Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rundrejse

Læs mere om rejser til Rundrejse

Rejsetips af samme forfatter

  • Canadas østkyst 15 dage

    (Bedømt af 8 personer)
    11.10.11: Marilyn A. Lauszus
    Turen omfatter kort gengivet følgende byer og steder: Toronto, Niagara Falls, Algonquin nationalpark, Ottawa, Mont Tremblanc, Quebec, Montreal, Gananoque v Kingston og tilbage til Toronto.
    Se hele rejsetippet
"Best of the East", 15 dages rundrejse.
Rejsetips indsendt af:
Marilyn A. Lauszus
7100 Vejle
26. aug. 2011

"Best of the East", 15 dages rundrejse.

Turen som vi bestilte fra FDMs nordamerika-katalog, omfatter kort gengivet følgende byer og steder: Toronto, Niagara Falls, Algonquin nationalpark, Ottawa, Mont Tremblanc, Quebec, Montreal, Gananoque v Kingston og tilbage til Toronto.
Programmet er spækket med forskellige arrangementer, som man besøger ved rundrejsen. Derudover er der en masse ekstra tips om hvor evt. også kunne køre hen, når man er på vej fra en destination til en anden. Vores erfaring er, at man hjemmefra skal vide hvad gerne vil se. Landet er så stort og der er så mange tilbud, at man ikke kan nå alt.

Vi holdte os stort set til det planlagte program, og følte at det var passende i tempo, uden at blive for hektisk. Og bestil nu bed & breakfast. For det første møder man nogle af de lokale indbyggere fra området og for det andet har de som regel en masse gode tips om området. Spørg endelig, man bliver aldrig skuffet. Canadierne er generelt et tolerant og åbent, hjælpsom og imødekommende folkefærd.

Specielt vil vi anbefale Algonquin Nationalpark. Vi havde bestilt to overnatninger inkl. alle måltider. Vi havde bestilt en picnickurv med vores frokost aftenen i forvejen. Vi begyndte dagen med at tage til Algonquin information center, som fortæller alt om Algonquin park. Stedet kan anbefales, fordi man her erfarer alt om parken, og der er desuden en vidunderlig udsigt fra centerets altan. Derefter tog ud på en hiking-tur. Da vi kom tilbage, tog vi ud på en kanotur på søen rundt om Killarney Lodge. Senere spiste vi aftensmad og efter aftensmaden tog vi til et teaterstykket i den lokale friluftsscene. Der findes en række overnatningsmuligheder, men Killarney Lodge kan klart anbefales, skønt det ikke er et billigt sted.
"Best of the East", 15 dages rundrejse.

Seværdigheder
Rundrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rundrejse

Hoteller i Rundrejse
i Rundrejse
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/dykkercertifikat-paa-koh-tao.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.