Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Flere sider med praktisk info

Billeje i USA

USA skal opleves med to hænder på rattet. Se det vilde vesten folde sig ud i bredformat, mens du kører mod horisonten i Nevadas enorme ørkenlandskab. Kør på Highway 1 langs kanten af Californien, mens det glubske Stillehav gnaver sig længere ind i klipperne under dig. Eller se smukke New England skifte sommertøjet ud, når bakkerne iklædes de legendariske, flammende efterårsfarver. Mulighederne er uendelige med en lejebil. Vi tilbyder billeje i alle stater - se de mest populære stater nedenfor.

Læs mere om billeje i USA         Lej motorcykel i USA          Lej motorhome i USA
 

Intro til bilferie i USA - Det er vanvittigt billigt at leje en bil i USA

USA er drømmedestinationen for alle, der elsker kør-selv-ferie. Det er oplagt at leje en bil og bare cruise af sted. Der er rigtig mange forskellige biltyper at vælge mellem, og da der er tale om virkelig store afstande i USA, så er det en god ide at finde netop den biltype, der passer bedst til jeres behov.

Envejsleje
Det kan i mange tilfælde være en fordel at afhente bilen på en destination og aflevere den på en anden. Afhenter du fx bilen i San Francisco og afleverer den i Los Angeles - det kaldes envejsleje, og det er muligt mellem langt de fleste destinationer i USA.

Som udgangspunkt kommer der et tillæg på lejen, når bilen afleveres et andet sted, men der er undtagelser i fx Californien og Florida. Evt. tillæg for envejsleje vil blive oplyst ved bestilling af bil både online og af vores USA-specialister. 

Klik på priseksemplerne eller indtast dit rejsemål og rejsedatoer i søgeboksen og klik "Søg billeje", så ser du de billigste priser på billeje i USA. Du kan også ringe 70 11 60 11 til vores USA-specialister.
Et fintmasket motorvejsnet

Et fintmasket motorvejsnet

USA er med sit fintmaskede net af gode motorveje og landeveje skabt til en rigtig kør selv ferie. Men inden du kan dreje tændingsnøglen, skal du beslutte dig for, hvilken type udlejningsbil, du vil køre rundt i i USA. Udvalget af biltyper er stort, og har du fx altid drømt om at sidde bag rattet i en åben bil, så er USA lige stedet.
Til toppen
Hvilken bil passer til din ferie?

Hvilken bil passer til din ferie?

Langt de fleste turister i USA vælger at cruise rundt på de amerikanske landeveje i en pæn stor personbil med god plads og masser af komfort. Lad være med at spare på pladsen. Afstandene er store i USA, og du vil sætte pris på den ekstra plads, når du først er ude at køre. Køreture på flere hundrede kilometer på en enkelt dag er ikke usædvanligt.

Er I mere end to eller tre personer, bør I droppe drømmene om at køre i cabriolet, da pladsen på bagsædet i en åben bil er meget trang. Her er højst plads til et barn eller to.

Er I en familie på fx fire personer, så vælg en god, stor bil med et stort bagagerum. Igen er det vigtigt med god plads i bilen. Storfamilier må op i minibusklassen, men overvej også at leje to biler, da I så kan splitte selskabet op i to grupper med hver sin destination.

Skal I ud i ødemarken, vil det være oplagt at leje en firehjulstrækker, men du skal være opmærksom på, at firhjulstrækkerne er noget mere benzintørstige end de mindre biler. 
Til toppen

Benzinøkonomi

Mens priserne på billeje i USA er yderst rimelige, er prisen på en gallon benzin (3,8 liter) steget voldsomt det seneste år. Selvom priserne endnu ikke har nået det europæiske niveau, så udgør benzin i dag en vigtig post på feriebudgettet, som du skal tage med i din planlægning, når du vælger bil. Dieselbiler er stadig en sjældenhed i USA – især blandt udlejningsbiler.
Til toppen

Billeje og afhentning

Du bør altid booke udlejningsbilen hjemmefra, da det giver dig den bedste pris og det største udvalg. Samtidig er de fleste formalia på plads hjemmefra.

Typisk afhenter du bilen i lufthavnen umiddelbart efter ankomsten til USA. Lejer du bil hos Avis i USA via FDM travel, er du sikret en billeje inkl. ansvars- og kaskoforsikring, hvor du ingen selvrisiko har.
Til toppen

Avis Where2 GPS

Afstandene i USA og Canada er store, og selvom vejnettet er veludbygget og skiltningen er god, så er det altid godt at vide, at du er på rette vej. Har du selv en GPS derhjemme, kan du vælge at downloade kort over Nordamerika, men den enkle og lette løsning er at vælge en bil med ”Avis Where2”.

Avis Where2 er det beskrivende navn for en næsten uundværlig bærbar GPS udviklet af Garmin. Ud over at Avis Where2 hjælper med at finde vej til dit hotel og guider dig sikkert og præcist gennem USA og Canada, så indeholder GPS'en også en lang række andre informationer om restauranter, hoteller og seværdigheder, som du møder undervejs. Med Avis Where2 kan du opleve den ultimative frihed i hvilken som helst biltype, du måtte ønske at leje.
Til toppen

Sikkerhed undervejs

FDM travel har valgt Avis som sin partner til udlejningsbiler i USA og Canada – og med god grund. Med mere end 1.600 udlejningssteder over hele Nordamerika kan du stort set leje en bil, hvor du ønsker det, og det betyder også hjælp i nærheden, hvis du har brug for det.
Til toppen

Den bedste bil...

Den bedste bil...
På jeres ferie i USA har I mulighed for at få lov til at prøve kræfter med nogle af de biler, I måske altid har drømt om i al hemmelighed. Nu er chancen for at gøre jeres drøm om en bil til virkelighed takket være vores samarbejde med Avis, der har næsten alt, hvad I kan forestille jer af udlejningsbiler og -typer. Er drømmen at kunne slå taget ned, så lej en cabriolet, men husk at pladsen er begrænset. Skal I op i højderne eller en tur ud i ødemarken, vil en solid SUV være at foretrække.

Udlejningsbilen giver jer den største frihed, for i bil kan I hurtigt tilbagelægge store afstande med masser af komfort. I kan vælge at udforske en enkelt stat eller køre på oplevelse i en lang række af de amerikanske stater. 

Men spar ikke på pladsen. Vælg en stor bilmodel, for udlejningsbilen er jeres andet hjem hele ferien, og mængden af bagage stiger altid i løbet af turen.

Og husk – FDM travel er specialister i billeje i USA.

Start nu! Det er let at bestille din billeje i USA

Denne side er udskrevet d. 25. august 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/koer-selv-tips/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.