Spørgsmål om billeje

Spørgsmål og svar om billeje

Hvad koster det at afbestille en billeje?

Se vores handelsbetingelser som accepteres ved bestilling. Hvis man ønsker at annullere sin leje skal det ske pr skrift via vores kontaktformular

Kan man ændre en billeje?

Se vores handelsbetingelser som accepteres ved bestilling. Hvis man ønsker at ændre sin leje kan det ske pr skrift via vores kontaktformular

Hvilke betingelser skal jeg opfylde for at leje bil?

Du skal have et gyldigt kørekort, og generelt skal du have haft kørekort i 1 år for at kunne leje bil. Denne regel varierer dog lidt fra land til land. I USA og Canada (dog med enkelte undtagelser) skal du være minimum 21 år for at leje bil. For andre destinationer er minimumsalderen oftest 23 år. Mange destinationer opkræver dog en tillægsforsikring for unge under 25 år. Som fører af bilen skal du være i besiddelse af et internationalt kreditkort, der er udstedt i dit navn. Hvis I er to eller flere førere af bilen, skal I alle have dokumentation som nævnt ovenfor.

Indgår skatter og afgifter i prisen?

Når du foretager en bilreservation, får du en fuldstændig oversigt over, hvad der er inkluderet i billejen – herunder også skatter og afgifter. Læs specifikationen grundigt igennem. Hvis du er i tvivl, så kontakt os.

Hvad er inkluderet i billejen?

Når du foretager en bilreservation, får du en fuldstændig oversigt over, hvad der er inkluderet. Læs specifikationen grundigt igennem. Hvis du er i tvivl, så kontakt os.

Hvornår kan jeg senest foretage en bilreservation?

Mellem 3-7 dage før afhentning af bilen afhængig af destination og udbud.

Kan jeg leje bil i én by og returnere den i en anden by?

Ja, se regler på hjemmesiden i forbindelse med bestilling eller kontakt os.

Kan jeg køre bilen ind i andre lande/stater?

Generelt ja, men tjek altid lejebetingelser, da der kan være undtagelser.

Kan jeg risikere, at min reservation bliver annulleret, hvis mit fly er forsinket?

Hvis biludlejningsselskabet har dit flynummer, holder de din reservation ved flyforsinkelser dagen ud forudsat, at du har indtastet dit flynummer i forbindelse med din online reservation. Hvis man ankommer dagen efter eller senere, skal man tage fat i udlejer via telefonnummer på fremsendte voucher eller kontakt os og høre om mulighed for senere afhentning. Hvis man har bestilt Dagens pris/Dagens pris - ingen selvrisiko kan prisen ændre sig hvis bilen ikke hentes samme dag som aftalt på bilvoucher.

Kan jeg leje et barnesæde?

Ja, du betaler på destinationen for leje af barnesæder.

Kan jeg reservere en tagbagagebærer til bilen?

Nej, det er desværre ikke muligt på grund af risikoen for skader på bilens lak i.f.m. monteringen.

Hvad sker der, hvis jeg afleverer bilen for sent?

Hvis bilen bliver afleveret på et senere klokkeslæt end den blev afhentet, opkræver biludlejningsselskabet betaling for et ekstra døgn inklusive forsikringer og ekstra ydelser til lokal pris + lokale skatter.

Kan jeg tage sæderne ud af bilen?

Nej, du må ikke tage sæderne ud af bilen.

Hvor mange passagerer må der være i bilen?

Antal af sikkerhedsseler er lig med antal tilladte passagerer.

Skal jeg tanke bilen op, inden jeg afleverer den?

Ja, du skal tanke bilen op, inden du afleverer den, med mindre du ved lejens start har købt en tankfuld benzin.

Har biler i USA automatgear og aircondition?

Ja, i USA har alle biler som udgangspunkt automatgear og aircondition.

Betingelser for ekstra førere?

En ekstra fører er omfattet af samme betingelser som lejeren af bilen. Ekstra førere skal stå på lejekontrakten for at blive omfattet af forsikringerne.

Hvordan betaler jeg for billejen?

Du betaler hjemmefra. Når betalingen er registreret, udsteder FDM travel en voucher, som du modtager pr. mail som dit betalingsbevis for billejen. Du skal aflevere et print af voucheren når du afhenter bilen, og lejemålet er først påbegyndt, når du har afleveret voucheren til personalet.

Kan ubenyttede dage refunderes?

Nej, ubenyttede dage bliver ikke refunderet. I tilfælde af sygdom/hjemkaldelse kan du rette henvendelse til din rejseforsikring angående en eventuel refundering.

Hvor mange dage kan jeg leje bilen i?

En voucher er gyldig til og med 31. dag. Hvis lejemålet er længere, skal du foretage en ny reservation med udstedelse af en ny voucher. Du får naturligvis også en helt frisk bil udleveret.

Er der et minimum antal dage, jeg skal leje bilen i?

Minimum antal dage for online biludlejning varierer fra destination til destination. Generelt er minimumslejen 1-3 dage. Har du problemer med at bestille billeje for et givent antal dage, så kontakt os.

Betaling af ekstra ydelser?

Ekstra ydelser i forbindelse med biludlejningen skal du altid afregne direkte til biludlejningsselskabet på destinationen.

Hvilke kort kan jeg benytte?

Når du bestiller bil online, har du mulighed for at betale med: Dankort Visa/Dankort Diners og Mastercard.

Kan jeg få tagboks på min lejebil, eller er der anhængertræk?

Nej, det er ikke muligt at leje tagboks til sin lejebil og bilerne har generelt ikke anhængertræk. Det er derfor ikke muligt at forespørge på det.

Accepteres delbetaling?

Ja, dog ikke hvis der er mindre end 60 dage til lejestart.

Hvornår modtager jeg voucheren på min billeje?

Vi mailer dig en elektronisk voucher umiddelbart efter din bilreservation. Medbring et print af voucheren ved din afhentning af lejebilen. Voucheren er dit bevis på gyldig reservation og betaling af lejebilen.