Las Vegas - Kulinarisk eventyr på The Strip

guidet kulinarisk eventyr på The Strip

Las Vegas - Kulinarisk eventyr på The Strip

guidet kulinarisk eventyr på The Strip

Gør jer klar til et kulinarisk ekstravaganza af dristige smage, forførende retter og kunstneriske serveringer på fire af Las Vegas’ eksklusive restauranter. På denne eftermiddags-gourmettur vil stjernekokke forkæle jeres sanser, så I får lov at nyde livet i glamourøse omgiveler. 

Crème de la crème til ægte gourmander

Gør jer klar til at opleve ægte glamour og gourmet i lysenes by, Las Vegas. Denne eftermiddagstur er et show i sig selv, når I bliver lukket ind i den eksklusive verden på Las Vegas’ fire mest anerkendte restauranter og får lov at smage på de delikate hemmeligheder, de rummer. Dette er crème de la crème af hvad Las Vegas har at byde på og en invitation til ægte gourmander til at forkæle sanserne. Med en perlerække af nyskabende madoplevelser får I en oplevelse ud over det sædvanlige.

Professionelle guider vil introducere jer til de kulinariske perler i denne lysende by, men også give jer en smag på, hvad byen ellers rummer af seværdigheder og kuriositeter. Bon Appétit!

Godt at vide: Udflugten foregår til fods, så husk behageligt fodtøj. Anbefalet påklædning: Afslappet - men pænt tøj.    Tilkøb af en signaturcocktail til hvert stop på turen er en mulighed.    

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...