MC-rejser

Ferie på en Harley er den ultimative oplevelse af frihed

Drømmer du om vinden i håret på motorcykel gennem USA, Canada eller Australien?
Skuespiller og instruktør Dennis Hopper har ikke levet forgæves. Han har sat utallige hjerter i brand med sin film Easy Rider fra 1969, hvor han sammen med Peter Fonda kørte tværs over USA på hver deres Harley. Drømmen om den ultimative frihed på to hjul kan heldigvis stadig nemt realiseres takket være EagleRider - vores samarbejdspartner gennem mange år, der udlejer Harley-Davidson motorcykler og andre modeller i USA, Canada og Australien.

I bliver bombarderet med sanseindtryk fra starten af, når I sætter jer overskrævs på den tunge Harley-Davidson, drejer tændingsnøglen, mærker maskinens vibrationer og så ellers vender blikket ud mod den endeløse highway, der forsvinder i horisonten.

Der er kun et forbehold. Har I først en gang prøvet at køre rundt i fx USA på en lækker motorcykel som en Harley, vil I prøve det igen. Og igen. Og igen. En tur på motorcykel gennem Guds eget land, hvor sanserne hele tiden bombarderes, over de canadiske Rockies eller den australske Outback er stærkt vanedannende...

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på leje af MC?
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

Vi tilbyder:

Har du spørgsmål til vores MC-rejser? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Sammen finder vi din drømmeferie på motorcykel.

Få et tilbud

Rejsemål

Få masser af inspiration til din MC-rejse

Skal vi hjælpe dig med at skræddersy din MC-rejse?