Madsbyparken legeplads

Danmarks største legeplads

Madsbyparken er et stort grønt område (80 ha) i det vestlige Fredericia, som er lidt af et eldorado for børn i alle aldre. Her finder I blandt andet en stor legeplads med sandlegeplads, klatretårne og rutsjebane. Tarzanbanen på bakken er en aktivitet for de lidt større børn (10+ år), og her handler det om at gennemføre en naturbane og holde balancen. Madsbyparken byder også på en mooncarbane, hvor børnene kan køre om kap. Samtidig kan de de voksne hygge sig og holde øje med børnene fra de nærliggende borde og bænke på de grønne områder.

Når legen er vel overstået kan hele familien hilse på parkens dyr. Følg blot grusvejen rundt i Madsbyparken og bag om Fredericia Idrætscenter, forbi Den Historiske Miniby og tilbage til Legeparken. På ruten støder du på langt de fleste af parkens dyr.

Der er også enkelte aktiviteter, som I skal betale for, som fx de populære robåde, Madsbytoget, minigolf og Den historiske Miniby, der viser Fredericia i gamle dage i størrelsesforhold 1:10. I Madsbyparken finder I også Fredericia Idrætscenter, som er et af Danmarks største indendørs aktivitetsanlæg med blandt andet tropisk vandland og bowling.

I Madsbykiosken tilbydes der is i alle størrelser, drikkevarer samt lidt at spise.

Uanset om du har en time eller en hel dag, så er Madsbyparken et stop værd, specielt hvis I kører på tværs af landet med børn i bilen og har brug for en pause undervejs.

Kort

Vis på kort