Memphis – Grand tour of Graceland

Elvis forever

15F_HI_USA_Graceland_4_07_C.jpg

Memphis – Grand tour of Graceland

Elvis forever

Det er et must at besøge Graceland, Elvis Presleys legendariske hjem, hvis I kommer til Memphis. Med Graceland Platinum Tour får I den helt store oplevelse, når I både besøger hans hjem, hans bil- og jetsamling, får et unikt indblik i hans karriere med specialudstillinger og kommer helt tæt på the King ved hans grav i Memorial Garden.

Et sjældent indblik i The King's liv

Når I springer ombord på den charmerende vintagebus, Sweet Caroline eller Miss Clawdy II, og kører turen fra Downtown til Graceland, er det svært ikke at blive hensat til den specielle stemning, der præger Elvis-æraen. En følelse, der blot forstærkes, når I tager en audio-walk rundt i hans imponerende smukke Graceland og besøger Meditation Garden, hvor Elvis og hans nærmeste familiemedlemmer ligger begravet. Den fine mindepark er ofte prydet med blomster og kranse, breve og flag fra fans, der ønsker at vise deres evige kærlighed for Elvis og hans musik.

På en Platinum Tour får I mulighed for at besøg det imponerende Automobile Museum med Elvis’ eksklusive bilsamling og at smage på et liv i luksus i Elvis’ private og overdådige jetfly. I Graceland Archives Studio vil fotografier, scenetøj, dokumenter, filmklip og lydoptagelser giver jer et sjældent indblik i the King’s liv og karriere. I vil uden tvivl tage hjem med en følelse af at være kommet tættere på the King of Rock.

Kort

Vis på kort

Praktiske oplysninger

Vent venligst ...