Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Gran Canaria

Læs mere om rejser til Gran Canaria

Rejsetips indsendt af:
Mørkøv
17. juni 2010

Leje af bil på Gran Canaria

Billeje er væsentlig billigere ved bestilling direkte på øen

Billeje

Vi sparede ca. 700 kr på en 7 dages billeje, og kunne selv køre rundt som det passede os. Vi lavede de skønneste bjerture efter en gang regn i bjergene hvor der pludselig var opstået vandfald, selv de lokale tog ud til bjergene efter regn med deres madkurve.

Pga den lejede bil havde udprintet markeder og supermarkeder på internettet, fordi vi vidste hvor der kunne handle billigst, kunne vi køre dertil uden problemer, og det er ikke så lidt man sparer på indkøbene, hvis man altså er til selv at lave mad en gang imellem. Desuden er det utroligt spændende at købe grønsager på markederne.

Transport
Billeje

Kommentarer til rejsetips om Gran Canaria

billeje

18/03 2013 J. Madsen
Vi lejede en bil på gran canaria hos goldcar.
Betalte kr 700 hjemmefra, blev dog opkrævet
for ekstra forsikring, fuld tank som vi skulle betale
for. Vi kom af med kr. 2000 i stedet for det forventede beløb kr. 700. Det er bare ikke iorden

Nogle rettelser ...

09/03 2013 Søren Jensen
Har været på GC i vinterferien 2013 og bookede via www.Recordrentacar.com. Nu bliver kunder videregivet til "Goldcar" der har kontor og udlevering i lufthavnen, hvilket er nemmere. Men ....... pengene for lejen trækkes i det øjeblik at du booker! Så når man kommer og afhenter bilen, får man at vide, at benzinen i tanken (som er fyldt) skal man betale for og så aflevere bilen med tom tank. Det plus ekstraforsikring kommer oven i den pris man læser på hjemmesiden - bemærk det!! Praksis med at kunden skal betale for en hel tankfuld, selv om man kun kører småture i løbet af ferien kommer bag på mange, men er tilsyneladende udbredt på øen.....

Billeje på Gran Canaria

22/09 2010 Kurt Bach Jensen
Jeg er til dels enig i ovenstående vedr. billeje på Gran Canaria. Men pas på - ikke alle udlejere er lige "fine i kanten". Jeg har personlig virkelig god erfaring med et biludlejningsfirma, som udlejer både på fastlandet og på de spanske ferieøer, og hvor bestilling foretages hjemmefra: www.Recordrentacar.com. Ingen af de øvrige lavprisudlejere kan hamle op med Record både hvad angår betingelser og pris. Bilerne udlejes kun fra ludthavnene og skal afleveres der igen ved afrejse. Så sparer kan jo også rejseselskabernes pris for transport mellem lufthavn og hotel. Bestilling foretages på nettet, og senest et par timer efter modtager man beskæftelse indeholdende et bookingnr. Ved ankomst til lufthavnen tager man blot en taxi til Record's firma, der ligger 5 min. kørsel fra lufthavnen. Taxien betales af Record. Papirerne ordnes hurtigt og man får sin bil udleveret (nye eller nyere biler). Ved hjemrejse kører man til Record og afleverer bilen, og man bliver vederlagsfrit transporteret til afgangshallen i lufthavnen. I modsætning til alle andre lavprisselskaber, der kræver betaling forud, betaler man først, når man får bilen udleveret. Som alle andre selskaber er dæk, undervogn, glas og nøgle ikke omfattet af kaskoforsikringen (ingen selvrisiko). Det kan man betale sig fra med 3-4 Euro pr. dag, således at der ikke skal erlægges et depositum, når man får bilen udleveret. Og man bliver ikke afkrævet for eventuelle skader, man måtte have påført bilen. Det kan ikke være lettere og billigere - jeg har benyttet selskabet utallige gange og har hver gang været 100% tilfreds med firmaet. De holder, hvad de lover. Man kan enddog vederlagsfrit lade sig optage som medlem af Record. Så optjener man hver gang bonuspoint svarende til mindst 1 Euro pr. lejedag. Det kan man så inden for et år trække fra lejebeløbet næste gang, man lejer bil hos selskabet - uanset om den spanske destination er en anden i den næste ferie. Jeg kan meget varmt anbefale Record.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Andre sider om rejser til
Gran Canaria

Hoteller på Gran Canaria
Rejser til Gran Canaria
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.