Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Edinburgh

 • En overset perle

  (Bedømt af 72 personer)
  Efter at have læst et andet rejsetips her på siderne besluttede jeg mig for at Edinburgh var en by der måtte på listen over steder mig og min kone har været.
  Se hele rejsetippet
 • Edinburgh, en af Europas smukkeste storbyer.

  (Bedømt af 22 personer)
  20.01.14: Camilla Colding-Jørgensen
  Edinburgh er et af mine favorit rejsemål, når vi snakker storbyer, og efter min mening en af verdens smukkeste byer.
  Selvom det er en storby hersker her en stemning af noget afslappet og noget eventyrligt, et sted hvor mange hundrede års historie, falder naturligt ind i nutiden.
  Se hele rejsetippet
 • Forlænget weekend Edinburgh

  (Bedømt af 2 personer)
  09.12.13: Mette Jensen
  Vi er netop hjemvendt fra en forlænget weekend i Edinburg. Sikke en oplevelse!
  Lad mig først slå fast, at det er en by med masser at se på.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Edinburgh

Skotland meget mere end Loch Ness monstret, kilt og whisky
Rejsetips indsendt af:
Sunds
3. jan. 2011

Skotland meget mere end Loch Ness monstret, kilt og whisky

I august måned flyttede jeg til Skotland, nærmere betegnet til Glasgow.. Jeg vidste ikke rigtig så meget om Skotland udover at de er kendt for Loch Ness monstret, whisky, kilt samt sækkepiper..
Men jeg har fundet ud af at Skotland er meget, meget mere end det..

Skulle jeg tage på ferie til Skotland ville jeg tage et fly fra Danmark til Edinburgh - Hvis det skal gøres lidt billigt så flyver Norwegian fra København og Ryanair begynder fra midten af Marts 2011 at flyve fra Billund. Tag et par dage i Edinburgh og se alle de fantastiske bygninger og kilt klædte mænd spille på sækkepipe, et besøg på Edinburgh Castle samt The Royale Yacht er bestemt at anbefale eller tag en sight seeing bus for at få det hele med. I august er holder Edinburgh deres årlige internationale festival hvilket også er en oplevelses værd hvor hele byen er fuld af liv.

Efter et par dage i Edinburgh kunne turen gå til Glasgow, det tager ca. 50 minutter i tog mellem de to byer.. Det er klart at anbefale at leje en bil, da det er nemmere at komme rundt og op i det flotte højland. Glasgow er knapt så smuk som Edinburgh, men den tilbyder et meget bedre shopping muligheder. Hver lørdag, søndag er der i den østlige del af Glasgow et kæmpe marked kaldt Barras hvor man stort set kan købe alt. Er man bare en lille smule til fodbold kan det varmt anbefales at se en kamp enten på Celtic station eller Rangers station - holdene spiller hjemme forskudt hvilket betyder at hver weekend vil enten det ene eller andet hold spille. De to whisky distillerier Auchentoshan og Glengoyne kan man tage et tog eller bus ud til fra Glasgow, begge steder kan man få et indblik i hvordan whiskien laves og selvfølgelig også hvordan den smager. Begge whiskier er de meget begynder venlige især sammenlignet med de mere røget whiskier fra højlandet samt øerne.

Glasgow er et godt sted at tage udflugter fra enten køre selv eller guided ture. Jeg vil anbefale Timberbush tours guided tur til Loch Ness hvor man også for at Loch Lomond, Fort William samt meget andet at se, derudover får man mange gode myter og historier af den kilt klædte guide. Er man frisk på at køre selv vil det være en oplagt mulighed at tage til the Trossachs, som er et utrolig smuk natur område evt. tage et smut forbi byen Stirling og se Stirling Castle eller Wallace monument.

Mit forslag er at købe eller leje på biblioteket nogle bøger om Skotland.

God tur.

/Tina
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Edinburgh

Hoteller i Edinburgh
Rejser til Edinburgh
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.