

Kombiner din flybillet til Washington D.C. med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flybillet til Washington D.C., kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Washington D.C. er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på en flybillet til Washington D.C. i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Washington D.C.

Lufthavne ved Washington D.C.

Om lufthavnene

Washington D.C. har ikke færre en tre store lufthavne i en radius af op til 50 kilometer fra Det Hvide Hus. Dulles International Airport vest for Washington er den internationale lufthavn, man normalt forbinder med Washington. Men også Baltimore-Washington International Airport tæt ved Baltimore i Maryland benyttes flittigt af internationale flyselskaber, og endelig er der Ronald Regan Washington National Airport, der nærmest ligger midt i Washington, men som næsten udelukkende bruges til indenrigsflyvninger.

Til og fra lufthavnene

SAS flyver direkte fra København til Dulles-lufthavnen, og herfra kan du tage ekspresbussen Washington Flyer Coach ind til selve Washington D.C. Alternativet er at leje en bil, og det kan også være løsningen, hvis du lander i Baltimore-Washington Airport, som Icelandair flyver til fra København via Island. Fra Baltimore-Washington Airport kan du dog også vælge offentlig transport, fx Baltimores Light Rail, der er en sporvognlinie, som kører fra lufthavnen ind til Baltimore Centrum. Herfra kan du komme videre med regionaltog - det såkaldte MARC Train - til Washington D.C. Flyver du indenrigs til eller fra Ronald Regan Airport, kan du tage Washingtons Metro direkte fra lufthavnen og ind til Washington.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.