Fort Lauderdale – Airboat Adventure i Everglades

Airboat-tur i Everglades

HI_USA_Everglades_7_07.jpg

Fort Lauderdale – Airboat Adventure i Everglades

Airboat-tur i Everglades

Oplev det helt igennem fascinerende økosystem i Everglades; et subtropisk ingenmandsland, der rummer en utrolig skønhed i al sin utæmmelige vildskab. Kom helt tæt på de fascinerende alligatorer og det mangfoldige dyreliv på en airboat-tur og lær alt om Everglades natur i Sawgrass Recreation Park.

På besøg hos alligatorerne

Der findes intet sted i verden helt som Everglades. Dette uspolerede vådområde rummer en ubeskrivelig, men vild skønhed, der blot understreges af den vildskab, der lurer under overfladen. Everglades er et foretrukken hjem for de imponerende alligatorer, nogle af verdens mest perfekte rovdyr. På jeres 30 minutters airboat-tur vil I få mulighed for at opleve de fascinerende skabninger i deres naturlige habitat.

De erfarne kaptajner i Sawgrass Recreation Park vil give jer et spændende indblik i det unikke naturområde og det mangfoldige, men truede dyreliv, og i Exhibit-området kan I se nogle af dyrene helt tæt på og høre om arbejdet for at redde de truede arter. Gør jer klar til en spændende dag i Everglades sammen med hele familien.

Er du nysgerrig på, hvad vi ellers tilbyder af spændende udflugter i Florida og sydstaterne?

Find flere udflugter her

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...